Gość: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinkycd Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? 24.03.04, 15:24 pod jakim wzgledem maja byc duze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:32 już odpowiadam. Mam duży rozmiar stopy (42 cm). Zwykle kobiece obuwie jest produkowane do rozmiaru 41. Owszem udaje mi się trafić na jakiś większy rozmiar, ale musze się sporo nachodzić. Proszę o pomoc, bo robi się coraz cieplej, a nie chcę biegać w tenisówkach przez całą wiosnę. Szukam konkretnie szpilek. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kinkycd Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? 24.03.04, 18:30 No tak moze byc ciezko :) Na Solcu w centrum Arkadia pod Poniatowskim jest sklep, gdzie mozna dostac szpilki w duzych numerach. Ale nie wiem, czy akurat 12cm szpilka Ciebie satysfakcjonuje :) A tu adres strony: www.edytabaum.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.aster.pl 24.03.04, 18:43 dziękuję...no fakt ciut za duża. Ale może będą mieli inne. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kinkycd Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? 24.03.04, 18:58 A prosze Cie bardzo :) Jest tez podobno jakis sklep na Wilczej "Bucior" or something, no i czasem w Deichmannie sie zdarzaja duze numery :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza W PDT Wola 24.03.04, 19:40 róg Wolskiej i Młynarskie, na pierwszym piętrze, jest taki sklep. Pewne i aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: W PDT Wola IP: *.aster.pl 24.03.04, 21:16 tak byłam...buty ortopedyczne...Ja mam raczej zgrabniutkie stopy, nie potrzebuję koturniastych buciorów. Ale dzięki za chęci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinkycd Re: W PDT Wola 24.03.04, 22:30 Jak juz cos kupisz to daj znac. Moze byc nawet na priva ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Duze buty IP: *.aster.pl 24.03.04, 22:38 oki doki....jak na razie moje typy to wola park...jest tam sporo sklepów, i czasem jeszcze przed sezonem natrafiam na większe rozmiary. Lub al. Jana Pawła...w butkichach. Oczywiście trzeba się nieźle nachodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kinkycd Re: Duze buty 24.03.04, 22:44 A ja typow nie mam, bo nie jestem z Wawy. Ba, nawet kobieta nie jestem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Duze buty IP: *.aster.pl 24.03.04, 22:49 to na pewno moje rady Ci się przydadzą ;) Żartuję. A tak poważnie jak bywasz ze swoją drugą połówką w W-wie to zajrzyj w miejsca o których mówiłam. Szukam dalej. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kinkycd Re: Duze buty 24.03.04, 23:00 Hmm...tak powaznie to..eee...albo nie, nic nie napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: W PDT Wola 28.03.04, 12:24 Gość portalu: Karolina napisał(a): > tak byłam...buty ortopedyczne...Ja mam raczej zgrabniutkie stopy, nie > potrzebuję koturniastych buciorów. Ale dzięki za chęci...;) "ortopedyczne" tzn. niezgrabne? Bo buty ortopedyczne tak naprawdę to się nosi jak się ma np. noge krótszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 12:19 róg emili plater i koszykowej na ul.emili plater jest sklep z dużymi rozmiarami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosik Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 25.03.04, 23:13 Sklep z Plater miał się jakiś czas temu przenieść na Al.Wyzwolenia 11 Sprawdź na www.buciory.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 11:37 dzięki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 14:47 ja też noszę 42 i teraz jest o niebo lepiej niż kilka lat temu od czasu do czasu wpadam do Daichmana (chyba tak się to pisze) i można coś trafić w tym rozmiarze ale najczęściej nie są to szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeunesse Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.acn.waw.pl 29.03.04, 17:21 kolo placu konstutucji w uliczce w bloku jest sklep "buciory"z duzymi rozmiarami butow. szpikli adidasy rozne...wiadomo nie sa krzykiem mody ale mozna cos trafic. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 14:17 hej!! ja tez mam ten problem, ale mieszkam w kraku, czy ktoś wie gdzie tam mozna kupic takie butki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 20:09 w ofercie sklepu typu sex... obuwie męskie prześliczne szpilki w rozmiarze nawet do 45, bez obaw , buty są naprawdę kobiece Odpowiedz Link Zgłoś
anika-ania Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? 28.03.04, 22:36 Gdzie w warszawie mozna kupić małe buty nie w wesrji dziecicinnej szukam szpilek 35??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolewora Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 08:07 W tym roku przed studniówką kupiłam piękne niskie szpileczki z mięciutkiej koziej skóry w sklepie Apia w Klifie. Niestety bardzo drogie 999 PLN. Ale było też kilka trochę tańszych modeli ale i tak wszystkie powyżej 500 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apia Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 08:17 Szpileczki o nr 35 możesz kupić w sklepach Bata, tam wszystkie modele są w tym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.stroeer.pl / *.stroeer.pl 29.03.04, 16:25 www.rylko.pl. Maja nietypowe, tzn male i duze i sprzedaja przez net.Korzystam- polecam pozdroffka magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citak Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: 217.153.153.* 02.04.04, 18:04 w warszawie mozna kupic duze buty w factory w ecco rozmiary 42-43 ale nie mam tam takich butow eleganckich a jak macie jakies inne adresy to napiszcie bo ja tez mam z tym problem i w wiekszosci sklepow sa buty sportowe a eleganckich nigdzie nie ma jeszcze w daichmanie sa buty 42 ale sa tylko plastikowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 13:27 UWAGA tu można kupić duże buty w Warszawie 1.Al.Wyzwolenia 11 Bucior przeniesiony z E. Plater 2. Odyńca - badziew 3. domy towarowe WOLA - badziew 4.Solec 81b paw. 19a C.H Arkada pod mostem poniatowskiego duży wybór szpilek do 42 rozmiaru 8-12 cm powyżej 42 tylko 12 cm obcas 5. J.Pawła obok hotelu Merkury też są duże fasony takie sobie jak wiecie jeszcze o czymś chętnie się dowiem mam podobny problem ale niestety noszę 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunia a we Wrocławiu?!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 15:18 jeju... ja tez mam ten sam problem, stope 42 i dosc szeroka, a producenci butow jak na zlosc robia male i waskie buciki! Kiedys ktos mi radzil wybrac sie do Berlina, ponoc w sklepach dla drag-queens sa tam piekne kobiece buty w "meskich" rozmiarach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: a we Wrocławiu?!! IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 10:56 Właśnie, gdzie we Wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: a we Wrocławiu?!! IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 09:58 Ponawiam pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka GENIALNY SKLEP Z BUTAMI IP: *.man.polbox.pl 28.04.04, 21:19 MOJA DROGA POLECAM CI GENIALNY SKLEP Z BUTAMI... W WARSZAWIE!!!! KIEDY TAM WESZŁAM NIE WIEDZIAŁAM GDZIE MAM PATRZEC.... TO CO ZOBACZYTŁAM POWALIŁO MNIE NA KOLANA... JA TEŻ NIESTETY MAM DUŻĄ STOPĘ 41/42... OKAZAŁO SIĘ ZE TAM ZNALAZŁAM TO CZEGO POTRZEBOWAŁAM DO TEJ PORY BYŁA TO ZMORA MEGO ŻYCIA... OKAZAŁO SIE ZE NIE MUSZE SIE JUZ MARTWIC SPOTKAŁAM SKLEP Z NIEBYWAŁYMI WZORAMI MAKSYMALNIE WYGODNYMI... TO JEST NOWY SKLEP NA MOKOTOWSKIEJ 70 COS NIE PAMIETAM DOKŁADNIE NUMERU ALE AUTORZY TO PAPROCKI I BRZOZOWSKI MAJA TEZ UBRANIA WIEC MOZE COS DLA SIEBIE ZNAJDZIESZ JA ZNALAZŁAM I BARDZO POLECAM PZDR. PAULINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:19 W WARSZAWIE MOŻNA SOBIE ZAMÓWIĆ BUTY W SALAMANDRZE ALE SĄ B. DROGIE CHOĆ ŁADNE BO OGLĄDAŁAM I DOSYĆ SZEROKIE Niestety nie kupowałam dużych butów w W-wie , sama mam 42,5 - 43, wiec też niezła stopka :-) Mogę za to polecić sklepy w Niemczech: w Berlinie w centrum jest sklep Salamander a w nim można kupić całkiem niedrogie buty.Nie pamiętam ulicy ale można zapytać w sklepach firmowych Salamander i bez problemu wytłumaczą gdzie to jest W Niemczech jest jeszcze kilka sklepów ze świetnymi modnymi butami, robionymi prawie ręcznie , genialnymi jakościowo ale drogimi- Horsch , ja osobiście kupowałam w Dusseldorfie strona www.Horsch.de Ponadto w Niemczech nawet w małych miasteczkach są sklepy z obniżonymi cenami butów firmowych , sprzedają tam min. firmę GABOR (też duże i fajne) albo szukajcie Betty Berclay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: Gdzie w W-wie można kupic duże buty? IP: *.freedom2surf.net 19.05.04, 12:21 Kajaki w kazdym sklepie aqua Odpowiedz Link Zgłoś