Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:02 ale piękne, stare, wasze ulubione-takie minimum 5-cio letnie. wymieniajcie:) W tym względzie nie muszę być modna(czyt. pachnąca tak jak wszystkie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaWarszawa Re: niemodne zapachy IP: *.acn.pl 04.02.04, 16:30 Zielony wykrzyknik...mam do niego słabość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: niemodne zapachy IP: *.jci.com 04.02.04, 17:19 stare Gio (nie Agua di Gio) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: issas Re: niemodne zapachy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 22:26 wszystkie zapachy są modne... niemodny jest tylko brak zapachu, lub ekstremalny...brzydki sapach ;) osobiście mam słabość do Oui Lancome i Carolina Herrera 212 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: niemodne zapachy IP: *.acn.pl 11.02.04, 14:52 a ja lubię Sunflower E.Arden - zawsze sie sprawdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: niemodne zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:28 Bo ja uwielbiam Poeme, uważam, że doskonale do mnie pasuje... Ostatnio spotkałam się z opinią, że to już niemodny zapach ( na forum wizaz.pl) Nie rozumiem kiedy zapach staje się niemodny? Kiedy producent wypuszcza jakiś inny, nowszy, czy może wtedy gdy zaprzestaje się masowej reklamy danego zapachu? Może ktoś mnie oświeci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: niemodne zapachy 09.02.04, 14:35 'beautiful'-estee lauder od 2-och lat na mojej poleczce, psik-psik raz na jakis czas, bo jednak nowe zapachy bardziej mi odpowiadaja na codzien. a 'beautiful' jest slodzutki i czasami nachodzi mnie nieodparta chec aby nim pachniec. a zapach nie jest co prawda chanel #5, ale na rynku pojawil sie dosc dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: niemodne zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:15 Od 8 lat (a sam zapach jest jeszcze starszy) tylko i wyłącznie Eden Cacharela. Zdradzilam go 5 lat temu z Good Life Davidoffa, ale skruszona powróciłam do starego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: niemodne zapachy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.02.04, 13:00 Uzależniłam się kiedyś od Woman of Earth Avonu. Był dla mnie po prostu super. Ale w pewnym momencie został wyłączony ze sprzedaży a ja nie zdążyłam zrobić zapasów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia women of earth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:48 ja też go uwielbiałam, jedyny ładny zapach avon, widziałam ostatnio na allegro, ale na pewno juz przeterminowane egzemplarze skoro go nie produkują, szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: women of earth IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.02.04, 09:07 >widziałam ostatnio na allegro, > ale na pewno juz przeterminowane egzemplarze skoro go nie produkują, szkoda.. Wiesz, niekoniecznie. To, że nie jest dostepny w POlsce nie znaczy, że w innych krajach równiez tak jest... Zaraz zaglądnę na Allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zakladka Re: niemodne zapachy 11.02.04, 21:50 Zawsze OPIUM YSL i jak najbardziej popieram Poem Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: niemodne zapachy 17.02.04, 12:03 Tym pachniała moja chrzestna :))) Baaardzo dobrze mi się kojrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia do katinki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 13:12 znalazłam na allegro, i dezodorant w kulce i wodę 50 ml, ale na stronie głownej avon nie ma. Z tego co słyszałam wycofali ten zapach parę lat temu, więc nie wiem jak to jest.. www.allegro.pl/show_item.php?item=20903955 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: do katinki IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.02.04, 11:56 Pisałam do osoby wystawiającej WoE na Allegro- zapewnia mnie, że zapach pochodzi z Europy Zachodniej (tam jest nadal w dystrybucji) i ma jeszcze 2 lata przydatności. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek501 Re: niemodne zapachy 12.02.04, 15:33 mój JOOP Femme, właśnie nabyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: niemodne zapachy IP: *.chello.pl 16.02.04, 22:12 D&G CZERWONY = REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: niemodne zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 22:30 Poison chyba Givenchy albo YSL (nie pamietam). Moja matka zawsze wracajac z Francji tym pachniala. Ciezkie wrecz toksyczne, ale i tak ladnie pachna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STINKY Re: niemodne zapachy IP: *.client.comcast.net 17.02.04, 01:19 Co roku na Gwiazdke dostaje Stenson ( ten z kowbojem i lasso) NIECIERPIE TEGO I ZAWSZE TO LEZY. Mam juz ladny zestaw. Cool Water by Davidoff i Fahrenheit sa moje favorite. Najgorszy jest zapach/odor u osoby ktora zjada czosnek i cebule i nie uzywajacej deodorantu :( AGHHHHHHH Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: niemodne zapachy 17.02.04, 14:04 Vanilla Musk (ewentualnie Fields). Rzadko kto decyduje sie pachniec wylacznie wanilia. I ostatnio zapach na ktory mam WIELKA chetke EAU FLORALE Christian Lacroix. Nie lubie wracac do starych zapachow, nie kupuje sobie tych samych perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klarysa Re: niemodne zapachy IP: 62.233.181.* 26.02.04, 21:28 Ojej,to "Vanilla fields" było takie słodkie i kochane...Ale ja kompletnie nie wiem,gdzie tego szukać,bo nigdzie nie ma ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 gadał dziad do obrazu 26.02.04, 21:55 a obraz doń ani razu. *********** Jak widzę nie jest dla was sprawą miła i łatwą( bezintelkektualną)...odpowiadać na temat lekki i przyjemny. --- Nie kochacie mnie? ależ wiem, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: niemodne zapachy IP: *.jwt.com.pl 19.02.04, 17:14 Angel Thierry Mugler, Dune Dior To dla mnie kultowe zapachy - ciezkie, sugestywne z charakterem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bisia Re: niemodne zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 02:48 Yyyy, jak to "Dune" cieżki i sugestywny???? Dune to po francusku znaczy "wydma" i ma raczej kojarzyć sie z wiatrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: niemodne zapachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 11:40 Dune to ciężki zapach, mocny, czysty jak powietrze, gorzkawy i słodki ale nie przesłodzony. ma chrakter, klasę. przepiękny.uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: niemodne zapachy 25.02.04, 16:17 dune diora... mam malenka buteleczke... jak dla mnie to jego odor jest NIE DO ZNIESIENIA :( sory za szczerosc a z dziecinstwa lubie nie tyle perfumy ile dezodoranty :> modne byly kiedys Impuls'y :> uwielbiama ten reklamowany przez SpiceGirls (w koncu bylam fanka :P) no i Impuls Zen... mial cos w sobie... Ahh i mialam jeszcze dezodorant i taka jakas wode toaletowa Miss Sporty... pachniala PRZEPIEKNIE rozami i fiolkami... te zapachy kojarza mi sie ze szczeniackimi latami zapomnialam jesczze o fa kiwi! Odpowiedz Link Zgłoś
magdam04 Re: niemodne zapachy 25.02.04, 16:42 Uwielbiam Poison i Wild Musk (czy jakos tak...) Coty. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: niemodne zapachy 26.02.04, 16:01 AnaisAnais. Staroć, z 78 roku. Dostały kiedyś nawet jakas nagrode jako najpiekniejszy zapach dla kobiet. Sptkałąm się z opinią ze stylistyką buitelka i zapach nawiązują chyba do ruskiego bazarku. W takim razie uwielbiam ruskie bazarki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 piszcie wtemacie NAZWĘ perfum......... 26.02.04, 18:38 ......chyba to ułatwi ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 CHANEL ___ " nr.5." 26.02.04, 18:42 to tak dla przykładu tylko . Ale o ileż łatwiej dla czytających jest, gdy w rubryce " TEMAT" - podamy nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: "Laura" Laury Biagotti 26.02.04, 22:05 Uzywalam pare lat temu i wlasnie sie wrocily u mnie "do lask" ;-), bo stwierdzilam, ze nadal mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta ROMA Laury Biagiotti IP: *.icpnet.pl 27.02.04, 16:10 Stary, ale cudowny zapach - wspaniały, kiedy juz się troszkę ulotni na skórze; przepięknie pachną rzeczy. Ze 13 lat temu był hitem, teraz juz mało popularny ale jest w perfumeriach. Używałam wielu zapachów, w każdym poszukiwałam nuty znanej własnie z Romy... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: niemodne zapachy 28.02.04, 20:05 były takie perfumy,czy woda toaletowa Felicitas firmy Coty.zajebviste!nie produkują! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.c Re: niemodne zapachy 29.02.04, 15:13 Cerruti 1881-jeden z najcudowniejszych i najbardziej zmysłowych zapachów jakie znam!No i jeszcze Eternity-kojarzy mi się z Paryżem-może dlatego,że tam po raz pierwszy spotkałam się z tymi perfumami! Odpowiedz Link Zgłoś