Gość: dosia IP: *.nn / 62.233.189.* 08.05.04, 14:14 może ktoś wie ile to jest w cm???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica.francuza Re: wzrost 5'10" 08.05.04, 14:30 Gość portalu: dosia napisał(a): > może ktoś wie ile to jest w cm???? czy to ma być "pięć stóp dziesięc cali"? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 08.05.04, 15:16 cal to dokładnie 2,54 cm; stopa to 12 cali, a więc dokładnie 30.48 cm. zaokrąglając dla wygody obliczeń stopę do 30,5 cm a cal do 2,5 cm można obliczyć że 5 stóp i 10 cali (5'10") to 178.5 cm (nie zaokrąglając 177.8 :)) a kto ma tyle;)? -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: wzrost 5'10" IP: *.nn / 62.233.189.* 08.05.04, 15:26 dzięki Gwyneth Paltrow Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 08.05.04, 15:30 spoko. prawie tyle co ja:) w takim razie: gwyneth - paskudna tyka:)) -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosia Re: wzrost 5'10" IP: *.nn / 62.233.189.* 08.05.04, 15:33 wg mnie wygląda suuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 00:12 tyka to zegar panie blinski. "wyzsze" sfery nie akceptuja takiego nazewnictwa. jako ich przedstawicielka natychmiast obmyslam jakby tu panu dopiec. wrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 08:35 chcesz dosrać? może doradzę - użyj w swojej wypowiedzi sformułowań: 'co za chamstwo', 'zazdrościsz', 'ach ta ludzka zawiść', i/lub 'ciekawe jak sam wyglądasz?':)) za każdym razem jak coś takiego czytam - naprawdę, zbiera mi się na płacz i refleksję nad swym postępowaniem:)) -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 08:38 zapomniałbym o 'jesteś żałosny' i 'żal mi ciebie':) -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
taquine Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 21:00 moze rzeczywiscie to bylo zbyt pretensjonalne. ale kilka sekund po przeczytaniu pana postu i przez nastepnych kilkadziesiat podczas pisania mojego (po)czulam sie lekko urazona. (<lol>) teraz mam to gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 21:37 tak szczerze przyznam, że nie wiem jaki cel tak naprawdę miał i jak powinienem odebrać post, na który odpowiadam - nie był on jednoznaczny:).. w każdym razie jeśli niepoważno-luzacki, to dobrze; mój poprzedni taki właśnie miał być:) o co chodzi z tym 'pan':)?? wszyscy mi tu per 'pan'. to przez to może że staram się nie robić błędów ortograficznych;)? co za ludzie, do 20-latka na 'pan':).. zachowajcie szacunek dla tych którzy go wymagają;)) -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: wzrost 5'10" 08.05.04, 19:15 blinski napisał: > obliczyć że 5 stóp i 10 cali (5'10") to 178.5 cm (nie zaokrąglając 177.8 :)) > a kto ma tyle;)? > ja! prawie, bo dokładnie rzecz biorąc mam 177 cm. :) i nie jestem żadna tyka. > -- > > > - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji > dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. > - taa, niby kogo!? > - homo sapiens. > - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: wzrost 5'10" 08.05.04, 19:28 Ja tez mam 5.10" uwazam, ze jak na kobiete to wzrost idealny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 08.05.04, 20:09 ja można powiedzieć też:) (choć tak naprawdę niecałe 5'11", bo 180cm), i dlatego też nie uważam żeby to był wzrost dla kobiety idealny - gdybym miał ze 2 metry pewnie bym tak sądził;) a tak to za ideał uważam 160-165 cm. -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 09.05.04, 09:20 no:) choć nie zawsze - parę panien z mojej klasy w liceum było modelkami; tyle że foto - czasem można było je zobaczyc w jakiejś claudii:) i były całkiem niezłe; ale nie wyglądały jak modelki przechadzające się po wybiegu - wzrost ok. (o ile pamiętam) 172, budowa ciała naromalna (czyli waga = wzrost minus ok. 112). czasami 'modelka' nie oznacza chudej szkapy:) (choć media modowe tak nas do tego dziś przyzwyczaiły) pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: wzrost 5'10" 09.05.04, 15:25 Per "chuda szkapa"? au, litosci! tak samo niemile jak "zapyzialy kurdupel" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 09.05.04, 15:40 owszem, ale nawet do murzyna (którzy średnio mają chyba po 185cm wzrostu) o wzroście 180cm nikt nie powie 'kurdupel' (co najwyżej małgorzata dydek:)) no ale jak koleś ma np. 165cm, to musi być na takie uwagi przygotowany:) tak samo jak modelka ze strony oceniających ją męskich oczu (i nie mówię o projektantach:)) pozd. -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: wzrost 5'10" 09.05.04, 23:36 No dobra. Z rezta wzrost wplywa na charakter. (tak na prawde to okreslenie "tyka" mnie az tak bardzo to nie przeszkadza. Sluszny wzrost w obecnych czasach ma pozytywniejsze znamiona niz ten niski). :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 08:28 no, w sumie jakieś pozytywy ma - może cię np. jakiś maciej zień czy inny taki na ulicy z tłumu wyhaczy? a potem już tylko kariera:).. a będąc szczerym to jest u mnie na uczelni panna mająca chyba tyle wzrostu co ja, a podoba mi się! zawsze się oglądam jak przechodzi:) ale to jak dotąd jedyny przypadek.. -- - wiesz co, po wysłuchaniu twojej argumentacji dochodzę do wniosku, że ty jednak udajesz. - taa, niby kogo!? - homo sapiens. - sam jesteś pedał! Odpowiedz Link Zgłoś
sublustris Re: wzrost 5'10" 10.05.04, 19:41 blinski napisał: a będąc szczerym to jest u mnie na uczelni panna mająca chyba tyle wzrostu co > ja, a podoba mi się! zawsze się oglądam jak przechodzi:) HA! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś