Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polskie modelki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 12:49
    Hej
    Ktore z polskich modelek sa Waszym zdaniem najladniejsze?! Moim zdaniem
    naprawde piekna dziewczyna jest Kamila Szczawinska. Karolina Malinowska,
    raczej mnie nie powala, nie chce byc wredna, ale mysle, ze to dzieki tym
    odstajacym uszom zrobila kariere. Jednak chyba byly BARDZO odstajace, bo
    zrobila sobie operacje plastyczna. Wcale sie jej nie dziwie.
    Malgosia Bela, bardzo oryginalna modelka. Szybko skonczyla z modelingiem,
    moim zdaniem byla na to za madra;).
    Obserwuj wątek
      • Gość: szined Re: Polskie modelki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.02.04, 12:56
        Co do Malinowskiej to też mnie nie zachwyca ale jedno trzeba jej przyznać
        super wychodzi na zdjęciach i chyba na tym polega jej magia:)Ja lubię Agnieszkę
        Maciąg.
        • Gość: dipiii Re: Polskie modelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 13:11
          Gość portalu: szined napisał(a):

> Co do Malinowskiej to też mnie nie zachwyca ale jedno trzeba jej przyznać
          > super wychodzi na zdjęciach i chyba na tym polega jej magia:)

Wiesz ja tego nie zauwazylam. Mlodych, wysokich dziewczat jest setki, mysle, ze
          naprawde to jej uszy przycziagnely uwage. Na pokazach byly czesto odslaniane.
          To tylko jednak moje zdanie. Dla mnie nie ma w sobie sexapilu, ktory np.
          Szczawinska emanuje:).
          • Gość: szined Re: Polskie modelki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.02.04, 13:33
            Zwrócę uwagę na te jej uszy.Bo chyba masz rację:)
      • Gość: zuzia Re: Polskie modelki IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.04, 13:03
        ewa witkowska, gosia bela
      • Gość: Paula Re: Polskie modelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:16
        Wg mnie najciekawsze polskie modelki to Magda Mielcarz i Agnieszka Maciąg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka