Gość: ashia IP: *.buf.adelphia.net 11.08.04, 01:09 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: oj ale to super!...ciekawe, ciekawe... IP: *.client.comcast.net 11.08.04, 05:09 Nie no, tak tragicznie to z nia chyba nie jest...a jezeli tak to radzilabym troszke wiecej ruchu i wode zamiast coli..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: oj ale to super!...ciekawe, ciekawe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 08:04 nudzimy się w wakacje, czyz nie,drogie koleżanki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: oj ale to super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 09:46 fajnie ze pokazujesz wszystkim swoje zdjęcia z kumpelami, na pewno bedziecie popularne. kochanica w przeciwieństwie do ciebie ma trochę klasy. to chyba nie jest wyrazanie swojej opinii, bo przez to sama sobie ją wystawiasz. powodzenia. oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: oj ale to super! 11.08.04, 11:49 oj ale masz balaski w główce! ale że też chciało Ci się stronę robić, no no, jestem godna podziwu, do czegóż to zawiść może doprowadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
nadja99 Re: oj ale to super! 11.08.04, 12:35 Nudzisz się umieszczajac takie głupoty tu na forum? Kobieto zostanów się co robisz? Tylko ludzie słabi nie potrafią być szczerzy.Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: oj ale to super! IP: 193.111.166.* 11.08.04, 12:40 słoneczko, mówi sie "to forum", nie "te forum" braki w edukacji i kiepskie poczucie humoru wzbudzasz niesmak:S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: oj ale to super! IP: 212.160.106.* 11.08.04, 12:53 biedna jest ta kochanica.francuza... tylko za to że ma coś do powiedzenia i to z sensem ... zawsze się znajdzie jakieś zakompleksione umysłowo stworzenie, które będzie takie bzdury wypisywać... wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: oj ale to super! 11.08.04, 15:25 jejku jak miło! faktycznie TROCHĘ klasy mam...tzn.czasem ją(klasę) mam,a czasem nie...prawdziwą damą trzeba się urodzić...:-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: oj ale to super! 11.08.04, 17:38 Droga autorko, gdyby nie fakt, że w przeciwieństwie do Ciebie jestem dobrze wychowana, powiedziałabym Ci parę soczystych zdań. Masz bardzo prymitywne poczucie humoru. A kochanica ma zawsze coś ciekawego do powiedzenia i za to ją lubię. No, ale jak się nie ma w głowie takiego czegoś jak MÓZG, to trzeba się w inny sposób ratować...Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: oj ale to super! IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 11.08.04, 19:03 Kochanica nie przejmuj sie, nie udzielam sie zbyt czesto na tym forum ale czytam prawie wszystko i bardzo podobaja mi sie twoje wypowiedzi, jestes rowna babka :) a ta ashia to jakas zakompleksiona idiotka, to zdjecie to chyba jej, a mozg ma malutki jak orzeszek ziemny bo ma go do spolki ze swoimi kolezankami (tymi ze zdjec) Pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: oj ale to super! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 19:29 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooooo Re: oj ale to super! IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.04, 21:46 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś