Gość: ecipeci IP: *.eranet.pl 14.03.09, 08:06 znany polonofob kroll heinrich na listach psl... nota bene: czy polskie prawo dopuszcza posiadanie dwoch obywatelstw? co kroll vel król zrobil dobrego dla polski i polakow? nic = kroll do reichu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dytylius Re: Kroll dogaduje się z PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 08:42 Wąsaty burak co oceniał aktorów hi,hi do świńskiej górki buraku pastewny!wasiska wieśniackie spiłować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuda, cuda Re: Kroll dogaduje się z PSL IP: *.fastres.net 14.03.09, 20:21 a moze niech rowaza zmiane nazwy i na slasku opolskim bedzie P-NSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Kroll dogaduje się z PSL IP: *.cust.tele2.pl 14.03.09, 09:49 Od czasu kiedy poseł Rakoczy ugiął się przed płaczem Kłosowskiego i zostawił mu Semaka w ARiMR nie mam szacunku dla pana Stanisława. Zawód. Wielki zawód. Info o Krollu mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
michalbuchta.eu Re: Kroll dogaduje się z PSL 17.03.09, 21:39 > Od czasu kiedy poseł Rakoczy ugiął się przed płaczem Kłosowskiego i > zostawił mu Semaka w ARiMR nie mam szacunku dla pana Stanisława. > Zawód. Wielki zawód. Info o Krollu mnie nie dziwi. Ale i tak dziennikarka napisała: "Po co to robi, skoro de facto tylko będzie nabijał głosy ludowcom i liderowi listy Stanisławowi Rakoczemu, obecnie posłowi RP z Kluczborka?" Chyba nie zaznajomiła się z zasadami ordynacji wyborczej. __ załóż bloga górnośląskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Kroll dogaduje się z PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 10:22 Ci śmieszni Ślązacy za pełną miską na bzdy sprzedadzą nawet muter. Co za ludek! Odpowiedz Link Zgłoś
slantschev Re: Kroll dogaduje się z PSL 14.03.09, 15:36 Gość portalu: Troll napisał(a): > Ci śmieszni Ślązacy za pełną miską na bzdy sprzedadzą nawet muter. > Co za ludek! przypominasz sobie kariery polityczne polskich posłów, o nazwiskach : Czarnecki Ryszard, Bugaj Ryszard ... też gotowi sprzedać własną Matkę, czy dla nich masz inne wytłumaczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: targowica Re: Kroll dogaduje się z PSL IP: *.punkt.pl 15.03.09, 13:20 a ty to skąd? Niby po polsku piszesz ale do matki wołasz po niemiecku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesia Kroll dogaduje się z PSL IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.09, 15:08 Jedynym efektem rządów całej tej mniejszości była obrona "ołpolszczyzny" czyli stołków dla siebie i kumpli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzomba Re: Kroll dogaduje się z PSL IP: *.skynet.net.pl 15.03.09, 02:06 Oczywiście. Tylko Niemcy z Opolszczyzny chcieli by istniało województwo opolskie. Sam wiem, że Opolanie nie chcieliby być poddanymi Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
michalbuchta.eu Re: Kroll dogaduje się z PSL 17.03.09, 21:43 Gość portalu: Grzomba napisał(a): > Sam wiem, że Opolanie nie chcieliby być poddanymi Katowic. Ach ten dziecinny partykularyzm... :) __ załóż bloga górnośląskiego | musi powstać województwo górnośląskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Kroll dogaduje się z PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.09, 04:53 w tym kraju żyje około 38 milionów ludzi, a na Opolszcyźnie około 950 tysiecy, ... nie ma ludzi niezastąpionych i czas Henryka K. już minął, to już czas przeszły, przeszły dokonany panie Kroll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolaninwstolicy Re: Kroll dogaduje się z PSL IP: *.acn.waw.pl 15.03.09, 09:06 Na emeryturę, panie Kroll - nadęty buraku. Już nikt nie życzy sobie takiego przedstawiciela z Opolszczyzny w żadnym parlamencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodwoz Kroll dogaduje się z PSL IP: *.bsb.vectranet.pl 15.03.09, 13:49 Chętnie przyjmę od PSL jakieś stanowisko w gminie. Może być wójt lub komendant straży ochotniczej. W zamian oferuję belę perkalu i wiadro koralików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Szerner www.lukaszszerner.blog.onet.pl IP: *.centertel.pl 15.03.09, 19:12 Mniejszość Niemiecka to znaczny procent mieszkańców Opolszczyzny. Nie rozumiem czemu mają być w jakiś sposób dyskryminowani? Mogą przecież wystawiać swoich reprezentantów do władz. Powyższe komentarze świadczą tylko o braku tolerancji. Domagamy się praw mniejszości poskiej np. na Białorusi, a odmawiamy praw Mniejszości Niemieckiej. Opolszczyzna to piękny region. Jest tu Mniejszość Niemiecka, ludność z kresów wschodnich, ludność napływowa z centralnej Polski i tworzymy przez to taki piękny bukiet kwiatów. Nie burzmy tego bukietu. I nie szukałbym tu żadnej spiskowej teorii dziejów, jak to przedsstawione jest w tekście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DR.No Re: www.lukaszszerner.blog.onet.pl IP: *.web.vodafone.de 15.03.09, 21:58 Poziom wypowiedzi typowy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysina Kroll dogaduje się z PSL IP: 77.223.234.* 16.03.09, 00:01 szanowny panie Pośle i Szumiasty Wąsie... nie idźcie tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolniczka Kroll dogaduje się z PSL IP: *.krus.gov.pl 16.03.09, 08:55 Tak to Pan Rakoczy sprzedaje stanowiska w KRUS Niemcom za swoje doraźne korzyści. Zawsze głosowałam na PSL ale już nigdy tego nie zrobię. Zyczę Panu wysokiego wyniku w wyborach. Mam nadzieję, ze jak najwięcej osób dowie się jak kupczycie stołkami. Odpowiedz Link Zgłoś