Dodaj do ulubionych

Bankomat pekao sa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 19:32
po raz kolejny bankomat w filii przy niemodliskiej zaksiegował wypłate , a kasy mi nie wypłacił, po złozeniu reklamacji w 1. oddz miła pani nawet nie potrafiła mi odpowiedziec jak długo owa potrwa. Jakość usług i urzadzen na coraz nizszym poziomie panie dyrektorze, pracownica niekompetentna, poniewaz chciałem wypłacic max. kwotę może to celowe ustawienie bankomatu, że się zresetował i jw. He he przygotowania do kryzysu i unicredito daje wytyczne? Ciekawe po ilu dniach wrócą mi pieniądze, o czym nie omieszkam Was poinformować. pozdrowienia dla pana dyrektora, zycze jak najmniej klientów i sprawnych maszyn.
Obserwuj wątek
    • Gość: cynthia_0 Re: Bankomat pekao sa IP: 77.252.18.* 09.10.08, 19:54
      Bankomaty tego banku maja wiele wad i utrudniaja zycie klientom.Ten
      pod Castorama ma notorycznie popsuta drukarke.Zycze cierpliwosci
      wszystkim uzytkownikom
      • Gość: wieśniak ze skok Re: Bankomat pekao sa IP: *.eranet.pl 09.10.08, 20:43
        zamiast marudzić, przeniescie swoje śmierdzące pieniążunie do innego
        banku
    • Gość: czuję sie oszukany Re: Bankomat pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 18:38
      kasy dalej nie ma oczywiście nikt nie zadzwonił i nie przeprosił, ale jakbym sie spóźnił z terminem wpłaty raty to by zaraz był telefon z groźbami, albo dzwnili żebym wziął pozyczke na lichwiarski procent. Tak się traktuje starego klienta w PEKAO SA przy ul Osmanczyka.
      • Gość: czuję sie oszukany Re: Bankomat pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 19:09
        Jest!!!!!!!!!!!!!! oddali kasę zwracam PEKAO SA honor i dziękuję za szybka reakcje, nie wiem czy to jednak moje wypociny na forum na nia tak wpłynęły, bo ostatnio czekałem chyba 3-4 dni, a tu 37 godzin. Niemniej jednak zaufanie (jeszcze w czasach kryzysu) zostało mocno nadszarpniete i teraz mocno się zastanawiam nad przechowywaniem gotówki na koncie, które jest bardzo wygodne. Dziękuję
        • sixgirlsinmybed Re: Bankomat pekao sa 11.10.08, 00:30
          Gość portalu: czuję sie oszukany napisał(a):

> Jest!!!!!!!!!!!!!! oddali kasę zwracam PEKAO SA honor i dziękuję za szybka reak
          > cje, nie wiem czy to jednak moje wypociny na forum na nia tak wpłynęły, bo osta
          > tnio czekałem chyba 3-4 dni, a tu 37 godzin. Niemniej jednak zaufanie (jeszcze
          > w czasach kryzysu) zostało mocno nadszarpniete i teraz mocno się zastanawiam n
          > ad przechowywaniem gotówki na koncie, które jest bardzo wygodne. Dziękuję

Napewno Ci kase przez Twoja wiadomosc na forum wyplacili... A moze tak czas na
          zmiane banku?
          • Gość: czuje sie oszukany Re: Bankomat pekao sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:24
            raczej na rezygnację z konta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka