Gość: Miłka82 IP: *.veranet.pl 30.09.04, 07:38 Jaka jest jakość tych ubrań i czy lubicie ta firmę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Promod 30.09.04, 08:15 Ja mam całkiem sporo ubrań z PROMODU i chyba nie było takiej rzeczy, z której byłabym niezadowolona. Często zaglądam i udaje mi się zawsze coś wyszperać. Ceny jak na jakość uważam za przyzwoite. Podejrzewam, że muszą tam mieć jakieś drogie buble, ale na szczęście nie trafiłam jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Promod 30.09.04, 09:04 to mój ulubiony sklep, ale jedyną rzeczą, która mi tam nie odpowiada ( krój) to spodnie, takie garniturowe. Mam od nich sporo rzeczy, są dobrej jakości. nawet kiedyś buty u nich kupiłam. Trzeba tylko pamiętać, że to numeracja francuska, i nie popaść w panikę, jak ja kiedyś, że tak strasznie utyłam ( normalnie noszę 38, a tam 40). Jak są wyprzedaże, to porządne, tylko trzeba się śpieszyć, bo z każdym dniem ubywa rzeczy. Panie są miłe, jak nie ma danego rozmiaru akurat w tym sklepie, potrafią obdzwonić inne i zarezerwować dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Promod IP: 193.111.166.* 30.09.04, 11:12 To dobry sklep, wpsiujący się idealnie w mój gust. Mam sporo rzeczy - np. taką "gorsetową" sukienkę wieczorową, niesamowicie seksowna i elegancka za razem, która podoba się wszytkim. Mam tez jakies koszulki, bluzeczki itp. Co do spodni, to na moja figure one akurat idealnie pasują i nawet kupiłam sobie kolejna parę taka samą jak przed rokiem, bo poprzednia żniszczyłam żelazkiem (ale to moja wina, nie jakości). Jełśi chodzi o wykończenie i materiały to są przyzwoite. Dość wczesnie zaczynaja wyprzedaże i mozna prawdziwe cudeńka upolowac przy odrobinie cierpliwości i szczęścia. To jest jedna z moich ulubionych marek. Aha - zapomniałabym: maja naprawdę ciekawe dodatki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:43 lubię, lubię - większość ubrań do pracy tam kupuję. są uniwersalne, powiedziałabym :) jak już ktoś wspomniał wykończenie przyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Promod 30.09.04, 11:44 Podoba mi się, że można w jednym sklepie kupic ubrania na wiele okazji. Poza tym są łatwe w łączeniu - też na różne okazje. W PROMODZIE najbardziej lubię spodnie - jest to jeden z nielicznych sklepów, gdzie zawsze idealnie na mnie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
zawijawsreberka Re: Promod 30.09.04, 12:20 Ja też lubię Promod, móje ostatnie zakupy to czarna spódniczka i czarna kurtka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:26 UYwielbiam PROMOD - ciekawe rzeczy, takie z pomysłem, które w innych sklepach pojawiają się kilka miesięcy,a nawet sezon później. niestety jakość spodni muszę potwierdzić - mam dwie pary, które nosiłam krócej niż miesiąc, a kupując je uważałam za moje najlepsze ubranie, niestety niemiłosiernie się rozciągnęły : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:42 W PROMODZIE najbardziej lubię spodnie - jest to jeden z nielicznych sklepów, > gdzie zawsze idealnie na mnie pasują. na mnie też, w przeciwieństwie do Zary, gdzie bardzo rzadko kupuję spodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Promod IP: 217.17.35.* 30.09.04, 16:18 Promod to moj ulubiony sklep. szczególnie lubie od nich spodnie. minus promodu: FATALNA JAKOSC wielu spodni. wiem co mowie, bo mam kilkanascie par (od ala-dzinsowych- po eleganckie) i prawie kazde z nich bardzo szybko sie zniszczyły (np. zeszmaciały po praniu, nawet recznym, rozeszły sie na szwie, wystrzepiły na dole, wytarły przy kostkach, sprały itd). Nie mam takich zastrzezen jesli chodzi o bluki- mam takie, w których chodze juz bardzo długo, często piorę i materiał bez zarzutu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Promod 02.10.04, 17:57 W ZARZE spodnie są tak fatalnie uszyte, że już od dawna nie mierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: Promod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:12 mam tylko jedną rzecz z promodu,lniane spodnie,jestem z nich bardzo zadowolona,choc musialam je skracac,przez co zaplacilam 20 zl drozej a np.w lee cooper przerobki sa za darmo:) Na ogol nie bywam jednak w tym sklepie,bo jak dla mnie za drogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gravka Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:08 właśnie wróciłam z tego sklepu z nowym nabytkiem- super żakiecik sztruksowy w kolorze bladym różowym.mam mnóstow rzeczy z tego sklepu od spodni po spódniczki. są w świetnym gatunku. warte ceny (dla mnie troche za drogo, ale wolę dać więcej i nosić kilka lat dłużej)mam rzeczy z tego sklepu, które mimo 5 lat noszenia dalej są w bdb stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Promod w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:03 Gdzie jest (jesli jest ) Promod w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś