Dodaj do ulubionych

Lomeniz hotel Rodos

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 15:16
Chce w te wakacje pojechac do tego hotelu z corka Nie szukam luksusu ale
chcialabym wiedziec mniej wiecej czy to w maire ok hotel Nastawiona jestem na
zwiedzanie i bliskosc miasta Generalnie jak daleko tak naprawde jest do
plazy? Ile do starego miasta sie idzie i czy ulica jest bardzo halasliwa:)Za
wszystkie sugestie bede bardzo wdzieczna
Obserwuj wątek
    • Gość: alojjola Re: Lomeniz hotel Rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:53
      w Lomenizu byłam 2 razy, równiez z cóką, bardzo mi sie podobało, plaża jest
      zaraz obok hotelu, wystarczy przejść przez ulicę, ale mało uczęszczaną, ta
      dzielnica Rodos, w której leży łomeniz jest bardzo spokojna, nie ma hoteli,
      raczej prywatne domy, plaża prawie pusta, byłam w lipcu, sporo sklepów, ceny
      niższe niz w mieście.Na starówke idzie się bardzo przyjemną willową ulicą Kanada
      wokół pachnące drzewa i kwiaty, niestety dosyć długo około 25 minut. Ja w jedna
      stronę szłam a wracałam autobusem, przystanek na starówce pod portem Mandraki.
      Bilet 1 euro autobusy średnio co 20 minut. Taksówka pod hotel ze starówki 4
      euro, ceny z ubiegłego roku, jeżeli nie zalezy ci na dyskotekach powinnaś być
      zadowolona, ja bardzo polubiłam to miejsce z jego lokalnym kolorytem.
    • Gość: anna40 Re: Lomeniz hotel Rodos IP: *.chello.pl 24.05.07, 17:27
      Hotel Lomeniz ,położony ok2km od starego miasta ,trochę trzeba iśc lub dojechać
      taksówką na autobusy nie ma co liczyć na Rodos ,chodzą w kratkę.Ogólnie hotel
      jest przyjemny,obsługa też,jedzenie trochę monotonne zwłaszcza
      śniadania ,byłam rok temu dwa tygodnie i zawsze to samo ale może się
      zmieniło ,na koniec pobytu przy dobrej whiski zasugerowałam to
      kierownikowi....Plaża jest na przciwko hotelu,ale blisko ulicy ,ulica była w
      budowie /kurz /.Ogólnie nie specjalna,raczej kamienista..........Ja miałam
      pokój z widokiem na morze i basen ,od ulicy jest trochę głośno.Ogólnie moge
      polecić ten hotel..........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka