Dodaj do ulubionych

Politechnika Opolska. Informatyka .

IP: 89.231.209.* 22.07.09, 00:38

Cześć. Mam na imię Paweł i pochodzę z Bieszczad :)

Dostałe się na politechnikę opolską na informatykę.

Jaki jest poziom na informatyce stacjonarnej ??

Czy są tam jakieś specjalizacje . Bo ja nie widzę informacji na stronie.

Jak wygląda zaplecze ( chodzi mi o to czy są tam nowe technologie i komputery
czy stare rzęchy ? ?)

Czy wybralibyście jeszcze raz tą uczelnie jeżeli była by taka możliwość ??

A może lepiej wybrać politechnikę Rzeszowską albo Koszalińską? ?

Proszę o szybkie odpowiedzi bo czas nagli ; p
Obserwuj wątek
    • Gość: da Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 77.252.18.* 22.07.09, 06:57
      złożyłeś papiery i nawet nie wiesz gdzie? wiesz co, może lepiej wybierz inną
      uczelnię, ja ciebie tutaj nie widzę
      • Gość: żel Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:08
        skończyłem informatykę na PO, zdobyłem wiedzę, mam dobrą pracę, nie narzekam
    • Gość: uczony Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 62.180.229.* 22.07.09, 12:47
      wszystkie które wymieniasz to dramat!!!!
      • Gość: Paweł Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 89.231.205.* 22.07.09, 13:08
        dostałem się do 3 . teraz wystarczy złożyć papiery i dopiero wtedy jest się
        przyjętym oficjalnie.

a z tych 3 to najmniejszym dramatem jest ??
        • raid.op Re: Politechnika Opolska. Informatyka . 22.07.09, 13:27
          a nie mogłeś się tego dowiedzieć przed złożeniem papierów? Ty się nas pytasz
          gdzie masz studiować? śmiesz żartować sobie chyba...
          • Gość: Paweł Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 89.231.222.* 22.07.09, 15:10
            jełopie . pytam się tylko o poziom osób które są już na politechnice .

wybrać i tak wybiorę sam. chodzi o to czy poziom na politechnice opolskiej jest
            dobry.
            • Gość: Paweł Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 89.231.222.* 22.07.09, 15:12
              naucz się czytać ze zrozumieniem !

zakwalifikowałem się do tych 3 . A PAPIERY DOPIERO ZŁOŻĘ .
            • raid.op Re: Politechnika Opolska. Informatyka . 23.07.09, 21:19
              dla takiego imbecyla jak Ty poziom jest zdecydowanie za wysoki
    • Gość: uczony Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 62.180.229.* 22.07.09, 13:48
      wszystkie trzy sa cieniutkie że szkoda słów. pod każdym względem.
      Skoro nie masz innego wyboru więc gdzie nie wylądujesz i tak będzie
      źle
      • Gość: sda Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 77.252.18.* 22.07.09, 16:07
        nie chcemy cie tu w opolu, nara mistrzu
        • pepeustrzyki Re: Politechnika Opolska. Informatyka . 22.07.09, 16:12
          oo widzę że krążące w internecie opinie o studentach politechniki opolskiej są
          bardzo prawdziwe.( i o politechnice też )

a ja myślałem że to nieprawda.

hehe doskonale że uświadamiacie Polskę jak niski jest poziom na waszej uczelni i
          jaki panuje tam klimat

hehe dziękuje .
    • Gość: BB Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.punkt.pl 22.07.09, 17:49
      Powiem tak: moje dziecko ukończyło informatykę na PO i choć było czasami ciężko,
      to nie narzekało. Dziś ma dobrą pracę i zarabia o wiele więcej niż ja. Gdybyś
      chciał zostać wybitnym naukowcem, to powiedziałbym: UW, AGH. Jeśli chcesz być
      dobrym fachowcem, to PO daje te szansę. Nie wiem, jak Rzeszów, ale Koszalina
      raczej nie należy brać pod uwagę.
      • Gość: wav Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 17:59
        zgadzam się, mam podobne zdanie o PO
    • Gość: Paweł Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 89.231.200.* 22.07.09, 18:07
      najdziwniejsze jest to że nie ma specjalizacji .

jakieś przekręty słyszałem że są z tymi kierunkami zamawianymi .

Informatyka jest kierunkiem zamawianym w 2009 roku ? ?

• Gość: uczony Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 62.180.229.* 23.07.09, 09:27
      PO to kiepska uczelni. Wystarczy spojrzec na rankingi. Kadra kiepska
      albo jej brak wspomagana szemraną kadrą z zagranicy. Niczego sie tu
      nie nauczysz. To uczelnia trzeciej kategorii. Lepiej odpuscic
      sobie.
      • Gość: Paweł Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 89.231.194.* 23.07.09, 12:33
        Chyba wybiorę Koszalin. bo w opolu nie ma specjalności.

a Rzeszów to za wysoki poziom z fizyki i matematyki jest.
        • Gość: Mzzz Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.09, 11:53
          Skończyłem na PO informatykę kilka lat temu, i specjalności owszem,były. Dzisiaj
          mam pracę nawet nawet, kasa jest, jest ok. Ale to w dużej mierze dzięki temu że
          na studiach zacząłem pracować (studiowałem dziennie) w zawodzie. bez tego nie ma
          szans na rynku pracy, musisz mieć wiedzę i doświadczenie, którego na wykładach
          nie zdobędziesz.
          • Gość: lu Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 94.254.214.* 24.07.09, 12:29
            Zgadzam się z przedmówcą. Doświadczenie zawodowe to podstawa.
            Niemniej żeby zaognić trochę dyskusję powiem, że ostatnio Informatka na UO
            zaczyna lepiej wyglądać od tej na PO :)
        • Gość: ;] Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.chello.pl 25.07.09, 13:07
          sa specjalizacje, ale jak nie wiesz o tym ze najpierw masz inzyniera a potem
          idziesz na magisterskie (system bolonski) to moze lepiej sobie w ogole odpusc
          studia.
    • Gość: Paweł Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: 89.231.223.* 24.07.09, 20:50
      Czy PO ma jakieś oficjalne / niebeneficjalne forum ??
    • Gość: :/ Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.chello.pl 25.07.09, 13:05
      Ja ponownie nigdy bym nie wybrala tej uczelni. Wiekszego demotywatora w zyciu
      nie spotkalam jak ten kierunek na tym wydziale.
      • Gość: basil Re: Politechnika Opolska. Informatyka . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 15:49
        A ja wprost przeciwnie, zawdzięczam informatyce na PO wiedzę, którą wykorzystuję
        w zawodzie i nie narzekam. Jeśli byłaś "zdemotywowana", to może nie chciało ci
        się uczyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka