kinga_star 03.08.10, 11:24 Jeśli ubierasz się modnie i olśniewająco. Wejdź na www.modaimakijaz.bloog.pl. To bog który założyłam dla takich dziewczyn jak ja i każdy znajdzie tam dużo porad oraz ciekawych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaramyszkaaa Re: Lubicie modę? 19.09.10, 10:13 nie lubie mody, ale wlazi drzwiami oknami, nie daje mi spokojnie spac! jestem prawdziwa fashion victim - chcialabym sie wyzwolic, ale za nic nie moge ;))) pozdrawiam szara myszka blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: Lubicie modę? IP: *.sileman.net.pl 01.10.10, 00:44 Lubimy, która kobieta nie lubi? A czasopisma traktujące o modzie czytacie/przeglądacie/kupujecie na przykład takie jak Fashion Magazine? Przyznam, że często pomaga, inspiruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo_28 Re: Lubicie modę? IP: *.palet.petroinform.net 27.10.10, 13:18 Hej Kinga! Chętnie odwiedze Twój blog. Uwilbiam mode, fajne ubrania a przede wszystkim sposoby ich łączenia. Często doradzam moim koleżanką, w czym wyglądają atrakcyjnie, ciekawie a w czym nie koniecznie! Jeżeli ktoś byłby zainteresownany moją pomocą to zapraszam do kontaktu ze mną. Pomogę z przyjemnością. Mój mail to zima0204@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emiliagres Re: Lubicie modę? 02.03.11, 23:01 Jestem fanką biżuterii. Kocham ją komponować, miksować, tworzyć. Sklep "Niebieski-koralik" udostępnia mi to przy bardzo miłej i profesjonalnej obsłudze. Biżuteria jest włoskiej marki Biagi i jest wyjątkowa, w dodatku w korzystnych cenach. Asortyment jest bardzo duży i stale się powiększa, nie tylko dla dorosłych, ale także dla dzieci. Prześliczne mają te koraliki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
izys Re: Lubicie modę? 05.05.11, 15:34 Ja lubię być na bieżąco z modą, czyli orientować się jakie są trendy, co teraz się nosi, ale nie koniecznie się do tego stosuję, ponieważ nie wszystko mi się podoba, no i oczywiście nie we wszystkim dobrze wyglądam, no ale z ciekawości oczywiście śledzę nowinki ze świata mody. Odpowiedz Link Zgłoś