armos 27.03.12, 10:38 Dziewczyny szukam kurtki skórzanej, co sądzicie o takiej? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 27.03.12, 10:54 jeśli photoshop nic tu nie podziałał, to obawiam się, że w takiej kurtce nikt poza strachem na wróble nie będzie wyglądał dobrze, bo kurtka jest zwyczajnie źle skonstruowana. To kurtka dla kaleki o b. wąskich biodrach, patykowatych długich rękach, klatce piersiowej garbusa, a olbrzymi kołnierz będzie wyglądał dobrze tylko przy głowie z wodogłowiem, ew.z głową okrytą jakimś piętrowym zawojem. Możliwe jednak, że ten koszmarek jest tylko źle sfotografowany i obrobiony i kurtka nie będzie zła, ale znów to coś dla osoby o dużej głowie, jak mam małą i wyglądałabym w czymś takim śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 12:06 głkowa jak głowa, do tego trzeba miec kark tura ;D Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 12:09 przy garbie to akurat możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
p_estka1 Alpepe 28.03.12, 22:02 Kurtka, jak kurtka, raczej klasyczna, tyle, że nienaturalnie ściśnięta w talii z mało gustownym, sraczkowatym kolorem, za to twój komentarz mało zabawny. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Alpepe 28.03.12, 22:16 Moją intencją nie było rozbawianie kogokolwiek. A o tym, co kogo bawi, na szczęście ktoś taki jak ty, nie decyduje odgórnie. Odpowiedz Link Zgłoś
p_estka1 Re: Alpepe 28.03.12, 22:26 Doprawdy nie rozumiesz? Obraźliwym komentarzem od czapy nawiązałaś do osób niepełnosprawnych. Ok, świadczy o Tobie. Bardziej mnie boli brak reakcji i ogólny poklask. "Ktoś taki, jak ty" My sie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: Alpepe 30.03.12, 02:45 eeee tam, mnie rozbawil.. sprobuj sobie wyobrazac taka postac gdy czytasz tamten komentarz... nie wychodzi?? to nie wina alpepe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Alpepe 30.03.12, 10:51 przeciez to nie forum o deformacjach ciała ale o modzie, a wątek traktuje o kurtce nie nadającej sie dla przeciętnej (tu duuuza rozpietosc figur) osoby! Zluzuj troche. Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 27.03.12, 12:11 Sądzę, że jest źle uszyta. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 10:40 alpepe usmialam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1989 Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 15:22 podoba mi się w niej jedynie kolor.. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 30.03.12, 01:33 alessia27 napisała: > alpepe usmialam sie :) > tiaaa? kurczę, jakie to ludzie mają odmienne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 16:31 musiałabyś mieć klatę jak pudzian, usunięte dolne żebra, a linię ramion pod kątem 12 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś