harnasi 06.11.03, 17:36 www1.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,1761697.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grabarz Re: ja tez tak chce jak SLD IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.11.03, 17:42 zapiszmy sie wszyscy do tej partii, bedziemy chronieni, bedziemy mogli wszystko .jak to sie robi? Trzeba nie miec honoru i godnosci by robic tak jak ich niektórzy towarzysze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon dej se spokuj baranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 17:52 ja kocham milerka. kocham go walic w pupe ! bo my tez mamy prawo nie ! góra dalej SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron wielki szwaby jedne wara wam od SLD bo ona jest potęgą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:54 odwal sie od SLD prowokatoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin hehe akurat opolie jest ok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 22:12 Zgadza sie!! Niech zyje socjalizm i SLD!!!! P.S. Jak mawial wielki wieszcz: "Siedzą w pociągu polskie komuchy, Grube, nadęte, wredne klamczuchy, Wiozą do Unii tyłkow czerdzieści, Każdy w wagonie ledwo się mieści... Pierwszy zawiera wodza Millera, A niech go wezmie jasna * Drugi wywozi "polską" dziewczynę, Kolejną naszych nieszczęść przyczynę, Negocjowała nowe podatki, Podniosła VAT-y, akcyzy, składki, By "ludzie pracy" pieniądze mieli, W kieszeniach swoich przedstawicieli... W trzecim wagonie Danuta Waniek, Trzeba wiac z kraju - bedzie powstanie. " itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus sld to fikcja juz ich nie ma heheh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 17:07 : znów afera w SLD, ba to pikus z tym co bedzie niedługo w szeregach SLD sie działo oj bedzie sie działo Odpowiedz Link Zgłoś
kumys Re: ja tez tak chce jak SLD 07.11.03, 11:42 Precz z czerwonymi pajakami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: ja tez tak chce jak SLD to pedały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.03, 14:29 Odpowiedz Link Zgłoś