envi 22.05.04, 21:43 kto z was pisze pamiętnik i co w nim notuje?co jest najważniejsze w takich zapiskach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miśka Re: pamiętnik IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:44 ja kiedyś pisałam, ale wstydziłam się potem czytać to co kiedys napisałam... Spisywałam każdy dzień, myśli, wydarzenia. Wyrosłam z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: pamiętnik 22.05.04, 21:49 hmm,ja pisałam od 8 klasy szkoły podstawowej,a teraz po tylu latach przestałam,mam kupę zapisanych zeszytów,i myślę spalić czy zostawić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: pamiętnik IP: 194.223.152.* 22.05.04, 21:51 ja bym spalila, lepiej dmuchac na zimne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: pamiętnik IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 21:53 zostaw... Może kiedys przeczytasz i wzruszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: pamiętnik 22.05.04, 21:56 Ja pisałam conieco w podstawówce i jak czasem to teraz przeglądam to się załamuję;))) Zostaw, ja bym nie soję wcsnęłam w najgłebszy kąt, ale zostawiłam. Fajnie czasem wrocić do tamtych czasów, powspominać. Ze mnie sentymentalna kobita:> Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: pamiętnik 22.05.04, 22:03 wyjaśnię,że nie piszę pamiętnika dopiero od 6 kwietnia.chciałam z tym zrewać,bo było niedobrze,a teraz znów mnie ciągnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek a co ma piernik do wiatraka... 22.05.04, 23:18 ... i twoj wpis do tematu moda? Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: a co ma piernik do wiatraka... 22.05.04, 23:57 nie wiem,może pisanie pamiętników jest na topie i chcę się wylansować?jak chcesz coś konstruktywnego powiedzieć to zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a co ma piernik do wiatraka... 23.05.04, 00:06 envi napisała: > nie wiem,może pisanie pamiętników jest na topie i chcę się wylansować?jak > chcesz coś konstruktywnego powiedzieć to zapraszam! juz powiedzialam, zadaj nastepne madre pytanie na forum "moda" to znowu konstruktywnie odpisze Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: a co ma piernik do wiatraka... 23.05.04, 00:12 tralalumpek napisała: > zadaj nastepne madre pytanie na forum "moda" to znowu konstruktywnie odpisze nie żebym się czepiała (a skąd!), ale gdzie jest napisane, że moda dotyczy tylko ubrań? modne lub niemodne mogą być zaróno ciuchy, czynności (pisanie pamiętnika) jak również choinki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: a co ma piernik do wiatraka... 23.05.04, 00:12 nie zadaję mądrych pytań,tylko zakładam fajne wątki.odmarzerować szeregowy tralalumpek. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: a co ma piernik do wiatraka... 23.05.04, 09:33 envi napisała: > nie zadaję mądrych pytań,tylko zakładam fajne wątki.odmarzerować szeregowy > tralalumpek oj widze ze ci sie ekran na mozg rzuca, Odpowiedz Link Zgłoś