Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

oj ale to super!

IP: *.buf.adelphia.net 11.08.04, 01:09
    home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lola Re: oj ale to super!...ciekawe, ciekawe... IP: *.client.comcast.net 11.08.04, 05:09
        Nie no, tak tragicznie to z nia chyba nie jest...a jezeli tak to radzilabym
        troszke wiecej ruchu i wode zamiast coli..:)
        • Gość: amelka Re: oj ale to super!...ciekawe, ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:04
          nudzimy się w wakacje, czyz nie,drogie koleżanki???
      • Gość: kate Re: oj ale to super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:46
        fajnie ze pokazujesz wszystkim swoje zdjęcia z kumpelami, na pewno bedziecie
        popularne. kochanica w przeciwieństwie do ciebie ma trochę klasy. to chyba nie
        jest wyrazanie swojej opinii, bo przez to sama sobie ją wystawiasz. powodzenia.
        oby tak dalej.
      • nat.ka Re: oj ale to super! 11.08.04, 11:49
        oj ale masz balaski w główce!
        ale że też chciało Ci się stronę robić, no no, jestem godna podziwu, do czegóż
        to zawiść może doprowadzić!
        • nadja99 Re: oj ale to super! 11.08.04, 12:35
          Nudzisz się umieszczajac takie głupoty tu na forum? Kobieto zostanów się co
          robisz? Tylko ludzie słabi nie potrafią być szczerzy.Człowiek ma prawo patrzeć
          na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł.
      • Gość: marta Re: oj ale to super! IP: 193.111.166.* 11.08.04, 12:40
        słoneczko, mówi sie "to forum", nie "te forum"
        braki w edukacji i kiepskie poczucie humoru
        wzbudzasz niesmak:S
      • Gość: papryczka Re: oj ale to super! IP: 212.160.106.* 11.08.04, 12:53
        biedna jest ta kochanica.francuza... tylko za to że ma coś do powiedzenia i to
        z sensem ... zawsze się znajdzie jakieś zakompleksione umysłowo stworzenie,
        które będzie takie bzdury wypisywać... wstyd
        • kochanica.francuza Re: oj ale to super! 11.08.04, 15:25
          jejku jak miło!
          faktycznie TROCHĘ klasy mam...tzn.czasem ją(klasę) mam,a czasem nie...prawdziwą
          damą trzeba się urodzić...:-(
          pozdrawiam
          • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: oj ale to super! 11.08.04, 17:38
            Droga autorko, gdyby nie fakt, że w przeciwieństwie do Ciebie jestem dobrze
            wychowana, powiedziałabym Ci parę soczystych zdań.

Masz bardzo prymitywne poczucie humoru.

A kochanica ma zawsze coś ciekawego do powiedzenia i za to ją lubię.

No, ale jak się nie ma w głowie takiego czegoś jak MÓZG, to trzeba się w inny
            sposób ratować...Przykre...
          • inezja21 Re: oj ale to super! 11.08.04, 18:24
            Kochanica masz maila ode mnie:)
      • Gość: Kasia Re: oj ale to super! IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 11.08.04, 19:03
        Kochanica nie przejmuj sie, nie udzielam sie zbyt czesto na tym forum ale
        czytam prawie wszystko i bardzo podobaja mi sie twoje wypowiedzi, jestes rowna
        babka :) a ta ashia to jakas zakompleksiona idiotka, to zdjecie to chyba jej, a
        mozg ma malutki jak orzeszek ziemny bo ma go do spolki ze swoimi kolezankami
        (tymi ze zdjec) Pozdro!!
      • Gość: ooooo Re: oj ale to super! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 19:29
      • Gość: ooooooooo Re: oj ale to super! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 21:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka