pretty18 02.09.12, 21:32 cześć dziewczyny chciałam się podzielić wrażeniami z zakupu sukienki kupiłam sobie koronkową sukienkę luiza czarną i wyglądałam w niej extra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty18 Re: sukienka na wesele 02.09.12, 21:56 nie żałuje ani grosza wydanego na nią Odpowiedz Link Zgłoś
pretty18 Re: sukienka na wesele 02.09.12, 22:38 Pamiętajcie, że każda sukienka jest częścią garderoby a nie jej całością . Do tej sukienki zamówiłam również fioletowy wiązany pasek też z rahel.pl dobrałam pod kolor paska wysokie fioletowe czółenka całość zwieńczyłam cudną fioletową kopertówką stworzoną przez mojego przyjaciela z kryształków swarovskiego . Do tego oczywiście fryzjer i kosmetyczka i całość wyglądała jak czysta poezja . Wszyscy na weselu zazdrościli mi cudownej kreacji.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: sukienka na wesele 05.09.12, 21:49 Straszna tandeta. Ładną i z klasą sukienkę z koronki wcale nie tak łatwo upolować. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: sukienka na wesele 03.09.12, 17:53 pretty18 napisała: Wszyscy na weselu zazdrościli mi cudownej kreacji.;-) No to bardzo niedobrze, bo na weselu wszyscy powinni zwracać uwagę na Pannę Młodą i to jej kreacja powinna być w centrum uwagi, nie Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: sukienka na wesele 03.09.12, 12:21 Dokładnie :/ to samo pomyślałam! Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element spamerka 03.09.12, 16:08 bosh, takie kiecki były hitem w latach 90. Wez_sie z tym sklepikiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty18 Re: spamerka 03.09.12, 16:49 Koleżanka zapytała jakie sukienki polecamy na wesele więc jej grzecznie odpisałam... Nie musicie mnie zaraz atakować jesteście śmieszne :-) A tak przy okazji sukienki koronkowe są teraz hitem sezonu zobacz sobie w Avanti lub Vogue już nie wspominając o tym że dobierałam tę sukienkę z przyjacielem który jest stylistą z 15-letnim doświadczeniem. Rozumiem jesteście mądrzejsze, oki więc nikomu już nic nie polecę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: spamerka 03.09.12, 17:15 ten stylista polecił ci czarną sukienkę na wesele? To chyba on bezrobotny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: spamerka 03.09.12, 18:46 :D dokładnie, niech ten pożal sie Boże stylista poczyta troche o zasadach s-v.. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: spamerka 03.09.12, 18:58 zwykla sukienka - szalu nie robi. Poza tym uwazam ze na wesele sie nie nadaje- nie tylko ze wzgledu na kolor ale i na kroj, to predzej kiecka na impreze w clubie, nie na uroczyste wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: spamerka 06.09.12, 09:16 pretty18 napisała: > Koleżanka zapytała jakie sukienki polecamy na wesele więc jej grzecznie odpisał > am... Nie musicie mnie zaraz atakować jesteście śmieszne :-) bo my lubimy być śmieszne. > A tak przy okazji sukienki koronkowe są teraz hitem sezonu zobacz sobie w Avant > i lub Vogue już nie wspominając o tym że dobierałam tę sukienkę z przyjacielem > który jest stylistą z 15-letnim doświadczeniem. Rozumiem jesteście mądrzejsze, > oki więc nikomu już nic nie polecę. strzel focha. I nie słuchaj przyjaciela bo sie osmieszysz i nie daj Bog do nas smiechotek dołaczysz. My przynajmniej wiemy, że gołe plery i czern na wesela to faux pas. A moze ten niby przyjaciel zwyczajnie Cie nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Spamować to trzeba umieć 04.09.12, 16:09 a fioletowy pasek i czółenka do tej kiecki to nieporozumienie stylistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: sukienka na wesele 06.09.12, 07:48 Z fioletem to połączenie jak na pogrzeb.Gdyby prawdziwy stylista doradzał, to na wesele wybrałby np. pudrowy róż, albo błękit. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: sukienka na wesele 06.09.12, 08:02 Szkoda, że nie pokazała zdjęcia tej sukienki z paskiem. Zwłaszcza z tyłu, fioletowy pasek na gołym ciele... Odpowiedz Link Zgłoś