lotta1 29.03.10, 17:45 Kupiłam takie i chyba są troszkę za ciasne, większe były zdecydowanie za luźne. Jak myślicie, rozejdą się? www.primamoda.com.pl/index.php?page=product-nuova&parent_id=97&product_id=3469 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: gumowe baleriny 29.03.10, 19:23 W sam raz dla eleganckiej pani płetwonurek ;-))) Wątpię, że guma się na stałe rozciągnie, to nie skóra. Chociaż z drugiej strony, nie mam doświadczeń z tego typu tworzywem :D Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: gumowe baleriny 29.03.10, 19:48 Taka guma się chyba nie rozciąga. Skóra owszem. A swoją drogą - nie są za piękne. Ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
bessnel Re: gumowe baleriny 29.03.10, 19:51 Mi się tam podobają :) Ale to prawda, raczej się nie rozchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa9941 Re: gumowe baleriny 29.03.10, 20:20 Fajne są - widziałam w oryginale ale wyglądają na niezbyt komfortowe. Co do tego czy sie rozejdą to raczej nie sądzę- to guma a nie skóra czy tkanina. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta1 Re: gumowe baleriny 29.03.10, 20:18 Mi się podobają, ale będę musiała sprzedać, bo zwrotu oczywiście nie ma :( Dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jill5 Re: gumowe baleriny 29.03.10, 20:51 A jak to jest z ta guma? To taka guma jak w crocsach czy taka zwykla? Bo jak zwykla to chyba po 5 minutach w cieplym pomieszczeniu sobie mozna odparzyc noge nie? Moze ktos sie wypowie jak wyglada komfort uzytkowania takich butkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta1 Re: gumowe baleriny 29.03.10, 21:23 Nie wiem czy jak w crocsach, bo nigdy nie przyglądałam się im z bliska, ale one są tak bardziej wycięte po bokach, mają dziurki na wewnętrznym boku i skórzaną zamszową wkładkę. Nie wiem jak to wpływa na dłuższe noszenie, ale jak chodziłam troszkę po domu to się nie pociłam. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_wielka_nocna Re: gumowe baleriny 30.03.10, 01:38 Buty tej marki nigdy się nie rozciagają. Przykro mi, ale jeśli zależało Ci na dobrej jakości i komforcie mogłaś kupić baleriny Durexa. Odpowiedz Link Zgłoś
aliganza_fashion_lover Re: gumowe baleriny 03.04.10, 19:50 Niestety nie rozciagaja sie, w glamour pisali kiedys, ze kalosze trzeba brac o rozmiar wieksze , a baleriny z gumy w swoim. Ja mam wlasnie z primy czarne z fuksjowym kwiatkiem, na zywo sa super chociaz tez nie bylam przekonana na poczatku. ZDJECIE Odpowiedz Link Zgłoś