Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę kupić Silly Bandz-gugumki w Polsce?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 11:54
    Hej!
    Mam pytanie: czy słyszałyście o Silly Bandz (gugumki)? Nie wiecie czy są
    dostępne w Polsce? Niedawno wróciłam z USA, tam to jest mega hit, wszyscy to
    noszą- nawet gwiazdy. Aż się zdziwiłam, że nie ma tego jeszcze u nas...
    Widziałam, że w Internecie coś zaczyna pojawiać się na ten temat, ale bardzo
    powoli- nie wiecie może gdzie można to szybko kupić?
    Przywiozłam sobie kilka paczek z USA, ale nie pomyślałam, żeby kupić więcej...
    Pomóżcie!!!
    https://cdn01.sillybandz.com/images/photo_week/week42.jpg
    https://www.shefinds.com/files/Sarah-Jessica-Parker-in-Silly-Bandz.jpg
    https://www.shefinds.com/files/Sarah-Jessica-Parker-In-Silly-Bandz-Closeup.jpghttps://www.shefinds.com/files/Sarah-Jessica-Parker-in-Silly-Bandz-2.jpghttps://www.shefinds.com/files/Sarah-Jessica-Parker-in-Silly-Bandz-3.jpg

Tekst
    linka
    Obserwuj wątek
      • Gość: niepoinformowana Re: Gdzie mogę kupić Silly Bandz-gugumki w Polsce IP: *.fbx.proxad.net 27.06.10, 04:01
        Nie wiem. Zapytaj mamy (bo skoro Ci się to podoba to masz chyba z 5 latek, więc
        sam i tak nie kupisz) :>
        • alejandro225 Gugumki!! 18.07.10, 19:20
          Znalazłam silly bandz w Polsce na stronie www.gugumki.pl- przekonala mnie, bo
          wygląda tak samo jak oryginalna www.sillybandz.com
          Zadzwoniłam, zamówiła kilka paczek- i nie żałuję :)
          Dzieciakom bardzo się podobało- zaraz domówię kolejnych kilka paczek!
          POLECAM!! :)
      • Gość: inga Szalone Gumki IP: *.chello.pl 08.07.10, 17:28
        hej, mam dobra wiadomość szalone gumki - silly bandz są tutaj:
        www.szalonegumki.pl :-P :kwiat: :brawo:
        • Gość: diabeł Re: Szalone Gumki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 15:46
          Ha! Znalazłam lepszą stronę- www.gugumki.pl- widać, że sprzedają oryginalne
          silly bandz, bo portal wygląda tak samo jak ten amerykański- te całe szalone
          gumki to jakaś podróba, tak jak crazy bandz w Ameryce.
          • Gość: andrea Re: Szalone Gumki IP: *.chello.pl 13.07.10, 16:42
            Hah, tylko czemu sprzedają jako gugumki a nie silly bandz? czyżby obawiali się, że
            amerykanie ich pozwą? :) no i to zadęcie "wyłączny dystrybutor na Polskę i Europę" skąd
            oni się urwali? Ciekawe co o nich powiedzą sprzedawcy w Niemczech czy Francji -
            słyszałam że tam też jest sporo firm które tym handluja :)
            • szaramyszkaaa Re: Szalone Gumki 16.07.10, 16:20
              allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=gugumki
              do wyboru do koloru :)
              swoja droga dziwny trend:)
              wole swoje zbierane od lat charmsy!

pozdrawiam
              szara myszka
              blognife.wordpress.com/
              blogmkm.wordpress.com/
            • Gość: diabeł Re: Szalone Gumki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 13:41
              nie wiem, może po prostu Polakom ciężko wymówić 'silly bandz', szczególnie
              dzieciakom :P to jest pytanie z serii: dlaczego Polacy tłumaczą amerykańskie
              tytuły filmów?
              jak dla mnie nazwa Gugumki brzmi fajnie i ogólnie lubię je nosić ;D
              także zapraszam na www.gugumki.pl i
              allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=17647707
              :)
              • Gość: maja91 Re: Szalone Gumki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 14:20
                Gugumki są ekstra, coraz więcej moich znajomych je nosi, zauwazyłam je nawet u
                ludzi na ulicy i to o dziwo nie tylko u młodzieży! sama kupiłam z tej strony:
                www.danti.nazwa.pl/gugumki/ POLECAM!:)
        • Gość: Nika Re: Szalone Gumki IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 18:47
          www.funnybands.pl
          pisza o nich na facebooku funnybandspolska@groups.facebook.com

We francji maja wlasnie te i wszyscy oszaleli, patrzcie reklamy na youtubie! :brawo::piwo:
          • Gość: taksobietlumacz nie wciskaj kitu IP: *.fbx.proxad.net 15.01.11, 03:39
            Mieszkam we Francji i zapewniam, że nikt nie oszalał. W klasie mojej 10-letniej córki parę osób owszem, kupiło, powymieniali się,i po 2-3 tygodniach się skończyło "szaleństwo", mamom te komedie służą za gumki recepturki teraz. A mojej córki to w ogóle nie zainteresowało.
      • Gość: taaaak Co za adekwatna nazwa (silly= durny, głupi) IP: 78.250.60.* 19.07.10, 04:25
        :sciana::sciana::sciana:
      • Gość: asia gugumki pękają IP: *.chello.pl 20.07.10, 18:53
        gugumki pękają - uważajcie !!!
        • Gość: gość Re: gugumki pękają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:01
          Dziwne, bo ja kupiłam 5 paczek i nie pękła mi ani jedna...
      • Gość: gość szalone gumki pękają- to podróba!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:02
        uważajcie, szalone gumki to straszne badziewie, pękają... komuś wyzej się chyba
        pomyliły nazwy, gugumki są bardzo trwałe :)
        • Gość: Marcin Re: szalone gumki pękają- to podróba!! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 30.07.10, 22:29
          Jak czytam te wszystkie komentarze to po prostu plakac mi sie chce.
          Tylko Polacy moga pisac takie glupoty. Jeden na drugiego siada jakby chcieli sie pozabijac, i
          do tego wszystkiego o ELASTYCZNE GUMKI.
          Dajcie gumki/gugumki/sillygumki/szalonegumki/ dzieciom jezeli je chca i koniec tematu.

Ale niestety nasz narod to tak: hmmm, to podroba, to badziewie, tam sa lepsze.

Porada do gugumki/szalonegumki/sillygumki to: NAUCZCIE SIE DZIELIC A MOZE WSZYSCY
          TROSZKE ZAROBICIE!!!!!
          PARODIA!!!!!!
      • albiongirl :/ 31.07.10, 20:54
        Kuuurcze, przecież to nawet ładnym ciężko nazwać...
        Nie rozumiem. :sciana:
      • Gość: KRIS Re: Gdzie mogę kupić Silly Bandz-gugumki w Polsce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.10, 07:45
        Witam jezeli chcesz kupic silly gumki to zapraszam podaje meila do kontaktu
        maxy3@wp.pl mam do sprzedania rozne wzory.
        • Gość: marta Re: Gdzie mogę kupić Silly Bandz-gugumki w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 11:04
          gumki mozna też kupić na
          www.perfumeria.sklepy.pl
          :-)
          • Gość: aaannnaa Re: Gdzie mogę kupić Silly Bandz-gugumki w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:11
            na allegro jest tego pełno trzeba wpisać gugumki i miłego kupowania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka