magda.s92 30.01.10, 14:03 fantastyczne propozycje na wiosne :) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulu_oi Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 30.01.10, 14:10 Ładna ta sukienka ze świętym Markiem, tylko pewnie droga pieruńsko. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 30.01.10, 18:18 Ja z kolej nie wiedzę nic dla siebie, nie lubię takiej pstrokacizny. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia5 Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 30.01.10, 18:40 Co roku to samo :-) Koncza im sie pomysly... Odpowiedz Link Zgłoś
kgm6 Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 30.01.10, 18:57 kiedy dokladnie kolekcja trafi do sklepow?wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
minka1980 [...] 30.01.10, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thazin Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 31.01.10, 00:50 KICZ. za malo polutu i poczucia humoru zeby bylo to "fantastyczne". Wstydzilabym sie cos takiego zalozyc. "Sw. Marek" nazwany przez jedna z forumek ... chyba najgorszy. Tylko kwatka brakowalo na i tak najbardziej kiczowatym widoczku... wiec dolozyli. Pewnie jeszcze wszystko tylko do prania chemicznego i za ta "pseudosztuke, zadaja nie wiadomo ile pieniedzy,co? Odpowiedz Link Zgłoś
edith311 Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 04.02.10, 22:44 Kicz to macie w sklepach typu Orsay, New Yorker czy podobnych szmaciarniach, zeby docenic Solar trzeba miec klase i dojrzalosc w sobie, pozdrawiam wszytkie kobiety z klasą , nie malolaty!!! Chociaz znam malolaty co docenily Solara, tak wiec pozdarwiam kobiety ktore wiedza co dobre !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 06.02.10, 14:30 Nie powiedziałabym. Orsay zasadniczo zmienił target na 25 +, ma tylko wyodrebnione stoisko w stylu nastolatka, natomiast akurat ta kolekcja Solar jest po prostu okropna...Zazwyczaj mieli ladne spódnce, ale to jest jakis koszmar. Nie mówiąc o cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
monikatje73 Przesliczna jest ta kolekcja 31.01.10, 17:33 Nie wiem o co chodzi wam z ta pstrokacizna ale mi sie bardzo podoba. Kolekcja bardzo kolorowa ,swieza,sporo duzych motywow(jestem b ,wysoka 182 i takie wzory mnie nie przytlaczaja) Podsumowujac wieki plus i zauroczono kilkoma propozycjami kupie z pewnoscia. Pozdrawiam z NL gdzie kobity w sukienkch to gatunek prawie wymarly .Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 01.02.10, 11:14 ale ładne, kolorowe, ale nie dla mnie, zupełnie gninę w takich dużych wzorach Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Wiosenno - letnia kolekcja Solar 01.02.10, 13:14 gdzie kupic taka spodnice- lekko rozkloszowana, gladka bez zadnego nadruku? serwisy.gazeta.pl/avanti/5,52882,7440494,Wiosenno___letnia_kolekcja_Solar.html?i=13 Odpowiedz Link Zgłoś
edith311 Do Sophii5 04.02.10, 22:41 Oj droga Sophio , pewnie ubierasz sie w super "eksluzywnym" Orsayu lub nawet nie, pewnie na bazarku, wiec kim jestes zeby krytykowac jedna z najbardziej uznanych firm odziezowych w Polsce, pewnie małolatką ktora nie ma pojecia jaki ubior ma klase a jaki nie ,a klasy Solarowi to odmowic nie mozna!! Odpowiedz Link Zgłoś
sophia5 Re: Do Sophii5 04.02.10, 22:52 Wrecz przeciwnie. Przez kilka lat ubieralam sie wylacznie w Solarze i bylam jedna z ich najlepszych klientek, wiec jak najbardziej mam prawo do takiej opinii. To wszystko po prostu juz bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
super_forum_woman Re: Do Sophii5 05.02.10, 17:52 Popieram Sophia. Koncza im sie pomysły, czy chcą miec wlasny powtarzajacy si styl?Co by nie rzec, to najgorsza kolekcj od kiedy sie ubieram w solarze. A robie to od jakis 6-5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś