Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.03.11, 18:48
    czy szukac innego w tym kolorze?

eshop.mexx.com/women-trenchcoats/trenchcoat-mit-guertel-schraegtaschen-und-doppeltem-kragen/N1ME2135/de-de_DE-pd-rgHAqAEWfb8AAAEuDbYsalcT?ActiveMainCategoryID=&ColourCode=463
    Zalezy mi na nie pylacym sie, wszytskie byly szorstkawe, ten jest gladki i sie zastanawiam.Jutro jade na zakupy, wiec podpowiedzcie.Dzis robilam rundke rozpoznawcza, wiec wiem, ze lezy super:-)
    Obserwuj wątek
      • shellerka Re: Kupic? 02.03.11, 19:08
        fajny jest, ale musisz miec ciemny? ja w zeszlym roku marzylam o beżowym, ale mi akurat ojciec zmarł i musiałam czarny kupić :/
        beżowy fajniejszy by był!
        • krapheika Re: Kupic? 02.03.11, 22:27
          Musze, bo zle wygladam w bezach, i w dodatku jestem klepsydra, ciemny tuszuje kraglosci:-P
          Myslalam ewetualnie o bezowych spodniach przed kostke i granatowych butach na koturnie, tylko w zestawieniu malo bezu i tylko dolem mam szanse go ubrac.
      • martalis30 Re: Kupic? 02.03.11, 19:11
        kolor i fason ładny, przeszkadza mi wykończenie kieszeni i kołnierzyka tą kratką.
        • nice.size1310 Re: Kupic? 02.03.11, 19:17
          mnie sie bardzo podoba fason ale kolor wzielabym bezowy,nie wiem czy Tobie pasuje taka kolorystyka ale widze ze maja oferte na bezowy rowniez
      • kasiaba1 Re: Kupic? 02.03.11, 19:20
        Bardzo ładny moim zdaniem :)
      • jej_torebka Re: Kupic? 02.03.11, 19:40
        ha! dzięki za inspirację. szukam płaszcza już od dawna i nic mi się nie podoba,a na stronie mexxa znalazłam coś co być może da radę. Tylko mam nadzieję, że będzie w Galmoku. powiedz, gdzie robilaś research?
        • krapheika Re: Kupic? 02.03.11, 20:15
          Nie pomoge Ci chyba, bo ja z De i po prostu w sklepie stacjonarnym bylam.
          • jej_torebka Re: Kupic? 03.03.11, 10:13
            szkoda. ale i tak natchnęłaś mnie w wystarczającym stopniu żeby udać się dziś do sklepu i zobaczyć czy asortyment mamy aktualny :)
            • krapheika Re: Kupic? 03.03.11, 17:02
              I co wyhaczylas cos? ja przymierzalam dzisiaj jeszcze taki oliwkowy, khaki, cos w ten desen tez ladny, ale w granatowym wygladalam lepiej:-D no i wyladowal w mojej szafie dodatkowo ze spodniami, dwoma bluzkami i butami:-D dzien uwazam za udany:-D
      • i3majsie Re: Kupic? 02.03.11, 23:15
        jest śliczny - naprawdę !!!
      • nothing.at.all Re: Kupic? 03.03.11, 11:19
        Podoba mi się.
      • jej_torebka Re: Kupic? 03.03.11, 17:01
        mexx w galmoku jeszcze ma wyprzedaż, a to co przybyło z nowej kolekcji to straszna bryndza. zero płaszczy.
        ale, nie ma tego złego...
        weszłam do zary i tam znalazłam bardzo zgrabny płaszcz, którego niestety nie ma na ich stronie w internecie, więc nie wkleję.
        jest bardzo dobrze skrojony, ma podszewkę (inny w tej samej cenie nie miał, a nie był z serii basic, która bywa gorzej uszyta), jest z materiału, z którego najprawdopodobniej nie zrobi się szmata i nie mam talii na żebrach, jak to zazwyczaj bywa z małymi rozmiarami, które szyte są na kobiety poniżej 170 cm. wzrostu.
        jestem bardzo zadowolona, dlatego się tak rozgadałam.
        • alessia27 Re: Kupic? 03.03.11, 17:13
          tez go chcialam kupic ale u nas polowa dziewczyn z pracy w nim chodz, nic dziwnego bo my go mamy za polowe ceny :)
          Ja szukam innego bo u nas na sklep wyszly tylko duze rozimary male rozeszly sie
          po personelu :)
          Ale on jest naprawde dobrze wykonany za ta cene nic tylko brac.
          • jej_torebka Re: Kupic? 03.03.11, 18:03
            podziwiam, że się zorientowałaś z tak skąpego opisu który to płaszcz kupiałm ;)
          • krapheika Re: Kupic? 03.03.11, 18:03
            Duzo rzucili u was?bo tu mexx ma po dwie sztuki z kazdego rozmiaru, sa trzy miejsca gdzie mexx jest, wiec mam nadzieje, ze tam tez tak i nie bedzie wiecej niz 24sztuki w calym miescie plus 6 tych ktore kupily gdzie indziej:-D wlasnie b. mi sie spodobalo, ze jest dobre wykonany i sie nie pyli, nic mnie tak nie wkurza jak ciemny plaszcz do ktorego wszystko sie przyczepia.
            • alessia27 Re: Kupic? 04.03.11, 18:25
              ja jestem na stoisku street one akurat do mexx zagladam w drodze do toalety i
              biegam tam na zastepstwo.
              Z tego co mi wiadomo dostaja dwie sztuki z rozmiaru 38/40/42 reszta jest po jednej, bynajmnie na moim stoisku street one tak mamy.
              Ale byla ich naprawde garstka.
              Jaki rozmiar potrzebujesz, jutro pracuje moge zobaczyc i sie jakos dogadamy.
              Sama jestem zakochana w tym plaszczyku :)
              • alessia27 Re: Kupic? 04.03.11, 18:27
                www.vosschulte.de/entwicklung.html
                tutaj pracuje mozesz tam tez zadzwonic i poprosic stoisko street one one ci powiedza
                czy sa.Czynne od 10 do 20 :)
                Jak meiszkasz blisko to zapraszam :)
              • krapheika Re: Kupic? 04.03.11, 18:42
                Juz kupilam, ale dzieki:-) planujesz kupno nastepnej GGL na wiosne, ja sie powaznie zastanawiam nad czyms nowym:-)
                • alessia27 Re: Kupic? 04.03.11, 18:50
                  tak bylam wczoraj w macao i sie przymierzalam.
                  Widzialas te nowe modele kolorowe ?
                  Sa sliczne ... w 3 kolorach, cos z rozem, niemiecki i w sumie nie pamietam jaki byl ten trzeci kolor.Jak znajde go w necie to posle linka :)
                  • alessia27 Re: Kupic? 04.03.11, 18:59
                    www.george-gina-lucy.com/#/en/collection012011/dresscode-4/mirror-me/lip-rouge
                    www.george-gina-lucy.com/#/en/collection012011/dresscode-4/dress-less/lip-rouge
                    nie moglam sie zdecydowac jaki model i kolor :)
                    I jakos tak chyba wole jednokolorowe... choc na lato taka wlasnie
                    kolorowa bylaby moze fajna.

Ja osobiscie jestem fanka GGL double B bo jest bardzo pakowna.
                    Mam ja w kolorze czarnym z wykonczeniami granatowymi.
                    Cos mi sie wydaje ze sie polasze na taka sama tylko w jasnym kolorze :)
                    np ta

www.george-gina-lucy.com/#/en/collection012011/nylon/double-b/doggy-style
                    Dzis dostalam paczke z esprita musialm schowac przed mezem, bo on krzyczy ze bedzie musial mi kupic druga szafe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka