maggi9 30.12.09, 12:42 O takie No nie, wzór nie musi być identyczny.Chodzi o takie kolorowe, we wzorki itp.Gdzie kupić stacjonarnie i żeby się nie wykosztować na kawał gumy? Jakoś np w deichmannie nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronkamala Re: Kalosze, Warszawa 02.01.10, 16:46 Kupiłam śliczne , ocieplane kaloszki w Prima Moda. Są w panterkę , mniej więej do połowy pokryte przeźroczystą gumą , a wyżej aż do kolana tylko wystaje jakby brezentowe ocieplenie. Całość ma wzór panterkowy. Sa to kaloszki-śniegowce. Sprawdzają się super. Zakładam je co dzień na spacery z mim psem. Wydałam ok. 150 zł. I uważa ,że zakup jest bardzo udany. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Kalosze, Warszawa 02.01.10, 20:50 Dzięki ale 150zł to według mnie stanowczo za drogo jak na gumiaki.No i szukam raczej nieocieplanych. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa10 Re: Kalosze, Warszawa 03.01.10, 11:48 Widziałam w KappAhlu na wyprzedaży:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Kalosze, Warszawa 03.01.10, 21:28 Zdradź jeszcze w którym?:) Bo byłam dziś i butów to oni w ogóle żadnych nie mięli(nie licząc kapci) Odpowiedz Link Zgłoś
lisa10 Re: Kalosze, Warszawa 03.01.10, 23:03 O, przepraszam, nie doczytałam, że chodzi o Warszawę...Ja widziałam w Trójmieście, konkretnie - Gdańsk Matarnia, może ktoś skorzysta...a może w którymś z warszawskich sklepów KappAhl jeszcze będą; koszt około 50 zł po przecenie. Odpowiedz Link Zgłoś