Gość: Sesa IP: *.cust.bredband2.com 10.05.09, 22:05 Psy powinny być trzymane na wsi. Miasto, a szczególnie skwery, parki, chodniki, trawniki to nie jest miejsce na spacerek z tymi zwierzętami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.chello.pl 10.05.09, 22:20 Cóż to za komentarz? Artykuł jest o dziewczynie, która pomaga zwierzakom... Czy nie warto do tego się odnieść, zamiast tworzyć sondy niezwiązane z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACK Psów nie powinno sie trzymać w mieście IP: *.chello.pl 13.05.09, 10:17 - ponieważ nie można im zapewnić odpowiednich dla nich warunków. Ci, którzy trzymają zwierzęta w mieszkaniach w blokach, to robią to dla siebie, a nie dla psa!!! Powinno się wprowadzić zakaz trzymania psów w budynkach mieszkalnych, bo są one przeznaczone dla ludzi , a nie dla zwierząt!!! Ja nie wprowadzałem się do ogrodu zoologicznego, a tu naraz sie okazuje, że co drugi lokator ma psa, to jest zwykłe chamstwo ze strony tych ludzi, wprowadzili sobie sami do budynku mieszkalnego zwierzę, a teraz inni mają to znosić, te obesz..ane ściany i zasra.. chodniki!!! i szczekanie i obawy, czy wychodząc z mieszkania nie trafię na bydlaka, którego właśnie wypuścił na "spacer" sąsiad, oczywiście bez kagańca i bez smyczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulgot Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:24 Podaj swój mail lub inny adres. Jak wam pomóc ;-) Właściciele psów dzielą sie na tych, którzy śpą ze swoimi psami i na tych, którzy się do tego nie przyznają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulgot Re: Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:31 sorki już znalazłem adres www .... Właściciele psów dzielą sie na tych, którzy śpą ze swoimi psami i na tych, którzy się do tego nie przyznają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.chello.pl 11.05.09, 08:43 Serce rośnie,jak się czyta o takich ludziach.Mi brakuje jeszcze tylko w naszym kraju policji dla zwierząt-takiej,jaka jest w Stanach-zajmują się zwierzakami zle traktowanymi przez właścicieli,pomagają ich ukarać i ratują zwierzęta ranne w wypadkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOlun Re: Oni dla psów zrobią wszystko IP: 77.252.18.* 11.05.09, 09:12 Dzęki Pani Magdo,że Pani jest, przywraca Pani wiarę w dobry (GINĄCY JUŻ) GATUNEK LUDZKI (lUDZKI?). JEDYNIE PANI I TA KOBIETA Z pl.pIŁSUDSKIEGO w Opolu, KTÓRA OPIEKOWAŁA SIę CHORYMI PTAKAMI - mając z tego powodu niewiarygodne problemy - przywracacie człowiekowi godność i od was niektórzy bezduszni ludzie i politycy powinni się uczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_a Re: Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 00:18 Jest w Polsce Straż dla Zwierząt i zajmuje się ratowaniem zwierząt. Niestety jedna organizacja to za mało, całe szczęście jest sporo ludzi dobrej woli, którym los zwierząt nie jest obojętny. Można pomagać i ludziom i zwierzętom - jedno drugiego nie wyklucza. A Magda zasługuje na duże uznanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:39 Wielkie BRAWA za to, co fundacja robi dla tych zwierzaczków...oby było więcej takich ludzi!!! Stosunek do zwierząt jest najlepszą miarą naszego człowieczeństwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felis :) Oni dla psów zrobią wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 22:43 Magda jak zawsze chyle czoła i pozdrawiam :)))) Mo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Także mi sece rośnie! IP: *.as.kn.pl 12.05.09, 16:15 jak czytam o takiej,godnej pochwały osobie,tym bardziej,że jest to nasza młodzież! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serce krwawi Re: Także mi sece rośnie! IP: 140.127.81.* 12.05.09, 19:40 Nie mam nic do idei dziewczyny w stosunku do piesiaków ale jest osobą antyspołeczną i bardzo trudną do zrozumienia. Ale reklamę niezłą jej gazeta "wycięła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Także mi sece rośnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:16 Uzasadnij może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quad Re: Do serca przytul psa ... IP: 116.40.164.* 13.05.09, 20:20 Każdy ma swojego kota Odpowiedz Link Zgłoś