kiciula1 09.09.04, 23:48 Nowa kolekcja w Reserved. Co o niej myślicie , wpadła wam w gust? Lubicie robić zakupy w Reserwed?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teresai Re: Reserved!!!!??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.09.04, 11:21 Uwielbiam Reserved. Baaaardzo dużo rzeczy tej marki podoba mi się i chyba tam najczęściej robię zakupy. Jednym słowem jest to moja ulubiona obecnie marka. Dlaczego? Bo ich ubrania mają w sobie "to coś", jakieś szczegóły, detale, które sprawiają, że te ciuszki są "trendy" i na czasie; bo mają ciuchy w różnych stylach i na każdą okazję, więc zarówno romantyczka, jak i hippiska czy "dresiarka" lub dyskotekowa niunia znajdą tu coś dla siebie; bo ich ceny są przystępne i nie szokują wysokością (dobra relacja ceny do jakości). Bardzo lubię Reserved i już. A jesienna kolekcja jest jak najbardziej OK. Zakupiłam już nawet pare spodni (czarne w prążki, styl lata 20-ste)i koszulę w paseczki zapinaną na zatrzaski. I chciałabym kupić jeszcze dużo, dużo więcej, ale niestety fundusze mam ograniczone. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 11:22 Jak potrzebuję czegoś zwykłego na zaraz to wpadam. Natomiast bardzo lubie jak mój chłopak robi tam zakupy, bo męskie rzeczy stanowczo podobają mi się tam bardziej od damskich. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 11:49 Zdecydowanie lepsze są męskie ciuchy, często kupuję tam mężowi. Sama mam sporo koszulek, rok temu kupiłam kilka swetrów i bluzek koszulowych, bo bardzo mi się podobały. W jesiennej kolekcji są sweterki w ładnych kolorach, więc z pewnością coś sobie sprawię. Lubię tę markę najbardziej ze wszystkich zbliżonych cenowo. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 11:50 Mam stamtąd spódnicędżinsowąi t-shircik.Czasem wejdę i wszystko mnie zachwyca, a czasem totalna beznadzieja:) Odpowiedz Link Zgłoś
maira Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 12:13 mnie kolekcja zimowa nawet,nawet przypadła do gustu -kupiłam już sobie nawet taki sympatyczny czerwony sweter ze wzorkiem w śnieżki i kapturem;) za to ze spodni żadna para mi się nie podobała! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 13:09 Dzis kupiłam sobie fajnutki sweterek koloru ciemnego bordo ma guziczki na rekawie i na golfie. Jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 15:55 kiciula1 napisała: > Dzis kupiłam sobie fajnutki sweterek koloru ciemnego bordo ma guziczki na > rekawie i na golfie. Jestem zadowolona:) A ja już dwa tygodnie temu kupiłam sobie taki sam sweterek tylko szaro-oliwkowy z bordowymi lamówkami :) Do tego nabyłam spódniczkę w te bordowe drobniutkie kwiatki na boku i T-shert też w tym kolorze tylko z bordowymi nadrukami. Całośc wygląda super! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 14:51 od czasu do czasu tam kupuje, zdarza im sie miec cos fajnego,ale ogolnie bez zachwytu. najbardziej mis ie u nich podoba moja 15% znizka. daltego troche rzeczy z tego sklpeu mam. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 15:28 lubię reservd za moje granatowe spodnie w paski, za moją zieloną spódnicę z "chlebakiem" i za moje 2 koszule - też w paski, niestety tylko na tyle mnie stać i nie rozumiem, dlaczego niektórzy uważają, że to sklep dla szarych myszek - albo po prostu pojecie szarych myszek jest względne - te, ktore ja znam wolą założyć zwykłe dżinsy i ciemne swetry... Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: Reserved!!!!??? 10.09.04, 15:56 moj ulubiony sklep z 'weekendowymi' ubraniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelita Re: Reserved!!!!??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.09.04, 17:20 a ja nie lubię, kiepska jakość! Koszula mojego faceta po pierwszym praniu sie popruła na rekawie ( prana recznie), koszulki polo sie odbarwiały , kupiłam kiedyś sweter z jednym krótszym rekawem ( na szczeście wymienili). Kilka lat temu mieli lepszą jakość. No cóż teraz bazują tylko na marce ( co to za marka) Odpowiedz Link Zgłoś