Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 11:06
    Mam problem, wiem, że jest to forum modaq ale proszę o porady. Dzisiaj rano
    przydarzył mi sie mały wypadek. Zostawiłam otwarte drzwiczki szafki w
    łazience i wchodząc do niej ponownie uderzyłam w nie głową. Zrobił mi sie
    przez to niezdyt atrakcyjny siniak i mała opuchlizna. W sumie nic strasznego
    gdyby nie fakt, ze jutro wybieram sie na wesele. Czy da się to jakoś usunąć w
    miare szybko?? Lód mało pomaga. Pomóżcie
    Obserwuj wątek
      • penelope_75 Re: POMOCY 20.08.04, 11:20
        wydaje mi się, ze jest jakiś srodek na siniaki dostępny w aptece. Poza tym
        sprobuj zatuszowac go korektorem
        • lunalovelight Re: POMOCY 20.08.04, 11:45
          wlasnie, albo np. kup altacet w zelu, tez sciaga opuchlizne.
          • Gość: papryczka Re: POMOCY IP: 212.160.106.* 20.08.04, 11:53
            Ja miesiąc temu oberwałam kijem golfowym i altacet nic nie pomógł. Natomiast
            sposób ze stekiem okazał sie rewelacyjny. Po godzinie zrobił sie z giga guza
            malutki siniak. Potem korektor i nic nie widać.
            • lunalovelight Re: POMOCY 20.08.04, 12:04
              altacet faktycznie nie zawsze sie sprawdza. a z tym stekiem obilo mi sie o uszy
              - ale nie bardzo rozumiem, czym zimny stek rozni sie w dzialaniu od np. woreczka
              z kostkami lodu? [jakas durna chyba jestem :P].
              • Gość: papryczka Re: POMOCY IP: 212.160.106.* 20.08.04, 12:16
                Z tego co wiem różni sie tym, że w mięsie wołowym jest jakaś chemiczna
                substancja, która pomaga ściągnąć opuchliznę i poprawia kolor takiej obitej
                skóry.
                • lunalovelight Re: POMOCY 20.08.04, 12:31
                  o prosze, tego nie wiedzialam :).
                  ale oberwac kijem golfowym, to...uaaa. mam nadzieje, ze nie np. pod oko?
                  • Gość: papryczka Re: POMOCY IP: 212.160.106.* 20.08.04, 12:37
                    Też w czółko. Nienawidzę początkujących :))))Nigdy nie wiesz co zrobią...
                    • lunalovelight Re: POMOCY 20.08.04, 12:39
                      matko jedyna! nawet nie chce sobie tego wyobrazac, jak sie czleczyna zamachnie
                      takim kijem... au au.
                      • Gość: papryczka Re: POMOCY IP: 212.160.106.* 20.08.04, 12:49
                        Na szczęście dość nieśmiało nim machał... Bo jakby tak porządnie, to chyba bym
                        jeszcze przy tym kompie nie siedziała... Ale sport całkiem fajny - ale bardzo
                        trudny ( a nie wyglądał ).
      • Gość: papryczka Re: POMOCY IP: 212.160.106.* 20.08.04, 11:48
        Stek wołowy mocno zimny
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka