domipro 24.01.11, 17:15 Wiecie gdzie kupic długą, zwiewną sukienkę w internecie? Potrzebuję takiej na lota, może o tej porze roku będą tańsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.yossarian Re: długa sukienka 24.01.11, 17:24 domipro napisała: > Wiecie gdzie kupic długą, zwiewną sukienkę w internecie? Potrzebuję takiej na l > ota, może o tej porze roku będą tańsze... chyba na żonę Lota, ale one strasznie ciężkie są Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 17:40 Chcialam taka zwiwną, z lekkiego materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:10 nie, normalne tylkko odwracać się nie można Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: długa sukienka 24.01.11, 22:29 ursyda napisała: > nie, normalne > tylkko odwracać się nie można bo jak się odwrócisz to się zasolisz, czy to kamień był? nie pamiętam.. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: długa sukienka 24.01.11, 22:34 ursyda napisała: > słup soli kamiennej pewnie:) ta co w zębach zgrzyta? biedny Lot Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:36 w sęsie, że lizanie odpada? żona Lota mogłaby się wypowiedzieć w wątku "smak kobiety":) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: długa sukienka 24.01.11, 22:36 ursyda napisała: > w sęsie, że lizanie odpada? żona Lota mogłaby się wypowiedzieć w wątku "smak ko > biety":) no mogłaby, a skubana milczy jak zaklęta Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 22:41 O kurdę, nie widziałam ze jedna drobna pomyłka może rozwinąc tak wyobraźnię. Sukienka na "loda" dobre :) Literki mi sie poprzestawiały...Ot Afera hi hi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:43 Spokojnie. Ja jeszcze obstawiałam "loka" ale w necie nic nie było. Loki chyba wolą spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: długa sukienka 24.01.11, 22:44 ursyda napisała: > Spokojnie. Ja jeszcze obstawiałam "loka" ale w necie nic nie było. Loki chyba w > olą spodnie. Loki to z mitologii nordyckiej z kolei Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 22:48 Nie podejrzewałam, że będzie to aż tak trudne do rozgryzienia. Dla mnie to było oczywiste i sukienka miała być na LATO, a nie na loda czy loka, czy nie wiem juz co tam jeszcze wymysliłyscie;) A tak poza tym to ja szukałam, tak jak mi podpowiedziałaś. Tylko chciałam link do jakiegoś sklepu. A już wogle najlepiej by było gdyby sukienka była jednolita;) Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: długa sukienka 25.01.11, 16:44 ja z kolei myślałam, że chcesz hurtem kupić :D że myślisz "I need a lot of dresses" i jakoś spolszczasz polingliszem, że "na lota" :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: długa sukienka 24.01.11, 23:16 Ja obstawiałam "lofta". Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 22:08 Cieżko sobie literki w pamięci poprzestawiać?? To taki duży problem?? Już nie wolno się pomylić? Chyba logiczne, że miałam na myśli "lato". Widzę, że wiekszość to chyba nieomylne polonistki... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:35 Cięzko. Ja na przykład myślałam,że na loda chcesz kupić i już tak sobie zaczęłam myśleć jaka to sukienka na loda się nadaje ale nic nie wymyśliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: długa sukienka 24.01.11, 23:18 Widzę, że wiekszość to chyba nieomylne polonistki.. A jakbyśmy ci dziecko podały wzór na kwas solny to byłybyśmy "chemiczkami"? ja tam jestem kulturoznawczynią Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: długa sukienka 24.01.11, 20:29 Zgugluj: bonprix, allegro, sprzedam sukienkę letnią xxx, gdzie xxx to nazwa Twojego miasta. Nasŧępnym razem pisz normalnie, bo Twój post może co najwyżej wypełnić KOSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:44 pompeja napisała: > Zgugluj gul,gul,gul... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:11 Patrz, poprawiłam Twój wpis i już będziesz wiedziała domipro napisała: > Wiecie gdzie kupic długą, zwiewną sukienkę? w internecie! Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 22:19 Moim zdaniem robicie z igły widły. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:29 ta ma jeszcze właścicielke ale może zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 22:37 Ta na tej kobiecie jest bardzo ładna. Gdzie ją znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: długa sukienka 24.01.11, 22:41 www.google.pl - wpisana fraza - długa sukienka na lato, szukaj wciśnij grafika proszę, nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
domipro Re: długa sukienka 24.01.11, 22:51 O kurde a myślałam, że w jakimś katalogu... Wiem, że w internecie. O stronę pytałam! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: długa sukienka 24.01.11, 23:18 Moim zdaniem robicie z igły widły. Ściśle biorąc, robimy sobie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: długa sukienka 25.01.11, 09:06 w Mango ostatnio widzialam b ladne zwiewne kiecki. ciagle o ich mysle :) i chyba sie zlamie. mango ma sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś