Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:53 Czy któraj z was może brała pigułki minulet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: minulet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:09 a cha to cudownie ale nie o to mi raczej chodziło,wolałabym sie dowiedziec, czy u kobiet które brały te własnie pigułki było wszystko ok( chodzi mi o samopoczucie, zatrzymanie wody w organizmie, ewent. tycie) wiem ze to zalezy od osoby, ale mimo to pytam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: minulet 29.07.04, 11:10 Miałam krwawienie przez cały miesiąc i bóle głowy. Woda mi się w organiźmie nie zatrzymywała, libido też było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysica_krakow Re: minulet 29.07.04, 11:09 Ja brałam ale źle je znosiłam. To indywidualna kwestia w przypadku każdej kobiety. Moze akurat u Ciebie nie będzie rzadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: minulet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.04, 11:23 Brałam. Najlepsze tabletki jakie miałam. Zadnych efektów ubocznych, po prostu super. Kiedys brałam tez Stediril (to chyba II generacja)-czułam sie fatalnie jak zatruta, po MInulecie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fionka Re: minulet IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 29.07.04, 21:07 przezuciłam się z cilestu i wreszcie żyję, nic mnie nie boli, i jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: minulet 30.07.04, 15:50 Ja brałam Minulet pół roku, ale nie mogłam wytrzymać z powodu wściekłych bólów głowy i mdłości. Poza tym przytyłam bez zmiany diety....a miała być "pigułka bez tycia" Odpowiedz Link Zgłoś