Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W męskim stylu

06.03.11, 15:39
    Zostałam zaproszona na wesele, ide sama, bez osoby towarzyszącej. Chciałabym się ubrać trochę w męskim stylu, aczkolwiek seksownie poniżej wklejam link do teledysku w którym jest "mój" strój. Zwróćcie uwagę na moment w ktorym laski tańczą na łodzi. Ta po lewej- czarna- tak chciałabym wyglądać! Tylko zamiast muszki- cieńki krawat i zamiast czrwieni w dodatkach- granat..O!
    www.youtube.com/watch?v=-8emPOCDhE8
    Co o tym sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • kicia_223 Re: W męskim stylu 07.03.11, 14:54
        nie złe:) mocne i ekstrwaganckie. Jestem za krótkimi spodenkami i muszkieterkami:) I coż pogratulowac odwagi :))
      • kasiaba1 Re: W męskim stylu 07.03.11, 18:44
        :D
        Ja popieram! Tylko weź aparat, bo miny pozostałych pań w prawie takich samych kieckach będą bezcenne.
        A oglądałaś SATC2 ? Carrie miała na weselu o taki strój:
        0.tqn.com/d/15minutefashion/1/0/Q/4/-/-/Carries_tux_satc2.jpg
        A na dole długie spodnie, megawysokie szpilki i potem jeszcze odjechany diadem na głowie ;)
        • ruda_168 Re: W męskim stylu 09.03.11, 17:59
          Dokładnie o coś takiego mi chodzi!
          Mam zamiar nieźle namieszać tym strojem, a niech gadają!
          Zastanawiam się tylko, gdzie kupić taki frak (?), a może lepiej uszyć na miarę? Jak myślicie?
          Spodnie już znalazłam. Dodatki: czerwone czy chabrowe? Chodzi o buty i krawat/muszkę... Makijaż będzie w stylu Merlin Monroe: czarna kreska na oku, przedłużone rzęsy i czerwone usta, fryzura- długi, czarny kucyk zebrany gładko po jednej stronie głowy tuż nad karkiem, paradoksalnie- po drugiej stronie nie mam włosów (5 mm) bo golę głowę regularnie:)
          • kicia_223 Re: W męskim stylu 10.03.11, 08:05
            Szyty na miare, zawsze to będzie idealny. stawiam na czerwone dodatki dobrze komponuja się z czarnym kolorem. A co do fryzury hmm chyba mam słaba wyobraźnie bo nie jstem sobie wstanie tego wyobrazić i chyba będe musiala prosic Cię o zdjęcie z tego wesela:) a gadac będa ojjj będa. Ale jak to sie mówi jak będą gadać za plecami to nich zdaża pocalowac Cię w d... :)
      • nothing.at.all Re: W męskim stylu 10.03.11, 10:32
        Możesz się tak ubrać, ale ja uważam, że nie jest to do końca eleganckie.
      • otterly Re: W męskim stylu 10.03.11, 14:12
        Rewelacja:) Ja stawiałabym an dodatki chabrowe lub (wspomniane wcześniej) granatowe. Powiem więcej - nie założyłabym szpilek, tylko męskie, "garniturowe" mokasyny. Ale to ja:) Na co dzień ubieram się "męsko" i zapewne większą furorę zrobiłabym pojawiając się w sukience niż w garniaku :P

graniak założyłabym taki: girlsinsuits.tumblr.com/post/606844804/kate-moennig
        do tego biała koszula i wąski krawat, tzw. śledzik :)
      • ruda_168 Re: W męskim stylu 11.03.11, 13:00
        Czerwone, granatowe, chabrowe.... Nie mogę się zdecydować! Aaaaaaa! Jeśli chodzi o buty na pewno będą na szpilkach- bo w moim mniemaniu mam dość krótkie nogi i dlatego inne- odpadają:)
        Moja głowa, tak dzieje się na niej dziwnie. Aby to zobrazować: włosy miałam do ramion z przedziałkiem nieco po prawej stronie, pewnego dnia poszłam do fryzjera i pozbyłam się właśnie prawej strony do 5 mm, a resztę zostawiłam i zafarbowałam na czerwono. Wyszło super! Teraz na to wesele zamierzam zmienić kolor na czarny i przedłużyć lewą stronę, tak by włosy spięte w kucyk po prawej stronie nad karkiem opadały na pierś, a lewa strona nadal 5mm:)
        • ladyjm Re: W męskim stylu 11.03.11, 15:53
          ja tez popieram ten pomysl :)
        • otterly Re: W męskim stylu 11.03.11, 18:27
          Ruda, czy Ty jesteś w Wawy? Bo jeśli tak, to ja Ci szczerze polecam Tomka Zapatera, fryzjera. Ma studio na Marszałkowskiej i specjalizuje się właśnie w takich świrniętych fryzurach. Ja go kocham (a mogę spokojnie, bo jest gejem;)).

Szpilki zakładaj, oczywiście, jeśli dobrze się w nich czujesz! Tak tylko napisałam, bo mnie żadna siła nie zmusi do szpilek, a graniaki uwielbiam.

Znalazłam jeszcze coś takiego: Tekst linka

I jeszcze Freja Beha, która dla mnie zawsze jest wielką inspiracją (zwłaszcza jak ubiera się sama)
          • aaa9941 Re: W męskim stylu 13.03.11, 17:26
            Fatalna ta stylizacja jak lesbijska wersja bazarowej dody. Dobra na obciach party a nie wesele. Ale to wszystko ma chyba odniesc taki skutek, sama na weselu, ubrana jak facet...Kolejna sprawa wesele to uroczystośc rodzinna, beda tam osoby w róznym wieku i wypadałoby zachowac szacunek dla innych a nie robiż z siebie pajaca. Odnoszę wrazenie, ze bardzo ci zalezy aby sciągnąć na siebie uwagę innych ale wesele to raczej uroczystość, innych gwiazd. Poza tym te komentarze ze masz zbulwesowac inne panie są ponizej krytyki. .. Siwt zwariował- ale rób co chcesz.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka