paulina.e 15.04.11, 21:24 W której sieciówce dostanę materiałowe granatowe rurki? Tak mnie dziś natchnęło a do tej pory nie zwracałam na takie spodnie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.e Re: Granatowe rurki 16.04.11, 12:51 Dzięki już przejrzałam ich stronę i kilka modeli upatrzyłam. Podobno są w Mango może ktoś widział??? Odpowiedz Link Zgłoś
clonek13 Re: Granatowe rurki 16.04.11, 20:41 nie wiem jak na sklepie ,ale online, cos tam jest fajnego: shop.mango.com/catalog.faces?state=she_060_IN Odpowiedz Link Zgłoś
lady_devil Re: Granatowe rurki 18.04.11, 10:15 Potwierdzam, że są w Mango, niestety szczegółów nie podam, bo akurat nie poświęciłam im uwagi podczas ostatniej wizyty w sklepie. Myślę, że warto się tam wybrać, było kilka różnych modeli na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Granatowe rurki 17.04.11, 21:35 kupilam sobie ostatnio b fajne w promodzie i az sie zdziwilam bo niegdy nie wchodze nawet do tego sklepu a spodnie naprawde super Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Granatowe rurki 18.04.11, 11:59 w promodzie są śliczne, mojego rozmiaru nie było więc kupiłam białe ale będę szukać w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamahi Re: Granatowe rurki 18.04.11, 13:39 Dziewczyny, a te rurki z Promodu i z Mango są może z dodatkiem jakiegoś elastycznego składnika typu spandex, czy coś w ten deseń??? Lubię rurki, ale przy nieelastycznym materiale niestety ciężko mi się je zakłada. A szukam na lato jakichś jasnych. Ideałem (w dodatku całkiem niedrogim) są dla mnie rurki z H&M - od jesieni sprzedają takie w różnych wersjach - dzins ciemny, dzins jasny, czarny. Ale kolorów takich jak beż czy biel nie mają. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Granatowe rurki 18.04.11, 14:01 Moje sa bez elastanu. Ale to nie sa spodnie typuc rajstopki wiec nie ma mowy o ciezkim zakladaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.e Re: Granatowe rurki 20.04.11, 10:26 Potwierdzam promodowe są fajne. Po za tym są jeszcze w pięknym koralowym kolorze. Ja jednak zdecydowałam się na granatowe lekkie jeansy Lee gdyż jak zwykle rurki z Zary okazały się za wąskie w łydce. Swoją drogą dla kogo oni szyją te spodnie bo ja mam łydkę całkiem szczupłą a nigdy spodnie nie są dobre. Teraz zastanawiam się nad tymi koralowymi z Promod Odpowiedz Link Zgłoś