Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jakie kalosze sa teraz w modzie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:00
    potrzebuje nowa pare kaloszy- pogoda nas nie rozpieszcza, ciekawa jestem
    jakie kalosze sa teraz modne, zeby mozna w nich bylo bez wstydu isc na
    impreze czy na miasto i nadal wygladac wystrzalowo...
    Obserwuj wątek
      • taquine Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 13.07.04, 16:02
        hahahahahhahahahahahahahahaahhaha
      • Gość: Ola Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: 195.26.24.* 13.07.04, 16:20
        Na imprezę w kaloszach? Nogi ci się poodparzają bidulko:-)
      • Gość: mimi Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: 10.30.41.* 13.07.04, 16:50
        a tak poza tym, to głowa Cię nie boli???
      • gocha221 Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 13.07.04, 19:32
        jesli chodzi o lato 2004 to kalosze obowiązkowo dośc niskie. Moze to niebyt
        praktyczne, no ale czego sie nie robi dla wygladu trendy, powinny byc takie
        troche za kostke.. To podstawa. Dobrze zeby guma kaloszy nie byla gladka, moze
        byc wytlaczana w jakies znaki, np. chinskie sa na maxa trendy. Kolory
        intensywne. Od pomaranczy przez ostre zolcie do wscieklego rozu.
        UWAGA!!!! zolte kalosze OBOWIAZKOWO z zielonymi wytloczeniami i wykonczeniem i
        duzym napisem BRASIL ewentualnie JAMAICA!!!,ale Jamaica jest troche mniej trendy
        wiec uwazaj.
        to chyba na tyle, milego imprezowania w kaloszach.
        • miska_malcova Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 13.07.04, 21:10
          buahahhahahahahahahahhaha
        • Gość: Anusia Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: 217.153.18.* 14.07.04, 16:54
          top topow to ja slyszalam ze teraz kalosze na szpileczce....dlugosc-oczywiscie-
          za kostke:-)
        • Gość: akasha Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: *.net.autocom.pl 16.07.04, 10:13
          a te trendy kalosze maja byc tradycyjnie zaokraglone na przodzie czy raczej
          wydluzone, tzn czuby?
          • Gość: Anusia Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: 217.153.18.* 16.07.04, 11:09
            a to zalezy do jakiego klubu chcesz wejsc. stawialabym jednak na czuby.
          • Gość: USA Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.04, 21:51
            czesc wam !!
            Ja lubie takie kalosze jak ten super model z ameryki nosi.

shapings.com/Merchant/graphics/00000001/alt_img/LEV6100.jpg

• Gość: Marek Re: Tu znajdziesz wiecej kaloszy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.04, 13:41
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=16246472&a=17018104
      • Gość: ToeToe Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? IP: 194.223.152.* 15.07.04, 23:55
        Pamietam,ze jeszcze jako nastolatka, miala zajecia z nauki na pianinie ze
        swietnia ubrana laska, jak padal deszcz miala zawsze kalosze, parasolki
        swietnie dobrane do calosci.
        A jak kalosze to z pewnoscia tylko na plaskim obcasie... :))
        • fritzek Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 16.07.04, 10:55
          ja mam białe,błyszczące do kolan.niestety nie mają szpili i czuba więc nie są
          trendi ;)
          ale w teledysku wystąpiły,te moje kalosze.
          a tak poważnie to kupiłabym sobie jakieś kolorowe,wysokie kalosze.nigdzie nie
          ma...
          • blinski Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 25.10.04, 16:25
            a mi teraz przyświecać będzie nowe hasło, parafraza słów rudolpha giulianiego -
            'zero tolerancji dla kaloszków':). naprawdę, nie obchodzi mnie co ktoś sobie o
            tym pomyśli - ale postanowiłem, że do dziewczyn w kaloszach nie będę się nawet
            odzywał. niech się cieszą, że za takie modowe pomysły nie dostaną w machę;))
            • b_bb Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 25.10.04, 16:30
              Hehehehe, blinski, jakiś Ty nietolerancyjny!!
              A ja uważam, że kolorowe kaloszki to świetny pomysł, ale na deszcz, na jesienne
              spacery brzegiem morza, do lasu na grzyby. Wygoda połączona z zabawą. Jednak
              jako miejski szyk wyglądają głupio.

P.S. Czemu krążą tu dziś jednocześnie trzy czy cztery wątki o kaloszach??
              • blinski Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 25.10.04, 16:33
                bo to temat bardziej kontrowersyjny niż adopcja dzieci przez pary
                homoseksualne:)
                w przeciwieństwie do spraw światopoglądowych jeśli chodzi o modę nie jestem
                liberałem (choć konserwatystą w sumie też nie) - za kaloszki, podobnie jak za
                walonki - u mnie ban, mimo że zdaję sobie sprawę, że mało kogo ten mój ban
                obchodzi:). jednak moje sumienie - i oczy! - nie pozwalają mi na inne
                rozwiązanie:))
                • b_bb Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 25.10.04, 16:36
                  A czemu nie ma Cię jeszcze w wątku o dyskotekarach?? Domyślam się nieco Twojej
                  opinii, ale chciałabym zobaczyć, czy dobrze kombinuję. ;)
                  • blinski Re: Jakie kalosze sa teraz w modzie? 25.10.04, 16:50
                    bo jeszczedo niego nie doszedłem:) dopiero co wróciłem z zajęć, a teraz robię
                    szybki przegląd wątków:)
      • Gość: rene gumofilce ? ;-)) IP: 212.160.172.* 16.07.04, 16:07
        • fritzek Re: gumofilce ? ;-)) 16.07.04, 16:12
          pudło!
          ani szpili ani czuba.odpadają.
          • blinski Re: gumofilce ? ;-)) 25.10.04, 16:31
            ale za kolano mogą być:)?
            co dalej? może w przyszłym sezonie buty rybackie na szelkach noszone do ultra-
            małego szkolnego mundurka plus na głowę szapoklak w kratkę burberry?
            gdy czytam o tym, że ktoś poważnie myśli o kupnie czegoś takiego, to włos mi
            się jeży na głowie. czy naprawdę niektórym wydaje się, że automatycznie przez
            to że coś jest modne, przestaje być idiotyczne?
            • krysia_laska Re: gumofilce ? ;-)) 25.10.04, 16:34
              Kalosze są dobre do lasu, albo na wakacje. Jak można w ogóle zadać pytanie o
              modne kalosze. To jest obuwie użytkowe dla dzieci, dla grzybiarzy, wędkarzy,
              urlopowiczów itp. Kalosze są poza modą. A do miasta albo na imprezkę należy
              ubrać ładne buty (cokolwiek by to nie znaczyło). A na marginesie - można kupić
              kalosze za kolana - używają ich wędkarze. Może będą niedługo trendy? :)
              • blinski Re: gumofilce ? ;-)) 25.10.04, 16:52
                no właśnie o nich pisałem:) że właśnie takie wysokie na szelkach są najbardziej
                ql, i może jakiś zblazowany projektant podiwani w przyszłym sezonie ten patent.
      • Gość: Marek Re: Moze takie: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.04, 13:43
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=16246472&a=17018104

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka