Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    10.12.10, 20:41
    mianowicie chodzi o to, że jutro wybieram sie na poszukiwania studniówkowych butów (bo potem mogą zostac juz tylko resztki)

czy do długiej az do ziemi sukni będą pasowały czółenka (całe lub z odkrytymi palcami ) czy nie bedzie to wyglądało zbyt "masywnie"? czy raczej szukac sandałków na paskachach?
    który zestaw waszym zdaniem bedzie prezentował sie lepiej ??
    Obserwuj wątek
      • ladyjm Re: pilne!!! 11.12.10, 13:43
        ja bym kupila zakryte buty bo rajstopy widoczne na odkrytych palcach zrujnują cala kreacje
        • k1992 Re: pilne!!! 11.12.10, 14:18
          a czy w gre wchodzą buty z odkrytymi palcami?
      • clonek13 Re: pilne!!! 11.12.10, 14:37
        podpatrz troszke na googlach, jak nosza glugie sukienki celebrytki,moze masz podobny fason sukienki i natchnie cie jakie buty ladnie beda wygladac,,,

www.google.co.uk/images?hl=pl&q=long+dress+celeb&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1440&bih=707
        ja mialam zakryty przod buta i piete, a reszta stopy byla widoczna ,mialam dluga suknie
        • k1992 Re: pilne!!! 11.12.10, 16:46
          www.luxlux.pl/artykul/6194/drozej_-_taniej_buty_christian_louboutin_i_aldo

a takie jak tu ?? te np drugie w kolejności pasowały by do długiej satynowej sukni???
          • ding_yun Re: pilne!!! 11.12.10, 17:53
            Pasowałyby jak najbardziej.
            • k1992 Re: pilne!!! 12.12.10, 13:31
              dzięki :)

proszę o jeszcze wiecej opinii :)
      • czerwona_pomadka Re: pilne!!! 12.12.10, 13:54
        Oczywiście, że czółenka pasują.
        • k1992 Re: pilne!!! 12.12.10, 18:51
          a czy nie bedzie przeszkadzało to ze bedą one widoczne... bo planuje miec długa suknie ale z rozcieciem..... jak w tym wypadku będa sie prezentowały wysokie czółenka z odkrytymi palcami??
          • gemmi18 Re: pilne!!! 13.12.10, 08:44
            Będzie ok. Pasują jak najbardziej. Kup tylko rajstopy stworzone specjalnie do odkrytych palców, bo zwykłe, w których na palcach będzie widać szew, byłyby porażką;). Są takie bez szwów na palcach albo w ogóle takie, które kończą się przed palcami. Nie wiem, które wyglądają lepiej, nie próbowałam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka