Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Reserved!!!!???

09.09.04, 23:48
    Nowa kolekcja w Reserved. Co o niej myślicie , wpadła wam w gust? Lubicie
    robić zakupy w Reserwed??
    Obserwuj wątek
      • Gość: teresai Re: Reserved!!!!??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.09.04, 11:21
        Uwielbiam Reserved. Baaaardzo dużo rzeczy tej marki podoba mi się i chyba tam
        najczęściej robię zakupy. Jednym słowem jest to moja ulubiona obecnie marka.
        Dlaczego? Bo ich ubrania mają w sobie "to coś", jakieś szczegóły, detale, które
        sprawiają, że te ciuszki są "trendy" i na czasie; bo mają ciuchy w różnych
        stylach i na każdą okazję, więc zarówno romantyczka, jak i hippiska
        czy "dresiarka" lub dyskotekowa niunia znajdą tu coś dla siebie; bo ich ceny są
        przystępne i nie szokują wysokością (dobra relacja ceny do jakości). Bardzo
        lubię Reserved i już. A jesienna kolekcja jest jak najbardziej OK. Zakupiłam
        już nawet pare spodni (czarne w prążki, styl lata 20-ste)i koszulę w paseczki
        zapinaną na zatrzaski. I chciałabym kupić jeszcze dużo, dużo więcej, ale
        niestety fundusze mam ograniczone.
      • papryczka_ag Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 11:22
        Jak potrzebuję czegoś zwykłego na zaraz to wpadam. Natomiast bardzo lubie jak
        mój chłopak robi tam zakupy, bo męskie rzeczy stanowczo podobają mi się tam
        bardziej od damskich.
        • b_bb Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 11:49
          Zdecydowanie lepsze są męskie ciuchy, często kupuję tam mężowi. Sama mam sporo
          koszulek, rok temu kupiłam kilka swetrów i bluzek koszulowych, bo bardzo mi się
          podobały. W jesiennej kolekcji są sweterki w ładnych kolorach, więc z pewnością
          coś sobie sprawię. Lubię tę markę najbardziej ze wszystkich zbliżonych cenowo.
          • inezja21 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 11:50
            Mam stamtąd spódnicędżinsowąi t-shircik.Czasem wejdę i wszystko mnie zachwyca,
            a czasem totalna beznadzieja:)
            • maira Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 12:13
              mnie kolekcja zimowa nawet,nawet przypadła do gustu -kupiłam już sobie nawet
              taki sympatyczny czerwony sweter ze wzorkiem w śnieżki i kapturem;)
              za to ze spodni żadna para mi się nie podobała!
      • kiciula1 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 13:09
        Dzis kupiłam sobie fajnutki sweterek koloru ciemnego bordo ma guziczki na
        rekawie i na golfie. Jestem zadowolona:)
        • czarodziejka1 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 15:55
          kiciula1 napisała:

> Dzis kupiłam sobie fajnutki sweterek koloru ciemnego bordo ma guziczki na
          > rekawie i na golfie. Jestem zadowolona:)

A ja już dwa tygodnie temu kupiłam sobie taki sam sweterek tylko szaro-oliwkowy
          z bordowymi lamówkami :) Do tego nabyłam spódniczkę w te bordowe drobniutkie
          kwiatki na boku i T-shert też w tym kolorze tylko z bordowymi nadrukami. Całośc
          wygląda super!
      • gocha221 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 14:51
        od czasu do czasu tam kupuje, zdarza im sie miec cos fajnego,ale ogolnie bez
        zachwytu.
        najbardziej mis ie u nich podoba moja 15% znizka. daltego troche rzeczy z tego
        sklpeu mam.
      • facecja Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 15:28
        lubię reservd za moje granatowe spodnie w paski, za moją zieloną spódnicę
        z "chlebakiem" i za moje 2 koszule - też w paski, niestety tylko na tyle mnie
        stać

i nie rozumiem, dlaczego niektórzy uważają, że to sklep dla szarych myszek -
        albo po prostu pojecie szarych myszek jest względne - te, ktore ja znam wolą
        założyć zwykłe dżinsy i ciemne swetry...
      • katija1 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 15:56
        moj ulubiony sklep z 'weekendowymi' ubraniami
      • Gość: ewelita Re: Reserved!!!!??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.09.04, 17:20
        a ja nie lubię, kiepska jakość! Koszula mojego faceta po pierwszym praniu sie
        popruła na rekawie ( prana recznie), koszulki polo sie odbarwiały , kupiłam
        kiedyś sweter z jednym krótszym rekawem ( na szczeście wymienili). Kilka lat
        temu mieli lepszą jakość. No cóż teraz bazują tylko na marce ( co to za marka)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka