Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie?

• Gość: bywalec... Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:13
        Tylko Odra Elpo. Kolor, mimo wielokrotnego prania od lat taki sam i fason
        uniwersalny... Tylko czasami mam watpliwość czy to aby na pewno są jeansy...
        • Gość: marlena Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:20
          sluchajcie, a co to są te dżinsy bootcut?
          • andrelub Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 23.05.04, 21:37
            bootcut to rodzaj jeansow przeznaczony raczej do butow typu "kowbojki", a wiec
            nogawki spodni sa lekko poszerzone... :)
      • tralalumpek Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 19.05.04, 23:26
        Nie mam ulubionej firmy, mam w szafie rozne modele,kolory i marki.
        Nie ma firmy najlepszej.
        • Gość: sxss Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.bphpbk.pl 20.05.04, 13:28
          HIS
      • maretina wrangler spadl na psy 20.05.04, 10:28
        wydalam na nowy model spodni ponad 2 stowy, pralam juz dwa razy i ciagle mam
        sine nogi. tak farbuja te portki, ze nawet na daczy na mazurach ich nie zaloze,
        w obawie ze pozniej farba z mojego ciala zanieczysci jezioro;P
        odradzam wszystkim, szkoda kasy i nerwow.
        • andrelub Re: wrangler spadl na psy 23.05.04, 21:41
          Jesli farbuja po 2 praniach mozesz smialo zwrocic spodnie do sklepu pod
          warunkiem ze masz jeszcze paragon, np. w USA przyjeli by bez gadania... a tak
          przy okazji to WRANGLERY sa juz szyte w Polsce, podobnie jak LEVI'SY -
          pozdrawiam :)
      • camel_3d HIS i Levis Industrial 20.05.04, 12:00
        chyba wlasnie te lubie najbardziej.

_________,,,^..^,,,_________________

www.virgoaqua.de
        • michaelandro Re: HIS i Levis Industrial 20.05.04, 12:18
          Ktoś tu ostatnio pisał o Benettonach, ale prawie we wszystkich sklepach w wawie
          wycofali męską kolekcję, została jedynie GM i Sklep w Geant Praga. Szkoda, bo
          Benetton i Sisley to moje ulubione ciuchy.
          • Gość: calapuno benetton, levis, lee cooper IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 16:12
            właśnie mam z jednymi (czarne levisy) problem, bo kolor dziwnie się sprał :(
            myślicie, że można je ufarbować?? jesli tak, to w jaki sposób??
      • Gość: hert Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 15:58
        Pytanie tak samo głupie jak: jakiej firmy adidasy... Jakie walkmeny...
      • Gość: Betty Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 18:24
        Zgadzam się nie znosze gdy spodnie farbują, raz się wkopałąm i kupiłam bo mi
        się bardzo podobał model, a po założeniu dziwiłam się czemu mam takie sine
        nogi, koszmar, jak można farbować w taki sposób dżiny żeby farbowały ciało...
        pzdr :)
      • effka454 Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 21.05.04, 11:30
        Ostatnio CROSS, mają nawet fajne modele powyżej 40. A mężuś upatrzył sobie:
        wąskie nogawki, niski stan, czarny prążek - super wygląda :))))
        Te ze streczem nie defasonują się (mimo już... chyba z dwudziestego prania), to
        samo z kolorem (ciemny granat lekko przecierany, oraz męskie czarne) - żadnych
        zmian.
        • Gość: v2l Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: 82.112.197.* 21.05.04, 11:35
          miss sixty i Lee, ale taczej te pierwsze;))))))))
          • Gość: pooui Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.u.mcnet.pl 21.05.04, 18:37
            Sluchajcie, mieszkamy w Europie i noszenie spodni amerykanskich rolnikow jest
            raczej uwlaczajace. Ja juz od dawna nie nosze tych smieci, tak jak nie kozystam
            z makdonalda. Bo jestem swiadomym europejczykiem
            • blinski Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 21.05.04, 20:37
              hahah.. mam nadzieję że to nie było na poważnie.. serio, nawet gdyby to
              powiedział lepper, uznałbym to za żart - nawet on nie jest tak głupi:)
            • Gość: cherry Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 20:38
              Chcialam tylko dodac, ze nie wiadomo czemu Europejczycy uwazaja amerykanskie
              jeany (a Levi's w szczegolnosci) za SZCZYT klasy i "well-off"... i jest to tak
              zabawne kiedy pomysle sobie ze w Stanach jeans to odziez robocza i z nizszej
              polki ... spolecznej. ;-))))
              • blinski Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 21.05.04, 21:22
                eee.. levi'sy sztytem klasy w europie? nawet w polsce są czymś zwyczajnym.. ba -
                nawet często postrzegane za straszny banał (bo przecież cza być supamodnym i
                dżiny nabywać w miss sixty, orsay'u czy co tam akurat 'na topie'..
                w stanach to odzież robocza? nie bardziej niż w europie, tylko kwestią jest
                JAKIE jeansy - chyba nie chcesz porównywać bezfirmówek (a w stanach też można
                dostać, to nie jest specyfika polska) do np. D&G czy bossa..?
                nie chcę nikogo urazić, ale naprawdę dobrze jest czasem pomyśleć zanim się coś
                napisze;)
                • andrelub Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 23.05.04, 21:58
                  by the way, D&G czy Boss... sprobuj kupic jeansy firmy "45rpm" - japonska firma
                  ktora produkuje swoje wyroby z naturalnych materialow z dozywotnia gwarancja,
                  nawet jak Ci sie dziurka zrobi w Twoich jeansach to wymienisz na nowe :) ceny
                  jeansow od $300 do $1000, sa to prawdziwe dzieła sztuki japonskich krawcow...
                  pozdr
      • Gość: Betty Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:13
        Jeżeli ktoś dobrze się czuje w dżinach to chyba nie powinno go obchodzić co na
        ten temat uważają inni ludzie, w końcu my również należymy do Europy i mamy
        własne zwyczaje, przyzwyczajenia i własny styl ubierania się. NO chociaż fakt
        faktem, że coraz więcej przejmujemy od innych kultur? A wy nie lubicie jeansów?
        • Gość: Andrzej Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:40
          A ja nie mam szczegolnego szacunku do wszystkich tych Levisow, Lee, Wranglerow,
          Mustangow i Big Starow jakie nosilem. najlepsze (bezkonkurencyjne) spodnie
          jeans to te ktore kupilem w Anglii w Madhausie. Zrobila je firma Ben Sherman.
          Rewelacja.
          • blinski Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 21.05.04, 22:12
            w polsce ben sherman sprzedaje swoje ciuchy w sklepach americanosa (nie wiem
            czy we wszystkich) - ja mam jego koszulkę, kupiłem w w-wie w carrefour-wileńska
            w zeszłym roku w sierpniu. to w razie gdybyś szukach ich tutaj.
      • anieatak Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 22.05.04, 00:44
        gap

z innych powodów
        river island choć i tak mam stare modele to nie wiem co na rynku obecne
        a i tak najlepsze mommenty we wranglerach przeżyłem
        mustang lee i americanos..to chyba tylkjo na polskim dostępne rynku
        catterpillar też dobrze kroi czasem

ale w idealnych to za dziesięć dopiero lat..

ps bardzo mi wstyd iż wziąłem udział w tym wątku..
        ale w sumie czemuby gapa nie wyróżnić skoro lubię. a tendencyjności sprzyja że
        lubie korporacvji anieatak, spodnie, czyli jakiekolwiek po przeróbkjach
        • blinski Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 22.05.04, 10:02
          e, po co dajesz kolego linka jak to twoje forum jest zastrzeżone?:)
          • anieatak Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 24.05.04, 21:54
            blinski napisał:

> e, po co dajesz kolego linka jak to twoje forum jest zastrzeżone?:)
            >
            co z tego kolego?;)
            przyjmowania jest formalnością
            no chyba że mówisz o blokowania przez abw czy tez cia... ale na to jestem za
            maluczki..
            wpisałem cię na liste jakby co..daj znać jak dotrzesz..
            pzdr
      • Gość: katrinka Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.net / 82.160.62.* 22.05.04, 09:52
        ja uwielbiam jeansy lee,są boskie mam chyba z 8 par
        • Gość: nadja jeansy miss sixty IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.05.04, 19:38
          Pytanie do Warszawianek/Warszawiaków
          Ile kosztują jeansy miss sixty? Obejrzałam na stronie i interesowałyby mnie
          modele: Extra Low Ty, New Tommy, Straight Tommy. Może orientujecie się jakie są
          ceny? I jak z dostępnością rozmiarów, czy zawsze jest pełna rozmiarówka? Mnie
          interesują małe rozmiary (W 25,26)Może będąc w Warszawie wpadłabym do Wola
          Park:))
          • Gość: mimi Re: jeansy miss sixty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 11:47
            ceny od 275zl do 400zl(niestety)z tego co wiem sa rowniez bardzo szczuple
            rozmiarki:)nie wiem czy zawsze jest pelna rozmiarowka,ale w sklepie nie ma
            raczej zbyt wielu klientek,kiedy tam nie wejde sklep swieci pustkami(chyba sama
            sie domyslasz dlaczego):)pozdrawiam papapa
        • Gość: karolka Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 10:09
          wranglerki i americanosy - podstawa to ultra niskie biodroweczki ahh:)
      • Gość: piecyk gazowy Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 10:29
        Easy. Kurcze, dawno już ich nie miałem. A to moje ulubione.
        • Gość: eeeee Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.plants.ox.ac.uk 26.05.04, 10:57
          tylko fcuk i french connection....
        • anikl Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 27.05.04, 23:40
          O,cześć Piecyk, nareszcie Easy - kupowałam je ładnych pare lat, bo najlepiej
          leżały. Ostatnio nie, bo przy biodrówkach (i elastycznej tkaninie)nie ma to
          takiego znaczenia. Ale mam zamiar znów zajrzeć do ich sklepu.
      • niebieskaa1 Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 27.05.04, 20:41
        tommy hilfiger- moje ulubione, poluje na nastepne
      • malosolny Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 27.05.04, 23:14
        wranglery i lee, proste lub rozszerzane, delikatnie wytarte
      • Gość: tea Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.dsl.pipex.com 27.05.04, 23:49
        7 i juz innych nie chce.
      • Gość: pinia Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:12
        ja bardzo lubie replay-zawsze dobre modele
        • Gość: mac Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: 217.153.168.* 28.05.04, 22:24
          guess i wszystko. jedyne dzinsy które mi leżą na dupsku.
      • Gość: MervelL Guess, Ralph Lauren albo Express IP: 217.153.112.* 30.05.04, 00:13
        Tyle co moge powiedziec!
        • seria Diesel 31.05.04, 15:24
          Niestety (cena) najlepiej leza na mnie Diesle. W ogole najbardziej podobaja mi
          sie Levisy (stylistyka) ale maja jakies dziwne rozmiary, albo za duze, albo za
          male.
      • Gość: inezja Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:07
        Jak na razie odpowiada mi Lee Cooper, bo zawiera często dodatek elasthanu i
        jest mi w nich wygodnie. Niestety mogę liczyć tylko na stypendium więc wolę nie
        eksperymentować z innymi firmami.Pozdrawiam.
      • Gość: ewa Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 23:21
        a jeansy ODRA pamiętacie ???
        • seria Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 01.06.04, 10:36
          Pamietam "Odry" - mysle ze teraz bylyby calkiem niezle, old school ha!
        • Gość: jlive czy ktoś widział?? IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 15:23
          szukam jeansów damskich takich troszkę hip-hop,tzn z obniżonym krokiem
          (biodrówki).najchetniej takie jakie usher ma na teledysku yeah.czy ktos takie
          widział w warszawie??plz,help me!!!
          • Gość: Betty Re: czy ktoś widział?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 23:14
            W wielu sklepach takie znajdziesz, wystarczy dobrze poszukać, pozdrawiam :)
      • Gość: azm2 Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.06.04, 10:28
        Wild Rider i Strong, kupowane w supermarketach po 17 albo 30 PLN za parę.
        Naprawdę nie warto wydawać więcej. Gdy się ma taką super figurę jak ja, to
        nawet Calvin Klein ani Levi Strauss jej nie zepsują. :-))
      • Gość: Betty Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 16:02
        W sklepach niby pełno różnych modeli, ale jak chce się coś kupić to nie ma na
        co się zdecydować, wszystko robią na jeden wzór. A jaki model wam się obecnie
        najbardziej podoba? Pzdr :)
        • chinese_bamboo Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 02.06.04, 17:14
          Ja kupiłam wczoraj atramentowe diesel medico. Do końca nie jestem przekonana
          czy to był dobry wybór,nigdy nie miałam jeansów w takim odcieniu, ale kupując
          miałam wizję, że ładnie się ten kolor zestawi z białym i pudrowym różem;)
          Podobały mi się jeszcze levisy takie płyciutkie tylko materiał taki "szmatłwy"
          był:(
      • Gość: gupi jas Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.com / 212.211.136.* 02.06.04, 19:46
        tylko bazar
      • tradycja1 Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 06.06.04, 07:32
        Calvin Klain :)
        Moga byc jakiekolwiek inne byle byly dobrze skrojone, glownie kolor bialy.
      • Gość: Maja Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.chello.pl 06.06.04, 18:18
        Przez długi czas nosiłam Lee model Virginia - przy wąskiej talii i szerokich
        biodrach świetnie się sprawdzał. Niestety, przestali go produkować i musiałam
        zacząć szukać. I w tej chwili noszę różnych firm, byle miały odpowiedni krój,
        pasujący do kobiecej figury.
      • lilia_lesna Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? 07.06.04, 22:32
        Te najfajniejsze są zawsze najdroższe ... ehhh
      • Gość: Betty Re: Jakiej firmy jeansy najbardziej lubicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:59
        :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka