piwnooka 16.07.04, 23:20 hej, mam mały biust. Czy nie znacie jakiegoś sposobu(np. dieta czy coś) żeby powiększyć biust?? Plissss... pomóżcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica.francuza Re: Mały biust :( 03.08.04, 21:43 piwnooka napisała: > hej, mam mały biust. Czy nie znacie jakiegoś sposobu(np. dieta czy coś) żeby > powiększyć biust?? Plissss... pomóżcie!!!! Możesz się obżerać,ale wtedy reszta też ci urośnie. Możesz nosić te wszystkie poduszkowane push-upy. A najlepiej zamień się ze mną,ja mam za duży, i nie rozumiem tego marudzenia. Kobieta z małym biustem wygląda pięknie,proporcjonalnie i harmonijnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mauawiola Re: Mały biust :( 22.10.04, 21:52 kochanica.francuza<mysle że nie pomyliłam nicka;)> ja sie chetnie z Toba zamienie.. przynajmniej zeby mi "powiększył sie" na jakies 75C bomam 75B..ijest malutki..:( Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka58 Re: Mały biust :( 29.10.04, 21:50 B to za mało? ja Ci tego B zazdroszcze.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenocha Re: Mały biust :( 29.10.04, 11:48 Ja mam 70B i wcale nie uważam że jest za mały. Mój chłopak też go bardzo lubi :- ) Odpowiedz Link Zgłoś