julia_uk 30.03.11, 23:04 www.riverisland.com/Online/women/jeans/boyfriend-jeans/light-denim-jogger-jeans-596127 Jakie buty? bluzka? Mam spodnie, ale dalszych pomyslow brak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutny.dzien Re: Co do takich jeansow? 31.03.11, 07:50 Trampki albo buty o kroju sportowym i bluza rozpinana obcisła. Fajne te spodnie na żywo? Bo na zdjęciu wyglądają jakby z nich kalesony wystawały :P Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: Co do takich jeansow? 31.03.11, 08:22 lopata i koszula w kratke :) nie nie fajne, ale jak tobie sie podobaja... Odpowiedz Link Zgłoś
yag-ga Re: Co do takich jeansow? 05.04.11, 14:43 a może jazzówki: www.cozabuty.pl/product-pol-2687-Polbuty-Nikbut-Neex-943.html Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Co do takich jeansow? 31.03.11, 09:13 a ja bym włożyła wysokie buty na platformie i krótką szeroką bluzkę. do tego sporo biżuterii. żeby zlamać ten sportowy styl spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
julia_uk Re: Co do takich jeansow? 31.03.11, 18:31 haha, no cos w tym jest, koszule mam, lopare tez;) No wlasnie widzialam juz dziewczyny w butach na obcasie do takich spodni, wiec sama nie wiem. Trampki widzialam u facetow do tych spodni, super wygladaja, totalny luz Odpowiedz Link Zgłoś
mrowkojad2 Re: Co do takich jeansow? 01.04.11, 21:51 Mnie się bardzo te spodnie podobają, właśnie sama czegoś w tym stylu szukam. Ja bym do nich założyła albo trampki i jakąś bluzę obcisłą, albo można złamać ten sportowy styl jakąś lejącą się bluzką i np. koturnami. Ja mogę nosić tylko płaskie buty, bo mam problemy z kręgosłupem, i tak sobie myślę, czy np. baleriny byłyby do tych spodni ok? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co do takich jeansow? 01.04.11, 21:59 pytanie powinno brzmiec nie co do takich jeansow ale dokad t takim jeansami a odpowiedz brzmiec powinna: do kosza! Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Co do takich jeansow? 04.04.11, 21:53 Tralalumpek jeansy sa fajne a do kosza to powinny trafic twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: Co do takich jeansow? 05.04.11, 00:18 Ja zalozylabym: Koturny + dopasowany top + kardigan; lub Sandaly na obcasie + koszula + kardigan; lub kolorowe trampki + top + bluza (ale dopasowana) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Co do takich jeansow? 16.04.11, 17:46 Sandalki na obcasie i cienka bluzka (np w groszki, troche przeswitujaca) rozpinana zawiazana w pasie. Sportowa torebka z materialu. Styl: wyluzowana, ale bardzo kobieca:) Odpowiedz Link Zgłoś
marian_malek Re: Co do takich jeansow? 16.04.11, 18:57 okropne te jeansy, nie kupuj ich Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: Co do takich jeansow? 17.04.11, 11:05 sportowe baleriny / sandaly czeszki Odpowiedz Link Zgłoś
i3majsie Re: Co do takich jeansow? 18.04.11, 22:06 sylwek1916 napisał: > www.blacksheep.jupe.pl/joomla/ nie działa ta stronka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tobylablondynka Re: Co do takich jeansow? 18.04.11, 22:48 Ja bym do takich spodni ubrała dość luźną koszulę z cienkiego, lejącego materiału, np w bladopomarańczową i sandałki - na wysokim obcasie, złote albo cynamonowe. I okulary słoneczne -pilotki. Odpowiedz Link Zgłoś
kokonout77 Re: Co do takich jeansow? 19.04.11, 11:41 gładka bokserka fajnie wytaliowana marynarka i platformy :) www.forum.motokobiety.pl/img,5952,801,4-7525-382-jpg.html tutaj dziewczyna ma właśnie boyfriendy i platformy i wygląda pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś