Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kurtka skórzana, co o niej sądzicie?

27.03.12, 10:38
    Dziewczyny szukam kurtki skórzanej, co sądzicie o takiej?
    Tekst linka
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 27.03.12, 10:54
        jeśli photoshop nic tu nie podziałał, to obawiam się, że w takiej kurtce nikt poza strachem na wróble nie będzie wyglądał dobrze, bo kurtka jest zwyczajnie źle skonstruowana. To kurtka dla kaleki o b. wąskich biodrach, patykowatych długich rękach, klatce piersiowej garbusa, a olbrzymi kołnierz będzie wyglądał dobrze tylko przy głowie z wodogłowiem, ew.z głową okrytą jakimś piętrowym zawojem. Możliwe jednak, że ten koszmarek jest tylko źle sfotografowany i obrobiony i kurtka nie będzie zła, ale znów to coś dla osoby o dużej głowie, jak mam małą i wyglądałabym w czymś takim śmiesznie.
        • 5th_element Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 12:06
          głkowa jak głowa, do tego trzeba miec kark tura ;D
          • alpepe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 12:09
            przy garbie to akurat możliwe :)
        • p_estka1 Alpepe 28.03.12, 22:02
          Kurtka, jak kurtka, raczej klasyczna, tyle, że nienaturalnie ściśnięta w talii z mało gustownym, sraczkowatym kolorem, za to twój komentarz mało zabawny.
          • alpepe Re: Alpepe 28.03.12, 22:16
            Moją intencją nie było rozbawianie kogokolwiek. A o tym, co kogo bawi, na szczęście ktoś taki jak ty, nie decyduje odgórnie.
            • p_estka1 Re: Alpepe 28.03.12, 22:26
              Doprawdy nie rozumiesz? Obraźliwym komentarzem od czapy nawiązałaś do osób niepełnosprawnych. Ok, świadczy o Tobie. Bardziej mnie boli brak reakcji i ogólny poklask.

"Ktoś taki, jak ty"
              My sie znamy?
          • agniecha75 Re: Alpepe 30.03.12, 02:45
            eeee tam, mnie rozbawil.. sprobuj sobie wyobrazac taka postac gdy czytasz tamten komentarz... nie wychodzi?? to nie wina alpepe :-)
          • 5th_element Re: Alpepe 30.03.12, 10:51
            przeciez to nie forum o deformacjach ciała ale o modzie, a wątek traktuje o kurtce nie nadającej sie dla przeciętnej (tu duuuza rozpietosc figur) osoby! Zluzuj troche.
      • hawa.etc Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 27.03.12, 12:11
        Sądzę, że jest źle uszyta.
      • o8o Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 27.03.12, 16:11
        padlina
        • alessia27 Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 10:40
          alpepe usmialam sie :)
          • julia-1989 Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 15:22
            podoba mi się w niej jedynie kolor..
          • batutka Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 30.03.12, 01:33
            alessia27 napisała:

> alpepe usmialam sie :)
            >

tiaaa? kurczę, jakie to ludzie mają odmienne poczucie humoru
      • my_favourite_axe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 16:31
        musiałabyś mieć klatę jak pudzian, usunięte dolne żebra, a linię ramion pod kątem 12 stopni.
        • my_favourite_axe Re: Kurtka skórzana, co o niej sądzicie? 28.03.12, 16:31
          120*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka