taquine 12.03.04, 18:22 gdzie mozna kupic kolorowe, eleganckie buty (najlepiej z czubem, na nieduzym obcasie w ksztalcie kieliszka)? zapotrzebowanie szczegolnie ogromne na rozowe, zielone i turkusowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facecja Re: kolorowe buty 12.03.04, 23:19 taquine napisała: > zapotrzebowanie szczegolnie ogromne na > rozowe, zielone i turkusowe. :) widzę, że się Elle naczytałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 13.03.04, 00:00 tam chyba wiecej jest do ogladania.... :) a w tej szarej rzeczywistosci chcialam i chce sie po prostu wyrozniac Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 12:39 taquine napisała: > tam chyba wiecej jest do ogladania.... :) mój błąd - naoglądałaś się?? :) > a w tej szarej rzeczywistosci chcialam i chce sie po prostu wyrozniac to powiem Ci, że trudno Ci będzie. Skoro wszystkie panie z Elle pod pachą kupią sobie ttakie buty, o jakich mówiłaś, to znowu będą wyglądać tak samo. Ja chcąc się wyróżnić wypiełam się na buty z czubem, mam zwykłe (zaokrąglone), kolorowe co prawda, ale za to kupione na rok przed tą modą. Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 13.03.04, 16:09 wiesz mam takie dziwne przeczucie ze inwazji kolorowych butow (takich o jakich ja pisze) jednak nie bedzie.... stad wlasnie bierze sie moja wyzsza potrzeba zaistnienia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 16:57 taquine napisała: > wiesz mam takie dziwne przeczucie ze inwazji kolorowych butow (takich o jakich > ja pisze) jednak nie bedzie.... obyś miała rację - dzięki temu będę mogła sobie koeljny sezon pofunkcjonować jako dziwadło Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 13.03.04, 18:22 wole okreslenie "trendowo zdizajnowana" niz dziwadlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 18:41 ale określenie "trendowo zdizajnowana" raczej kiepsko pasuje do moich czerwonych, sztruksowych dzwonów i soczystozielonych, zamszowych butów :D w ogole od trendu i designu mi daleko, nieważne czy jest on w większości czy w mniejszości jest to więc kolejny powód do samonazwania się dziwadłem - nawet polubiłam to określenie, moejmu przyszłemu ukochanemu pozwolę tak do siebie mówić co rano :):):) pozdrawiam dziwadła i "trendowo zdizajnowane" - moze chociaż na tym foum parę takich się znajdzie, bo na ulicach to same Sonie18 z sąsiedniego wątku <niesmak> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: kolorowe buty IP: *.dyn.optonline.net 15.03.04, 22:52 wiesz, sa kolorowe buty i kolorowe buty... ktos kto ma ladne, oryginalne kolorowe buty nie wyglata tak samo jak ktos kto tylko ma kolorowe buty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatjedi Re: kolorowe buty IP: *.icpnet.pl 13.03.04, 18:48 Hey W Londynie już zeszłego lata były modne (i zresztą cały czas są) takie właśnie buty. Kolorowe, z czubem, na niskim obcasie cofniętym albo nawet bez obcasa. Powiem tak, na początku to ok, zobaczysz i pomyślisz "coś innego, nawet fajnie założyć od czasu do czasu". Ale teraz wszystkie panny to noszą (tak jak w Polsce kozaczki z czubem) i wszystkie wyglądają tak samo. czuję że w polsce tej wiosny czeka nas powtórka z tej londyńskiej rozrywki.... ahh, tutaj jest strona gdzie można sobie obejrzeć (i kupić :-D) te buty jeżeli ktoś nie wie o czym mówimy: www.officeholdings.co.uk/main.shtml pozdrawiam serdecznie fatjedi Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: kolorowe buty 13.03.04, 19:40 Gość portalu: fatjedi napisał(a): > Ale teraz wszystkie panny to noszą (tak jak w > Polsce kozaczki z czubem) i wszystkie wyglądają tak samo. czuję że w polsce tej > > wiosny czeka nas powtórka z tej londyńskiej rozrywki.... właśnie tego się obawiam - no może nie tej wiosny, ale kolejnej a już widzę te tłumy dziewczyn, które jeszcze miesiac temu naśmiewały się z innych, które już wcześniej miały kolorowe buty. Ale teraz, gdy z Elle wiedzą, że to jest teraz MODNE, to już się nie będą wstydzić nosić kolorowych pantofelków i nakupują kilka par, gdy tylko zauważa takowe w najblizszym daichmanie czy (jeszcze gorzej) na najbliższym targu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: kolorowe buty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.04, 14:22 W zeszłym roku omal nie oszalałam z radości, gdy udało mi sie znaleźć czerwone sandały w wymarzonym fasonie. O różowych (które też by mi się bardzo przydały) mogłam najwyżej pomarzyć... Teraz wybór jest coraz większy - czy to oznacza, że w imię indywidualizmu mam zrezygnować z możliwości zdobycia od dawna pożądanych bucików?! Mowy nie ma. To, że bedzie ich więcej nie oznacza, że każdy będzie potrafił je nosić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 15.03.04, 15:43 prawdziwy indywidualista mimo iz jest posiadaczem, zwolennikiem czegos b. modnego a nawet powszechnego i tak sie wyroznia. ja stawiam na nonszalancje elegancje bez wzgledu na cokolwiek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: kolorowe buty IP: *.compower.pl 13.03.04, 23:39 Mam takie buciki niebiesko czerwone kozaki z czubem na kaczuszce sa niemieckiej firmy 25X generalnie nie sposob nie zostac zauważoną ubierając takie buty,poł miasta sie za mna ogląda sa bardzoooo orginalne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: kolorowe buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:11 hej,taż mam te buciki...są odjazdowe i jak sama wiesz kiedy idę ulicą ludzie nie patrzą się na mnie tylko właśnie na nie.teraz szukam czegoś na wiosnę z tej firmy,ale nigdzie nie mogę znależć jej adresu w necie.jeśli masz jakieś namiary na tą firmę to daj znać ok. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: kolorowe buty 14.03.04, 08:53 hegos centum handlowe facory moze rylko w bianco tez cos maja apia w klifie oraz mango ale maly wybor Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 14.03.04, 09:27 fatjedi: wielkie thx za linka. Moje oczeta nacieszone, szkoda ze nozki jeszcze nie. reszcie of kors tez dziekuje za rady. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatjedi Re: kolorowe buty IP: *.icpnet.pl 14.03.04, 16:10 nie ma za co :-))) to zawsze przyjemność pomóc bliźniemu hehe :-D Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: kolorowe buty 16.03.04, 12:29 Kolorowe pantofle można nabyć w Primo Moda (Galeria Mokotów), Zara (Wola Park), Via Roma (Klif i Wola Park). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 16.03.04, 13:43 kolorowe buty sa w co drugim sklepie. ale jak widaomo ja szukam okreslonego modelu wiec miejcie to na uwadze podajac mi nazwy sklepow. pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
s.girl Re: kolorowe buty 16.03.04, 13:53 taquine napisała: > kolorowe buty sa w co drugim sklepie. ale jak widaomo ja szukam okreslonego > modelu wiec miejcie to na uwadze podajac mi nazwy sklepow. pozdrawiam wiosennie jezeli bordowe, czarne, brazowe zaliczaja sie do kolorowych to rzeczywiscie w co drugim ;P Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 16.03.04, 14:01 bo tam mi sie liczebniki pomylily. mialo byc w co dwudziestym drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: kolorowe buty 16.03.04, 15:41 taquine napisała: > kolorowe buty sa w co drugim sklepie. ale jak widaomo ja szukam okreslonego > modelu wiec miejcie to na uwadze podajac mi nazwy sklepow. pozdrawiam wiosennie Taquine, jestem świadomo co napisałaś i Ci odpowiedziałam, więc nie rozumiem Twojego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 16.03.04, 18:24 przepraszam! alez niewdzieczna ze mnie dziewczynka i do tego ze sklonnosciami do omylek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: kolorowe buty IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 17.03.04, 01:57 Dziwne. Ciagle mówicie o czubach, a połowa Paryza chodzi w czubkach zaokraglonych i to bardzo. , to jest takie zaokraglenie jak połowa koła. Pieknie to wyglada, stópka malutka i zgrabniutka. Najwiecej chodzi w kolorowe groszki na białym tle. Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 17.03.04, 10:20 a jak dla mnie buty z zaokraglonym przodem wcale nie wplywaja na zgrabnosc stopek. ale za to wciaz modne czuby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedves do Dany IP: *.acn.waw.pl 19.03.04, 11:08 połowa paryza chodzi w balerinkach już od przynajmniej dwóch lat:-) wtedy wlasnie przywiozlam sobie fajne balerinki... Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: kolorowe buty 19.03.04, 16:41 taquine napisała: > a jak dla mnie buty z zaokraglonym przodem wcale nie wplywaja na zgrabnosc > stopek. ale za to wciaz modne czuby... Rzeczywiscie - nawet dziewczyny o bardzo zgrabnych stopach w "czubach" maja nogi jak kot w butach:-))). Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 19.03.04, 18:54 miec nogi jak kot w butach to jakis nowy zwiazek frazeologiczny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: kolorowe buty IP: *.ihug.net 21.03.04, 00:21 a w Bata nic ciekawego nie maja? Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 21.03.04, 13:34 wlasnie bylam dzisiaj w wyzej wymienionym sklepie i spotkalam sie tylko z jedna para butow godnych uwagi, dodam ze byly rozowe* a ich wada byl niezbyt ladny obcas. *takiego koloru buty juz mam, teraz poluje na zolte, pomaranczowe ewentualnie jasno zielone. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: kolorowe buty IP: 195.205.22.* 26.03.04, 09:28 sklep Venezia w Galerii Mokotów, I piętro, boskie kolorowe butki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kolorowe buty IP: *.pool80182.interbusiness.it 26.03.04, 10:04 Z pewnoscia kolorowe buty, takie jakich szukasz znajdziesz we wloskich sklepach we Wloszech.Wybor jest ogroooomny. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: kolorowe buty IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 11:07 Buty z czubem pomału zaczynają być niemodne. Teraz na topie są zaokrąglone noski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roze Re: kolorowe buty IP: *.statsbiblioteket.dk 26.03.04, 11:17 Jedz do Berlina tam sa juz wszystkie sklepy takimi butami zawalone i inwazja bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: kolorowe buty 26.03.04, 13:45 no wlasnie sie waham....Londyn,Paryz, Berlin czy moze odwiedzic wloskie sklepy we Włoszech? <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
kotekpuchaty Re: kolorowe buty 26.03.04, 23:11 taquine: link serio smaczny, buty ciekawe (co najmniej), tego typu buty mozna kupic w Camden Town w Gdyni na Swietojanskiej... ale mają zazwyczaj pojedyncze pary. Odpowiedz Link Zgłoś