Gość: keran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:42 Co sądzicie o stylu jaki prezentuje In grid w swej new piosence, bluzeczka podobnie jak i spodnica czarno biała w paski, a do tego żółce botki, dala mnie porażka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Claudia Re: nowomoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 12:45 dla mnie ekstra super krzyk mody- istny szyk malym kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: nowomoda 22.08.04, 13:00 w dzisiejszych czasach to nietypowe, co? A ja znam takie domy... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nowomoda 22.08.04, 13:38 no fajnie, tylko trochę to męczące potem komuś takiemu tłumaczyć o co chodzi, gdy pojawi się coś znanego z mediów w rozmowie, i nie mówię tylko o modzie czy świecie gwiazd. nie wiem co bym zrobił bez programów publicystycznych w tv czy 7. dnia tygodnia w radiu zet:) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: nowomoda 22.08.04, 13:43 nie rozumiem tego co piszesz. Wiedzę o świecie zdobywa się nie tylko słuchając radia czy oglądając tv. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nowomoda 22.08.04, 13:46 oczywiście, są jeszcze gazety czy net. ale niektórzy na gazetę okim nie spojrza, a net im potrzebny do siedzenia na forum jedynie (heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: nowomoda 22.08.04, 14:36 Blinski nie szalej. nie chce ci sie tlumaczyc kto to ingrid? to zamknij paszcze i nie komentuj mojej znajomosci bog-wie-czego. ja piernicze. wlasciciel forum sie znalazl :D zaraz zerkne w gugle i poradze sobie bez glupawych dogaduszek blinskiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: nowomoda 22.08.04, 14:40 ah. tak jak myslalam "ingrid" jest dla gugla zbyt obszernym zapytaniem, wiec czuje sie usprawiedliwiona, zadajac po raz kolejny idiotyczne dla pana_non_stop_zapewne_przyklejonego_do_vivy_badz_mtv pytanie: who's the fuckin' ingrid? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nowomoda 22.08.04, 15:15 otóż właśnie chodzi o to, że ja nawet kablówki nie mam, eski nie słucham bo nie lubię nowego badziewia, brava ani popcornu nie czytam, a o in-grid - za którą w gruncie rzeczy nie przepadam - słyszałem już z 1000 razy. więc chodziło mi z grubsza o to, iż nie mam pojęcia jak bardzo trzeba unikać kontaktu z mediami by o takich jak ona nie usłyszeć W OGÓLE?:) no i się rozumiemy chyba:) poza tym to pytanie o telewizję i radio nie było raczej na serio - a na pewno nie miało to stanowić podstawy do wyśmiewania się z ciebie;) a in-grid to taka włoszka co śpiewa po francusku piosenki z lat 50'-60' (lub na styl) z dodatkiem disco-łupanki. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: nowomoda 22.08.04, 15:20 aaa to widzisz. przepraszam. wyobraz sobie ze nie unikam kontaktu z mediami w ogole. raczej media nie unikaja mnie rowniez, a mimo to nie wiem kto to jest in- grid :) teraz juz wiem - dziekuje, ale nadal nie wypowiem sie na temat jej stylu (czy tez stajlu), gdyz nie widzialam jej. ma ktos fotke? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: nowomoda 22.08.04, 20:33 i.wp.pl/a/f/pjpeg/8065/in-grgid.jpg www.rmf.fm/muzyka.html?art=ingrid Oto wspomniana pani In Grid. Jej twórczość chyba celnie opisał wyżej blinski. Musiałaś słyszeć jej piosenki, bo radio katowało tym aż do bólu. Taka rąbanka z harmoszką w tle. W Sopocie jej nie widziałam, lecz zupełnie nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: nowomoda 22.08.04, 20:46 oj to faktycznie widze po raz pierwszy. a jakie radio? ja slucham trojczynki :] Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: nowomoda 22.08.04, 20:54 truskawkowe-studio napisała: > oj to faktycznie widze po raz pierwszy. a jakie radio? ja slucham trojczynki :] Doprawdy, nie masz czego żałować. Zetka mnie katowała tą superzastą pieśnią. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: nowomoda 22.08.04, 20:59 Zetka kiedys była fajna, teraz puszcza te sama piosenki po 10 razy dziennie. Nie wspomne o wspanialym rumunskim hicie tego lata (nie wiem jak sie ten badziew nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: nowomoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:08 nie przypuszczałam, że zakładając ten watek wywołam taką burzę. Tak naprawdę nie ma znaczenia kim jest in grid i jakie piosenki śpiewa. Niechodziło mi też o jej styl ubierania, bo czasami wygląda to lepiej a czasami gorzej. Moje pytanie dotyczyło tak naprawdę tego co właśnie teraz króluje we włoszech, czyli po prostu zakładanie do jakichkolwiek ubrań niepasujących do nich wściekło żółtych, zlielonych czy też różowych butów. No, dzięki. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia9 Re: nowomoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:20 Ja też nie wiem kim jest ta pani. Mam tv i radio w domu (Tv od nie dawna i się odzwyczaiłam) i nie wiem kim jest ta pani ale żeby mnie z tego powodu obrażać bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: nowomoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:04 przepraszam bardzo, że sie wtrącę do dyskusji, ale czy ktoś udzieli mi odpowiedzi związanej z tematem wątku, czy też nie?? Bo jak na razie to jeszscze nikt tego niue zrobił :-) !! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nowomoda 23.08.04, 13:39 kurcze, nie widziałem nowego teledysku; nie widziałem nawet żadnego - bo jak napisałem nie mam kablówki:) masz jakieś screeny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: nowomoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:59 wiesz nie chodziło mi generalnie o samą in grid ale tego typu butki, a ww "śpiewaczka" mkiała być tylko przykładem. Generalnie chodzi mi o ten właśnie kiczowaty style, który ostatnio opanowuje ulice miast i miasteczek. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: nowomoda 23.08.04, 14:14 ano właśnie nawet nie wiem, jakie miała butki:) co do kiczu - kicz kiczowi nie równy; mi np. plastikowe kolczyki (jeśli są cienkimi kołami) zupełnie nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karen Re: nowomoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 14:19 kiucz kontrolowany jeszcze jest do zaakceptowania przeze mnie, a co do butków to może coś poszukam na necie to podam ci link. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: nowomoda 23.08.04, 15:25 przeciez Karen problem polega na tym ze raczej malo kto z nas ja widzial tak dobrze, by moc ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: nowomoda IP: 212.160.106.* 23.08.04, 13:21 Dla mnie kwintesencja kiczu... Ani samo w sobie nie jest ładne ani nie zdobi kobiety. Ale jak lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: nowomoda 23.08.04, 13:25 To ja juz wolałam Ingrid w tym kapeluszu z In tango (chyba tak sie to pisze) Odpowiedz Link Zgłoś