tygolasek 30.03.04, 11:40 CZy suknia ślubna w kolorze ecru i garnitur grafitowy w delikatne prązki do dobra kompozycja? A jaki bukiet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.przypkowska Re: kolor sukni i garnituru 02.04.04, 11:44 Wydaje mi się, że ten zestaw kolorystyczny jest ok. Jesli chodzi o bukiet proszę wykorzystać tradycyjny sposób na dodatkowe powiązanie kolorystyczne pary i wpiąć kwiat z bukietu w butonierkę Pana Młodego. Kolor kwiatów zależy od Pani upodobania. Wszelkie kolory dozwolone. MP Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: kolor sukni i garnituru 15.04.04, 23:32 Ja miałam białą suknię, a mój mąż grafitowy garnitur. Wymarzyłam sobie bukiet z ciemnoróżowych róż, więc dla męża wyszukaliśmy krawat - szary w cieniutkie prążki w kolorze bukietu. Odpowiedz Link Zgłoś
janis4 Re: kolor sukni i garnituru 05.05.04, 07:27 A ja miałam suknię ecru i bordowe dodatki: we włosach i bukiet z bordowych róż. Mój mąż miał grafitowy garnitur, koszulę ecru i bordowy krawat w złote paseczki. Odpowiedz Link Zgłoś