Dodaj do ulubionych

Scorpions w Opolu?

IP: *.180.54.80.sta.gaja.net.pl 26.07.08, 20:10
Dzisiejsza Gazeta Opolska pisze o koncercie ponoć grupy Scorpions w Opolu jakos pod koniec lata. Trwają z nimi rozmowy. Wstep ma być dla wszystkich darmowy. Jak powiedział Arkadiusz Karbowiak ma byc to prezent od miasta dla mieszkańców :D Miasto ma dac na ten cel 250 tys.złotych, drugie tyle sponsor(ponoć galeria Karolinka). Ma to się odbyć gdzies w plenerze, niewykluczone że przy Karolince wlaśnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Scorpions w Opolu? IP: 77.252.18.* 26.07.08, 20:12
      cóż, nie jestem fanem scorpionsów, ale
      jeśli do koncertu dojdzie bedzie to jeden z niewielu sukcesow obecnej władzy
      myślę, że warto wydać na to parę złotych, na pewno są lepsi niżfeeel, maryla,
      steczkowska czy inne polskie gwiazdy, które znane są tylko z tego, że są znane
      • Gość: dodo Re: Scorpions w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 26.07.08, 22:04
        a skad ten news?
        fajny by byl koncert z orkiestra, jezeli ktos mial okazje slyszec plyte nagrana
        z berlinskimi filharmonikami, to wie o czym mowie :)

na stronie kapeli nic nie ma.
        • Gość: chello Re: Scorpions w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 22:45
          Hey dodo! Ten njus ma ogromna szansę, aby stać się rzeczywistością. Zapewniam
          Cię. Trust me :)
          Jak zwykle jednak w Opolu znajdzie się chór wujów (oponentów), zawistników,
          malkontentów i narzekaczy... i nic z tego nie wyjdzie.
          Bardziej realny jest występ Maryli Rodowicz (z akompaniamentem).
          A ta starsza pani, która mieszka na opolskim Rynku i wykończyła kilka lokali i
          imprez muzycznych ma się dobrze i zamierza kandydować do Rady Miasta Opola.
          Hospody pomyluj!
          • Gość: dodo Re: Scorpions w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 26.07.08, 23:14
            kubś?
            japie..!
            • tewu1 Re: Scorpions w Opolu? 27.07.08, 00:24
              Ja słyszałem na temat tego koncertu.Ratusz pertraktuje równocześnie
              z Panem Tadeuszem Pabisiakiem.Jak już ma byc poziom światowy,to bez
              Mistrza się nie obejdzie.Po koncertach w Niemczech,jest w świetnej
              formie.Narazie rozważa,czy zaproponowana gaża (podobno 8,5 tys)nie
              jest zbyt niska,ale znając Pana Pabisiaka,sądzę,że się zgodzi.To
              byłoby prawdziwe święto,dla miłośników muzyki gitarowej.
              • Gość: dodo Re: Scorpions w Opolu? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 27.07.08, 03:28
                zarty zartami... jakis czas temu trulem dupe managerowi scorpionsow, zeby zrobic
                w polandowie koncert z orkiestra. przez kawalek "wind of change" najbardziej mi
                pasowala do tego stocznia gdanska.
                no ale opole tez jest dobre :)

• Gość: audibank Re: Scorpions w Opolu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:28
                  to scorpionsi są już jak boney m ?
                • Gość: szaman Kodeks karny IP: 200.219.152.* 27.07.08, 16:49
                  Do Dodo: Zanim cokolwiek więcej napiszesz na tym forum, przeczytaj co poniżej.

Art. 133. Kto publicznie znieważa Naród lub Rzeczpospolitą Polską,
                  podlega karze pozbawienia wolności do lat 3 (kk)

Przemyśl jeszcze raz swój post. Kraj zasługuje na szacunek, cokolwiek byś o nim
                  nie myślał. Przypomnę ci, że ten kraj nazywa się Polską.
                  • Gość: leo Re: Kodeks karny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 17:14
                    A jak to się ma do zachowania naszych pożal się Boże posłów w Sejmie?
                  • Gość: dodo do szamana IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 27.07.08, 18:27
                    a skad wiesz, co mialem na mysli?

wynika z tego, ze sam przyporzadkowales okreslenie "polandowo" do nazwy kraju (a
                    skad wiadomo, ze akurat to mialem na mysli?), ktorego nie okreslilem.
                    nie musze Ci chyba mowic, ze zgodnie z art. 133 KK:
                    "Kto publicznie znieważa Naród lub Rzeczpospolitą Polską,
                    podlega karze pozbawienia wolności do lat 3"

przemysl jeszcze raz swoj post.
                    :)
                    • Gość: Adam Re: IP: 77.252.18.* 27.07.08, 20:27
                      dodo, nie broń się bo się pogrążasz człowieku

a twoj wywód jest po prostu żałosny
                      • Gość: dodo Re: IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 27.07.08, 21:00
                        mysl co chcesz.
                        tak czy inaczej nie ma to nic wspolnego z samym koncertem.
                  • Gość: chello Re: Kodeks karny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:31
                    Lubię dodo, bo gościowiu chce się chcieć i ma pomysły. Ale to szaman ma racje.
                    Widzisz dodo, ostzregałem Cie, abyś nie rzucał pochpnie słów. Na wiatr. nigdy
                    nie wiadomo, gdzie je zanisie... :-)
                    Pzdr, ziom!
                    • Gość: dodo Re: Kodeks karny IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 27.07.08, 21:01
                      ja mam swoje zdanie, ale to fajnie ze jest jakies zroznicowanie w opiniach ;)
                      • Gość: adam Ale na Wrocławskiej? IP: 77.252.18.* 27.07.08, 21:06
                        Spoko, że szykuje się koncert, ale gdzie on miałby być dokładnie? Na
                        wrocławskiej? Na parkingu czy gdzie? Ja rozumiem, że sponsor też chce coś z tego
                        mieć, ale na litość boską. Nie możemy się zgodzić na takie miejsce! To już nie
                        ma lepszych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka