Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:36 Kochamy metroseksualistów, wielbimy Blińskiego, uwielbiamy jego opinie, szanujemy pomysły, a do gejów nic nie mamy. <---- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 12:44 były już ody, pretensje, głupie pytania, a teraz jeszcze fan club? eh.. ale wy wszystkie jesteście kochane, no nie mam słów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 12:50 Bliński no co Ty? To Ty przecież jesteś wspaniały...Jako prezes Twojego fun clubu chciałabym dowiedzieć się paru niezbędnych informacji, masz może gg?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Fun Club Blińskiego IP: 81.210.83.* 23.07.04, 13:26 no Bliński Ty to masz rwanie;))) jeszcze trochę i harem na lajfie!;)nie jeden by Ci pozazdrościł,haha/ tak trzymać/pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 13:28 dziękuję, dziękuję. och nie trzeba było, co ja teraz zrobię z tymi kwiatami? czekoladki? nie, zrzucam brzuszek. ostateczne może być cmok w policzek. łatwo mne znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:32 Bliński, a ile Ty masz właściwie lat? Nasz Ty inteligencie piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 13:37 ej, to brzmiało jak protekcjonalizm, wypraszam sobie.:) 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:49 Bliński uspokój się piękny! Żaden protekcjonalizm, moja sympatia do Ciebie nie jest fałszywa! Naprawdę uważam, że jesteś super inteligentny, masz gust, potrafisz wyrażać swoje zdanie nawet jak jest nieco odmienne od większości i niekonwencjonalne...naprawdę nie złość się bo wiesz chyba, że to urodzie szkodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 13:53 taki jestem piękny, że mojej urodzie nie zaszkodzi nic! a teraz do widzenia, nie odzywam się do ciebie, obraziłem się. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 13:59 Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:00 Bliński, co ja Ci zrobiłam, że tak mnie krzywdzisz;( nie rób mi tego, proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Fun Club Blińskiego IP: 81.210.83.* 23.07.04, 14:01 istny tasiemiec brazylijski...och ach;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 14:02 ok, niech ktoś da napisy, jakieś pop-latino i fino! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:05 Bliński i tak CIĘ kocham:):);) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 14:08 nic dziwnego - czy mnie można nie kochać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Okruszek Re: Fun Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:07 Bliński, jak możesz tak traktować swoje fanki;)? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 14:10 zaraz, zaraz, ale ja ślepy - dopiero teraz zauważyłem, że to nie jest mój fan club, tylko FUN club! czyli mamy się bawić, a nie uwielbiać!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Fun Club Blińskiego IP: 195.117.90.* 23.07.04, 14:13 bawić? a odrobiłeś lekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 14:16 a co, chciałoby się zerżnąć, leniu;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: FAn Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 14:23 Oj Bliński jak zawsze się czepiasz (w końcu za to Cię kochamy) to Twój FAN CLUB inteligencie!! Podaj nam swoje gg!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 14:49 kto chce, ten sobie znajdzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Fun Club Blińskiego 23.07.04, 17:30 blinski napisał: > a co, chciałoby się zerżnąć, leniu;)? No proszę, jakie pan blinski śmiałe propozycje składa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Fun Club Blińskiego IP: *.compower.pl 23.07.04, 14:25 Samice zbastujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart@ Re: FAn Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 16:07 A Ty co Małgo zazdrosny? Nikt na tym forum nie dorówna nadzwyczaj inteligentnemu, przystojnemu, miłemu i niezwykle dowcipnemu Blińskiemu:):):) Bliński I love You! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: FAn Club Blińskiego IP: *.compower.pl 23.07.04, 16:52 Gość portalu: Mart@ napisał(a): > A Ty co Małgo zazdrosny? Nikt na tym forum nie dorówna nadzwyczaj > inteligentnemu, przystojnemu, miłemu i niezwykle dowcipnemu Blińskiemu:):):) > Bliński I love You! Bynajmniej nie jestem zazdrosnA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart@ Re: FAn Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 17:35 Oj przepraszam bardzo! Małgo, a więc przyłącz się do fAn klubu Blińskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart@ Re: FAn Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 21:07 A no tak fakt:))Bliński masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 21:21 odpowiedź niezmienna - kto chce, ten znajdzie (a trudne to nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 21:23 o Bożesz... to jakasik epidemia panie dziejku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: FAn Club Blińskiego IP: *.compower.pl 23.07.04, 22:55 Gość portalu: Mart@ napisał(a): > Oj przepraszam bardzo! Małgo, a więc przyłącz się do fAn klubu Blińskiego! Raczysz żartować ,a coz za postacią jest ten Blinski?20 letnim (czy tak?) chłoptasiem ktorego łechta zainteresowanie samic.Dla mnie brzmi infantylnie ale jest mi totalnie obojetne co za wywody tworzy na jakims netowym forum i bynajmniej daleko mi od rozliczania ile czasu na to poswieca. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:03 no troszkę łechta (ale tylko troszkę, zaznaczam), choć w sumie to trochę dziwne, bo jak sama się dowiedziałaś od anki jestem gejem. a tak w ogóle - 'chłoptaś' - fajne słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: FAn Club Blińskiego IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 23.07.04, 22:52 michal,hmm?;)ech,jakos mi to nie pasuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:01 a co ci pasuje, koholu? zenobiusz? korfanty? wieńczysław? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: FAn Club Blińskiego IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 23.07.04, 23:03 oj blinski,kobiety ci sie juz myla,niedobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:07 koho, ekler.. zawsze mi się myliłyście:) jak był jakiś wątek żeby się opisać, to wydawało mi się że opisałyście się podobnie i od tego czasu mi się mylicie:) no ale jeśli cię uraziło (choć wątpię, bo nie pomyliłem cię z nikim dupnym:) to przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: FAn Club Blińskiego IP: *.compower.pl 23.07.04, 23:15 Blinski nie dasz sie sprowokować wiec nawet nie próbuję jestes chłoptasiem ba! miłym i ugrzecznionym. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:26 ugrzeczniony i miły chłoptaś.. no nie? ech, brakuje mi tego pazura, tej wyrazistości (w rozumieniu tralalumpka, i twoim widzę też), tej męskości - no nie? zupełnie nie twój typ, taak..:) btw., jesteś lwem? (zodiakalnym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: FAn Club Blińskiego IP: *.compower.pl 23.07.04, 23:41 blinski napisał: > zupełnie nie twój typ, taak..:) > btw., jesteś lwem? (zodiakalnym) Blinski z moim typem juz mam syna. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:53 'typ' to przecież nie jeden facet (to znaczy, hm, 'typ' można też powiedzieć na faceta, ale to chyba nie o to chodziło), tylko pewna ich populacja mieszcząca się w ramach preferencji danego człowieka (cicho, chłoptaś się mądrzy;)). no ale tak w ogóle to przecież nie było na poważnie;) lew czy nie lew:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: FAn Club Blińskiego IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 23.07.04, 23:16 coz,widocznie nie kazdy jest tak wyrazista indywidualnoscia jak ty;)przeprosiny niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:23 no wiem przecież, ale wystarczy potrenować;) heheh, nie ma się co pocieszać - wszyscy by mnie tu zapewne kojarzyli choćbym nie wiem jak nie rzucał się w oczy, bo jestem jedynym stałym tutaj chłoptasiem:)).. a pomyliłem cię dlatego, że ze mnie gapowata lama (szczególnie późnymi wieczorami), z żadnego innego powodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: FAn Club Blińskiego IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 23.07.04, 23:28 no fakt,nierowne szanse na "popularnosc",kolejny dowod na to,ze facetom latwiej sie wybic;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: FAn Club Blińskiego 23.07.04, 23:34 logicznie byłoby ci teraz odpowiedzieć, że wystarczyłoby na twoim miejscu udać się na forum 'mężczyzna'; ale - co śmieszne - tam też jest chyba więcej kobiet niż mężczyzn:) kobiety, wszędzie was pełno;) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: FAn Club Blińskiego 24.07.04, 00:38 aż strach otworzyć lodówkę... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Re: FAn Club Blińskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 08:18 ale szopka Odpowiedz Link Zgłoś