Gość: jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:53 Witam! Chciałbym usłyszeć opinie pań, które lubią nosić skórzane rękawiczki. Jakie są ich odczucia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monka Re: skórzane rękawiczki IP: *.net / *.inforia.net 21.07.04, 11:36 bardzo lubię ;)zdają egzamin zimą, kiedy prowadzę samochód. Polecam. Ręce nie śliskają się tak jak w rękawiczach wełnianych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: skórzane rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:02 Witam! Dziękuję Ci Monka za odpowiedź. Może to się wydaje dziwne, ale zadałem to pytanie dlatego, że bardzo podobają mi się (i zawsze podobały) kobiety noszące skórzane rękawiczki. Zwłaszcza gdy są bardzo obcisłe i koloru czarnego. Zaciekawiło mnie, czy współczesne Polki także mają sentyment do tego rodzaju garderoby. Moja małżonka przed naszym ślubem nosiła tylko wełniane. Ale po ślubie namówiłem ją do skóry i opłacało się. Wygląda w nich rewelacyjnie i bardzo sexy jesienią i zimą. Muszę ją jeszcze namówić żeby prowadziła samochód ubrana w rękawiczki. Widok kobiety prowadzącej samochód w czarnych, skórzanych rękawiczkach jest fascynujący. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś