kikou 07.11.08, 14:22 No i za 40 minut rozpoczyna się dłuuugi weekend.Hurra!Co zamierzacie w tym czasie robić?Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerfix Re: Długi weekend... 07.11.08, 14:56 W p[oniedziałek do pracy, bo mielismy wolny dzień 3.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Długi weekend... 07.11.08, 15:13 Dziś i jutro w nocy do pracy. W poniedziałek pracuję w dzień. W międzyczasie malowanie kuchni (to tak dla relaksu chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 07.11.08, 17:13 Oj to współczuję,ja wzięłam sobie urlopik na poniedziałek i mam przedłuzonu weekendzik,ale pomysła nie mam-chyba sprzątanko,blee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Mirek Re: Długi weekend... IP: *.chello.pl 07.11.08, 18:40 cztery litery w troki i w plener! A nie mi się po kuchniach szwędać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Długi weekend... IP: *.punkt.pl 08.11.08, 05:32 no właśnie.Ile to roboty.Mały plecaczek,coś na zą, chociaż niekoniecnie, nie umrzesz z głodu, po drodze są mozliwości. I do Jarnołtówka na przykład.Zabierz kogo się da.Na pewno będzie fajnie. Ja na Biskupią w poniedziałek się wybieram, bo w niedzielę-interesa. I zapewniam cię-pogoda nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 08.11.08, 10:07 No pewnie spacerek itp...ale poszłam do znajomych i...źle się czuję.Teraz tyłek w troki i do domu-teraz napewno będzie sprzątanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Długi weekend... IP: *.punkt.pl 08.11.08, 11:17 Rano zakupy, potem poszukiwanie po sklepach czarnych jeansów ( bo dla krasnali trudno coś znaleźć- szukam już 3 dzień , dziś zaliczam Karlolinkę). Potem spotkanie z koleżankami na kawce i pewno nie tylko. Jutro ......spacerek ..... długi. W poniedziałek do pracy, a wtorek jeszcze nie zaplanowany.... :) Tak normalnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Długi weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:05 Jeśli chodzi o spodnie to wszystkie są za długie wk...ia mnie to ile byś nie liczyl we wzroście to wszyscy szyją na miarę tych co chodzą w szpilkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Długi weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 12:04 Jesenik, Ramzowa, gulasz z knedlikami, piwo i beherowka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Długi weekend... 08.11.08, 12:15 A ja porzuciłem gastro-turystykę,na sex-turystykę.Zmarnowałem pół zycia na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 08.11.08, 12:20 hmm gruby facio-seks jest dla Ciebie głupotą?Pół życia?Na głupoty?Możesz wyjaśnic? Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Długi weekend... 08.11.08, 12:53 Jaśniej:Zmarnowałem pół życia na siedzenie w knajpach,obżeranie się,picie i tym podobne głupty.Teraz umawiam się z atrakcyjnymi kobietami przez internet i czas spędzany w knajpach ograniczam do minimum.To wciąga! Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 08.11.08, 13:10 Tak znam to...mam pytanie..poruszasz się po wyspie?bo jeśli tak to...masz psa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa I po weekendzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 20:31 Gastro-turystyke można łączyć z sex-turystyką. Wszystko jest dla ludzi. A weekend był ok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Długi weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 16:32 A co ma do tego pies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: Długi weekend... IP: 77.252.18.* 08.11.08, 19:02 jak to co.kikou ma psa prawie na pewno. A nawet jak nie ma , to jest dobry temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Długi weekend... IP: 77.252.18.* 08.11.08, 19:08 do grubegofacia:zapewniam cię że niekiedy te dwie przyjemności są porównywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 08.11.08, 19:11 Hm zwykłe pytanie...ciekawam czy odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: Długi weekend... IP: *.chello.pl 08.11.08, 22:30 A ja zaspałam do pracy w sobotę.Reszta też w pracy.A reszta w miłym towarzystwie.<męskim>. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Długi weekend... 09.11.08, 08:22 Kikou nie pierwszego już próbuje podebrać. A to kim jest, gdzie pracuje, skąd wie co się dzieje, co robi, czy ma psa ? Z organów jesteś lub byłaś ? We krwi Ci coś zostało, czy co ? W zasadzie jednak nieszkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Długi weekend... IP: 77.252.18.* 09.11.08, 08:52 kurczę, trzeba zrobić biznesplan, bo weekend przeleci między palcami. Mam 3 propozycję i będę je realizować do utraty tchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Długi weekend... IP: 77.252.18.* 09.11.08, 09:22 dziś tesco na ozimskiej jutro karolinka a we wtorek tv Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 09.11.08, 09:25 Oh mx4 możesz wyjaśnić prościej.tak na chłopski rozum?Podebrać?Niejednego?Czegoś nie rozumiem...może jednak jestem ciemna...albo Ty powinieneś się gdzieś udać po poradę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscdo kikou i Pip Re: Długi weekend... IP: *.punkt.pl 09.11.08, 12:14 .... hej kochani to miał być przyjemny długi odpoczynek, a nie sprzeczka..... I jak mijają dni odpoczynku. Pipi udało mi się kupić jeansy w Karolince i obejdzie się bez skracania oraz noszenia szpilek. To się nazywa mieć szczęście.Spotkanie z koleżankami również było udane- pozostały jeszcze dni z którymi nie wiem co zrobić- doradźcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Długi weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 12:34 No to dziwne bo jeśli chodzi o spodnie to jest ciężka sprawa....bez skracania?miłego popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Długi weekend... 09.11.08, 16:55 Kikou najpierw próbowałaś ze mnie wyciągnąć skąd wiem tyle o placach zabaw, boiskach szkolnych i lokalnych pijaczkach, a teraz próbowałaś sprawdzać psa grubegofacia. Przepraszam, nie chciałem Cię urazić. Mam po prostu wisielczy humor - pięć nocy w pracy, w domu malowanie, pies się w tym syfie wytarzał, jutro pracuję w dzień marne 12 godzin, jest długi weekend, piękna pogoda, ludzie odpoczywają. Chyba coś wypiję. Odpowiedz Link Zgłoś
mx4 Re: Długi weekend... 09.11.08, 16:57 Ale niech tam. Niech Wam chociaż reszta weekendu się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
kikou Re: Długi weekend... 09.11.08, 17:06 Ej mx4 nie tarzajmy się w tym gó..ie.Moja suka ma cieczkę -bałagan w domu do tego to...A że pracujesz w weekend..osobiście wolałabym pracować,Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legwan Re: Długi weekend... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 23:09 A ja tradycyjnie. Przyciemnione światło i przyjemny szum wody w toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś