Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolorowe buty

12.03.04, 18:22
    gdzie mozna kupic kolorowe, eleganckie buty (najlepiej z czubem, na nieduzym
    obcasie w ksztalcie kieliszka)? zapotrzebowanie szczegolnie ogromne na
    rozowe, zielone i turkusowe. :)
    Obserwuj wątek
      • facecja Re: kolorowe buty 12.03.04, 23:19
        taquine napisała:

> zapotrzebowanie szczegolnie ogromne na
        > rozowe, zielone i turkusowe. :)

widzę, że się Elle naczytałaś...
        • taquine Re: kolorowe buty 13.03.04, 00:00
          tam chyba wiecej jest do ogladania.... :)
          a w tej szarej rzeczywistosci chcialam i chce sie po prostu wyrozniac
          • facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 12:39
            taquine napisała:

> tam chyba wiecej jest do ogladania.... :)

mój błąd - naoglądałaś się?? :)

> a w tej szarej rzeczywistosci chcialam i chce sie po prostu wyrozniac

to powiem Ci, że trudno Ci będzie. Skoro wszystkie panie z Elle pod pachą kupią
            sobie ttakie buty, o jakich mówiłaś, to znowu będą wyglądać tak samo.

Ja chcąc się wyróżnić wypiełam się na buty z czubem, mam zwykłe (zaokrąglone),
            kolorowe co prawda, ale za to kupione na rok przed tą modą.
            • taquine Re: kolorowe buty 13.03.04, 16:09
              wiesz mam takie dziwne przeczucie ze inwazji kolorowych butow (takich o jakich
              ja pisze) jednak nie bedzie.... stad wlasnie bierze sie moja wyzsza potrzeba
              zaistnienia. pzdr
              • facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 16:57
                taquine napisała:

> wiesz mam takie dziwne przeczucie ze inwazji kolorowych butow (takich o
                jakich
                > ja pisze) jednak nie bedzie....

obyś miała rację - dzięki temu będę mogła sobie koeljny sezon pofunkcjonować
                jako dziwadło
                • taquine Re: kolorowe buty 13.03.04, 18:22
                  wole okreslenie "trendowo zdizajnowana" niz dziwadlo :)
                  • facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 18:41
                    ale określenie "trendowo zdizajnowana" raczej kiepsko pasuje do moich
                    czerwonych, sztruksowych dzwonów i soczystozielonych, zamszowych butów :D

w ogole od trendu i designu mi daleko, nieważne czy jest on w większości czy w
                    mniejszości

jest to więc kolejny powód do samonazwania się dziwadłem - nawet polubiłam to
                    określenie, moejmu przyszłemu ukochanemu pozwolę tak do siebie mówić co
                    rano :):):)

pozdrawiam dziwadła i "trendowo zdizajnowane" - moze chociaż na tym foum parę
                    takich się znajdzie, bo na ulicach to same Sonie18 z sąsiedniego wątku <niesmak>
            • Gość: kasia Re: kolorowe buty IP: *.dyn.optonline.net 15.03.04, 22:52
              wiesz, sa kolorowe buty i kolorowe buty...
              ktos kto ma ladne, oryginalne kolorowe buty nie wyglata tak samo jak ktos kto
              tylko ma kolorowe buty :)
      • Gość: fatjedi Re: kolorowe buty IP: *.icpnet.pl 13.03.04, 18:48
        Hey
        W Londynie już zeszłego lata były modne (i zresztą cały czas są) takie właśnie
        buty. Kolorowe, z czubem, na niskim obcasie cofniętym albo nawet bez obcasa.
        Powiem tak, na początku to ok, zobaczysz i pomyślisz "coś innego, nawet fajnie
        założyć od czasu do czasu". Ale teraz wszystkie panny to noszą (tak jak w
        Polsce kozaczki z czubem) i wszystkie wyglądają tak samo. czuję że w polsce tej
        wiosny czeka nas powtórka z tej londyńskiej rozrywki....
        ahh, tutaj jest strona gdzie można sobie obejrzeć (i kupić :-D) te buty jeżeli
        ktoś nie wie o czym mówimy:
        www.officeholdings.co.uk/main.shtml
        pozdrawiam serdecznie
        fatjedi

• facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 19:40
          Gość portalu: fatjedi napisał(a):

> Ale teraz wszystkie panny to noszą (tak jak w
          > Polsce kozaczki z czubem) i wszystkie wyglądają tak samo. czuję że w polsce
          tej
          >
          > wiosny czeka nas powtórka z tej londyńskiej rozrywki....

właśnie tego się obawiam - no może nie tej wiosny, ale kolejnej

a już widzę te tłumy dziewczyn, które jeszcze miesiac temu naśmiewały się z
          innych, które już wcześniej miały kolorowe buty. Ale teraz, gdy z Elle wiedzą,
          że to jest teraz MODNE, to już się nie będą wstydzić nosić kolorowych
          pantofelków i nakupują kilka par, gdy tylko zauważa takowe w najblizszym
          daichmanie czy (jeszcze gorzej) na najbliższym targu...
        • Gość: katinka Re: kolorowe buty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.04, 14:22
          W zeszłym roku omal nie oszalałam z radości, gdy udało mi sie znaleźć czerwone
          sandały w wymarzonym fasonie. O różowych (które też by mi się bardzo przydały)
          mogłam najwyżej pomarzyć...
          Teraz wybór jest coraz większy - czy to oznacza, że w imię indywidualizmu mam
          zrezygnować z możliwości zdobycia od dawna pożądanych bucików?! Mowy nie ma.
          To, że bedzie ich więcej nie oznacza, że każdy będzie potrafił je nosić ;)
          • taquine Re: kolorowe buty 15.03.04, 15:43
            prawdziwy indywidualista mimo iz jest posiadaczem, zwolennikiem czegos b.
            modnego a nawet powszechnego i tak sie wyroznia.
            ja stawiam na nonszalancje elegancje bez wzgledu na cokolwiek. ;)
      • Gość: małgo Re: kolorowe buty IP: *.compower.pl 13.03.04, 23:39
        Mam takie buciki niebiesko czerwone kozaki z czubem na kaczuszce sa
        niemieckiej firmy 25X generalnie nie sposob nie zostac zauważoną ubierając
        takie buty,poł miasta sie za mna ogląda sa bardzoooo orginalne hehe

• Gość: saba Re: kolorowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:11
          hej,taż mam te buciki...są odjazdowe i jak sama wiesz kiedy idę ulicą ludzie
          nie patrzą się na mnie tylko właśnie na nie.teraz szukam czegoś na wiosnę z tej
          firmy,ale nigdzie nie mogę znależć jej adresu w necie.jeśli masz jakieś namiary
          na tą firmę to daj znać ok.
      • umaa Re: kolorowe buty 14.03.04, 08:53
        hegos centum handlowe facory
        moze rylko
        w bianco tez cos maja
        apia w klifie
        oraz mango ale maly wybor
        • taquine Re: kolorowe buty 14.03.04, 09:27
          fatjedi: wielkie thx za linka. Moje oczeta nacieszone, szkoda ze nozki jeszcze
          nie. reszcie of kors tez dziekuje za rady. pzdr
          • Gość: fatjedi Re: kolorowe buty IP: *.icpnet.pl 14.03.04, 16:10
            nie ma za co :-))) to zawsze przyjemność pomóc bliźniemu hehe :-D
      • littlefrog Re: kolorowe buty 15.03.04, 22:45
        Pod pałacem od groma i ciut ciut;)
      • czarodziejka1 Re: kolorowe buty 16.03.04, 12:29
        Kolorowe pantofle można nabyć w Primo Moda (Galeria Mokotów), Zara (Wola Park),
        Via Roma (Klif i Wola Park). Pozdrawiam :)
        • taquine Re: kolorowe buty 16.03.04, 13:43
          kolorowe buty sa w co drugim sklepie. ale jak widaomo ja szukam okreslonego
          modelu wiec miejcie to na uwadze podajac mi nazwy sklepow. pozdrawiam wiosennie
          • s.girl Re: kolorowe buty 16.03.04, 13:53
            taquine napisała:

> kolorowe buty sa w co drugim sklepie. ale jak widaomo ja szukam okreslonego
            > modelu wiec miejcie to na uwadze podajac mi nazwy sklepow. pozdrawiam
            wiosennie

jezeli bordowe, czarne, brazowe zaliczaja sie do kolorowych to rzeczywiscie w
            co drugim ;P
            • taquine Re: kolorowe buty 16.03.04, 14:01
              bo tam mi sie liczebniki pomylily. mialo byc w co dwudziestym drugim.
          • czarodziejka1 Re: kolorowe buty 16.03.04, 15:41
            taquine napisała:

> kolorowe buty sa w co drugim sklepie. ale jak widaomo ja szukam okreslonego
            > modelu wiec miejcie to na uwadze podajac mi nazwy sklepow. pozdrawiam
            wiosennie

Taquine, jestem świadomo co napisałaś i Ci odpowiedziałam, więc nie rozumiem
            Twojego komentarza.
            • taquine Re: kolorowe buty 16.03.04, 18:24
              przepraszam! alez niewdzieczna ze mnie dziewczynka i do tego ze sklonnosciami
              do omylek. :)
              • Gość: Dana Re: kolorowe buty IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.03.04, 01:57
                Dziwne. Ciagle mówicie o czubach, a połowa Paryza chodzi w czubkach
                zaokraglonych i to bardzo. , to jest takie zaokraglenie jak połowa koła.
                Pieknie to wyglada, stópka malutka i zgrabniutka. Najwiecej chodzi w kolorowe
                groszki na białym tle.
                • taquine Re: kolorowe buty 17.03.04, 10:20
                  a jak dla mnie buty z zaokraglonym przodem wcale nie wplywaja na zgrabnosc
                  stopek. ale za to wciaz modne czuby...
                  • Gość: kedves do Dany IP: *.acn.waw.pl 19.03.04, 11:08
                    połowa paryza chodzi w balerinkach już od przynajmniej dwóch lat:-) wtedy
                    wlasnie przywiozlam sobie fajne balerinki...

• eboniet Re: kolorowe buty 19.03.04, 16:41
                    taquine napisała:

> a jak dla mnie buty z zaokraglonym przodem wcale nie wplywaja na zgrabnosc
                    > stopek. ale za to wciaz modne czuby...

Rzeczywiscie - nawet dziewczyny o bardzo zgrabnych stopach w "czubach" maja
                    nogi jak kot w butach:-))).

• taquine Re: kolorowe buty 19.03.04, 18:54
                      miec nogi jak kot w butach to jakis nowy zwiazek frazeologiczny. :)

• Gość: ToeToe Re: kolorowe buty IP: *.ihug.net 21.03.04, 00:21
        a w Bata nic ciekawego nie maja?
        • taquine Re: kolorowe buty 21.03.04, 13:34
          wlasnie bylam dzisiaj w wyzej wymienionym sklepie i spotkalam sie tylko z jedna
          para butow godnych uwagi, dodam ze byly rozowe* a ich wada byl niezbyt ladny
          obcas.
          *takiego koloru buty juz mam, teraz poluje na zolte, pomaranczowe ewentualnie
          jasno zielone. :)
      • Gość: bejbe Re: kolorowe buty IP: 195.205.22.* 26.03.04, 09:28
        sklep Venezia w Galerii Mokotów, I piętro, boskie kolorowe butki
      • Gość: ewa Re: kolorowe buty IP: *.pool80182.interbusiness.it 26.03.04, 10:04
        Z pewnoscia kolorowe buty, takie jakich szukasz znajdziesz we wloskich sklepach
        we Wloszech.Wybor jest ogroooomny. Powodzenia
      • Gość: Karolina Re: kolorowe buty IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 11:07
        Buty z czubem pomału zaczynają być niemodne. Teraz na topie są zaokrąglone noski
        • Gość: roze Re: kolorowe buty IP: *.statsbiblioteket.dk 26.03.04, 11:17
          Jedz do Berlina tam sa juz wszystkie sklepy takimi butami zawalone i inwazja
          bedzie!
          • taquine Re: kolorowe buty 26.03.04, 13:45
            no wlasnie sie waham....Londyn,Paryz, Berlin czy moze odwiedzic wloskie sklepy
            we Włoszech? <rotfl>
            • kotekpuchaty Re: kolorowe buty 26.03.04, 23:11
              taquine: link serio smaczny, buty ciekawe (co najmniej), tego typu buty mozna
              kupic w Camden Town w Gdyni na Swietojanskiej... ale mają zazwyczaj pojedyncze
              pary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka