Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 13:47
    Gdzie najchętniej zaglądacie i jakiej firmy kupujecie odzież?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fajna Re: Sklepy IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 28.03.04, 14:04
        Ja w Reserved, Carry, Big Star, Terranovie, Trollu, bardziej eleganckie ciuchy
        np. w Quiosque. Pozdrawiam
        • kochanica.francuza Re: Sklepy 28.03.04, 14:08
          Wrangler, Levi`s, Diverse, Lee, Tatuum oraz firma "Lumpeks & Co."
        • Gość: Vera Re: Sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 14:12
          Moje najbardziej ulubione to Solar i Promod, czasami Zara - tam głównie kupuję
          ubrania do pracy, na spotkania, jakieś wyjścia. Natomiast styl na luzie jak ja
          to głupio nazywam to podoba mi się w Ravelu, Reserved, czasami fajne rzeczy
          można znaleść w Vero Moda, Troll - a właśnie gdzie teraz będzie ten sklep we
          Wrocławiu- fajne sweterki tam mieli.
          Żałuję też, że nie ma we Wrocławiu Gapy i Gantosa, bo ciekawe rzeczy mają.
          pozdrawiam
          Vera
        • Gość: Richelieu* Re: Sklepy IP: 217.98.107.* 29.03.04, 00:26
          Quiosque ma bardziej eleganckie ciuchy? łof, najwyżej do siedzenia w ławce
          podczas lekcji
      • Gość: małgo Re: Sklepy IP: *.compower.pl 28.03.04, 17:58
        Najlepsze kolekcje ma według mnie Diesel najwiecej ciuchów tej kultowej
        włoskiej marki posiadam w mojej szafie.Ubrania z klimatem ma tez Sabotage choc
        to ciuchy dla odwaznych ja lubie wyglądac orginalnie wiec czesto robie tam
        zakupy.Dziny D&G pobijają wszytkie inne ( noo moze poza Dieslem) pozatym lubie
        ONLY by Vero Moda.Mam tez kilka unikatowych sukienek młodych polskich
        projektantek o ktorych nikt nigdy nie słyszał.
        • Gość: lodzianka Re: Sklepy IP: *.Astral.Lodz.PL 28.03.04, 18:29
          tak z ciekawosci Malgo, ile kosztuja dzisny D&G i czym sie wyrozniaja na tle
          innych?

I pytanko do wszystkich - które spodnie optycznie zwezaja tylek?? na pewno
          Zara, a jeszcze jakies inne, bo Zara ostatnio kiepskiej jakosci materialy ma ;(
          • Gość: małgo Re: Sklepy IP: *.compower.pl 28.03.04, 19:58
            Gość portalu: lodzianka napisał(a):

> tak z ciekawosci Malgo, ile kosztuja dzisny D&G i czym sie wyrozniaja na tle
            > innych?
            >
            Ja mam ciemnogranatowe niskie biodrowki z lekko rozszerzanymi nogawkami i
            grafitowe w stylu vintage z wycieranymi fragmentami.Napisałam pobijają
            wszystkie inne mając na mysli sposob w jaki leżą , na mnie naprawde swietnie
            choc to niekoneicznie kwestia marki raczej idywidualnego dopasowania do
            sylwetki figurki itd.Ja swoje przywiozłam z Francji ( kiedys często bywałam )
            Jedną pare kupiłam w firmowym sklepie D&G przyszalałam bo troche kosztowały
            (jakies 800 zł w przeliczeniu)choc nie czułam tej kasy bo inna waluta hehe a
            drugie w paryżanskim szmatexie:P obie pary uwielbiaaaaaam
            • Gość: Nikita Re: Sklepy IP: 217.153.194.* 28.03.04, 20:34
              Ostatnio zakochałam się w Terranova. Jaka marka ma podobny styl?
              • Gość: lulu Re: Sklepy IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.03.04, 01:07
                przyznaję, że wpadłam w H&M, bo dużo, tanio, kolorowo i (jednak)
                modnie.przyznaję z niejakim wstydem, bo to ciuchowy McDonalds (chyba już cała
                wawa w tym biega)a zwłaszcza dlatego, że mają SKANDALICZNĄ obsługę klienta.nie
                żebym miała jakieś specjalne zachcianki, ale np. wczoraj babeczka ściemniła mi,
                że "nie mają wyjścia" telefonicznego do innych swoich sklepów w warszawie i
                kazała mi zadzwonić do sklepu z własnego telefonu, żeby się dowiedzieć o jakiś
                ciuch. jasne-nie maja połączenia z innymi sklepami!!! olali obsługę klienta, bo
                tłumy i tak walą drzwiami i oknami. a z nimi ja-nienauczona doświadczeniem
                dzisiaj znowu przyplątałam się do H&M i zakupiłam parę kolczyków. co myślicie o
                H&M? POZDR.
              • Gość: maka Re: Sklepy IP: 213.70.39.* 29.03.04, 09:14
                Orsay. To bardzo podobny styl. Polecam.
                A co Wy sądzicie o Orsay?
                • Gość: M Re: Sklepy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 09:37
                • Gość: M Re: Sklepy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 09:40
                  Sądzimy że lepszy od terranovy pod względem stylu i jakości
                • Gość: Tera Kota Re: Sklepy IP: *.kikol.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 21:07
                  Kiedys czasem kupowałam coś w Orsay'u. Teraz juz raczej tego nie robię.
                  Zawiodłam sie na tym sklepie . Gdy do niego wchodzę widzę tylko beznadziejne,
                  tandetne ciuchy. Chociaż kiedys kupiłam tam bardzo ładną bluzkę papapapap
      • Gość: blender Brauna Dlaczego? IP: *.ipt.aol.com 29.03.04, 01:06
        Uwielbiam, kocham,
        oszalalam po prostu na punkcie wspanialego domu wysylkowego:
        Bon Prix - BARDZO modna odziez, wspaniale kolekcje.
        Och, jutro ponownie zamowie z kilkanascie bluzeczek.
        Wszystko wspaniale materialy, kolekcje prosto z Wloch, wiem bo bylam we
        Florencji!!!
        Polecam, panienki, polecam.
        A jak sie za mna chlopaki ogladaja, wspaniale uczucie, wspaniale przygody.
        Kiedys kupowalam u Diora i Chanela, ale Bon Prix ma po prostu ladniejsze wzory.

pozdrawiam rozmazona
        • Gość: Lady in black Odziez schodzi na psy... IP: *.rtk.net.pl 29.03.04, 19:32
          Bardzo rzadko udaje mi sie kupic cos co mi sie podoba jest po rozsadnej cenie
          dobre jakosciowo i chodze w tym caly czas a co najw wygladam w tym ladnie!

Oto moi markowi faworyci :
          1)Levis za jeansy
          2)Solar za dobra jakosc
          3)Morgan - za nietuzinkowosc choc i tam coraz rzadziej mi cos pasuje
          4)BGN - rewelacja - ale czekam na przeceny!
          5)i chyba tyle....
          • Gość: łodzianka Re: Odziez schodzi na psy... IP: *.Astral.Lodz.PL 29.03.04, 21:41
            a co to BGN???
            • Gość: lady in black Re: Odziez schodzi na psy... IP: *.rtk.net.pl 30.03.04, 00:13
              BGN to francuska marka,ma dwa sklepy w polsce : w warszawie i w katowicach na
              staromiejskiej; niestety ceny sa bardzo wysokie (np bluzka przecietnie kosztuje
              ok 350 zl) natomiast po przecenie ok 150 zl. Jakosc ubran z wyzszej
              polki,niepowtarzalne wzory itp; jak tam bylam ostatnio to chcialam conajmn co
              druga rzecz podczas gdy w innych sklepach jak jedna mnie zaciekawi sposrod
              miliona to jest dobrze ;) no tak to juz jest...mile panie.
              • Gość: kicia Re: Odziez schodzi na psy... IP: *.era.pl 30.03.04, 14:10
                orsay, pimkie, terranova -omijam szerokim łukiem, dla mnie to tandeta, chociaż
                ostatnio będac w morganie nie znalazłam ani jedenj rzeczy z gramem bawełny,
                jestem przerażona Poliester & Akryl rządzą. dlaczego?
        • Gość: goracaprosba Re: Dlaczego? IP: *.era.pl 30.03.04, 14:17
          Brauna wyluzuj z tymi SZMATAMI, juz mnie krew zalewa, co watek to reklamujesz
          ten szmelc z bon prixu. DARUJ!
          • Gość: kiki Re: Dlaczego? IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 14:24
            ja bardzo lubię wranglery z jeansów, często coś kupię w orsay, reserved,
            uwielbiam cary, czekam na przeceny w wielu innych sklepach. A tak na
            marginiesie do biegających po sklepach gdzie sa fajne letnio-wiosenne
            kurteczki....tylko błagam nie jakieś tam płaszczyki-trencze
            pozdr.
          • Gość: blender Brauna ponownie IP: *.ipt.aol.com 30.03.04, 16:04
            przepraszam za ten malutki zarcik, nikt przeciez nie bierze na powarznie
            ubranek z "polyjestru"
            • Gość: Barbara Re: ponownie IP: 81.205.230.* 30.03.04, 21:06
              Najchetniej ubrania, buty i akcesoria Esprit, Diesel, Indian Rose, Mexx,
              Inwear,Anotherwoman,Replay,Amor&Psyche,Gsus,Hans Ubbink, Benetton i jeszcze
              pare innych ale tych mam najwiecej w szafie..na szczescie co sezon
              systematycznie robie miejsce dla nowych rzeczy:)
              • Gość: mieta Re: ponownie IP: 193.109.127.* 02.04.04, 14:10
                zara, esprit, diesel, mexx
                albo h&m i reserved - w zaleznosci od chwilowej grubiosci portfela
                pimkie i orsay, terranova - szerokim lukiem. tylko plastik tam maja.
                ale gdzie kupujecie buty?? ja nigdy nie wiem - jeszcze nie znalazlam sklepu dla
                siebie (mam wrazenie, ze wszedzie jest prawie to samo - jesli modne sa szpice,
                to bez szpica nie znajdziesz nigdzie. ...a ja mam rozmiar 40 przy niskim
                wzroscie:(
                • Gość: Ania Re: ponownie IP: *.lot.pl 05.04.04, 09:19
                  Nie mam problemu z zakupami bo wskakuję tylko do kilku sklepow w Wola Parku sa
                  one obok siebie, więc nawet nie musze się dużo nachodzić.
                  A więc najpierw Zara, ciuszki do pracy, czasem coś mniej oficjalnego. Potem H&M
                  raczej ciuszki wyjazdowe, luźne, takie na sobotnie wypady za miasto...
                  Czasem Promod. Później Gino Rossi po butki i koniec.
                  Pozdrawiam wszystkie kobietki zwariowane na punkcie zakupów!!!
                  • Gość: mieta Re: ponownie IP: 193.109.127.* 06.04.04, 13:56
                    no to widze, ze sie zgadzamy:)
      • Gość: kasia Re: Sklepy IP: *.dyn.optonline.net 06.04.04, 17:25
        uwielbiem:
        1.Zare
        2.Guess?
        3.Benetton
        4.czasami H&M
      • ewawlazlo Re: Sklepy 07.04.04, 00:20
        szkoda że inni mogą tylko popatrzeć na ubrania w tych drogich sklepach . Na
        szczeście jest jeszcze STADJON
        • Gość: Ania Re: Sklepy IP: *.lot.pl 07.04.04, 10:38
          Pamiętaj ze są jeszcze wyprzedaże!!
      • Gość: 'Fashionvictim' Re: Sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 19:40
        W Benettonie, Jackpocie, Simple, Trollu, Tatummie, Polskich Projektantach, H&M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka