Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Granatowe rurki

15.04.11, 21:24
    W której sieciówce dostanę materiałowe granatowe rurki? Tak mnie dziś natchnęło a do tej pory nie zwracałam na takie spodnie uwagi.
    Obserwuj wątek
      • clonek13 Re: Granatowe rurki 16.04.11, 12:09
        w zarze na przyklad
        • paulina.e Re: Granatowe rurki 16.04.11, 12:51
          Dzięki już przejrzałam ich stronę i kilka modeli upatrzyłam. Podobno są w Mango może ktoś widział???
          • clonek13 Re: Granatowe rurki 16.04.11, 20:41
            nie wiem jak na sklepie ,ale online, cos tam jest fajnego:

shop.mango.com/catalog.faces?state=she_060_IN
          • lady_devil Re: Granatowe rurki 18.04.11, 10:15
            Potwierdzam, że są w Mango, niestety szczegółów nie podam, bo akurat nie poświęciłam im uwagi podczas ostatniej wizyty w sklepie. Myślę, że warto się tam wybrać, było kilka różnych modeli na pewno.
      • ladyjm Re: Granatowe rurki 17.04.11, 21:35
        kupilam sobie ostatnio b fajne w promodzie i az sie zdziwilam bo niegdy nie wchodze nawet do tego sklepu a spodnie naprawde super
        • nioma Re: Granatowe rurki 18.04.11, 11:59
          w promodzie są śliczne, mojego rozmiaru nie było więc kupiłam białe ale będę szukać w innych sklepach.
          • kamahi Re: Granatowe rurki 18.04.11, 13:39
            Dziewczyny, a te rurki z Promodu i z Mango są może z dodatkiem jakiegoś elastycznego składnika typu spandex, czy coś w ten deseń???
            Lubię rurki, ale przy nieelastycznym materiale niestety ciężko mi się je zakłada.
            A szukam na lato jakichś jasnych.
            Ideałem (w dodatku całkiem niedrogim) są dla mnie rurki z H&M - od jesieni sprzedają takie w różnych wersjach - dzins ciemny, dzins jasny, czarny. Ale kolorów takich jak beż czy biel nie mają. Szkoda
            • nioma Re: Granatowe rurki 18.04.11, 14:01
              Moje sa bez elastanu. Ale to nie sa spodnie typuc rajstopki wiec nie ma mowy o ciezkim zakladaniu.
              • kamahi Re: Granatowe rurki 18.04.11, 14:14
                Dzięki za odpowiedż - obejrzę sobie.
                • paulina.e Re: Granatowe rurki 20.04.11, 10:26
                  Potwierdzam promodowe są fajne. Po za tym są jeszcze w pięknym koralowym kolorze. Ja jednak zdecydowałam się na granatowe lekkie jeansy Lee gdyż jak zwykle rurki z Zary okazały się za wąskie w łydce. Swoją drogą dla kogo oni szyją te spodnie bo ja mam łydkę całkiem szczupłą a nigdy spodnie nie są dobre. Teraz zastanawiam się nad tymi koralowymi z Promod

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka