Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.veranet.pl 30.09.04, 07:38
    Jaka jest jakość tych ubrań i czy lubicie ta firmę?
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: Promod 30.09.04, 08:15
        Ja mam całkiem sporo ubrań z PROMODU i chyba nie było takiej rzeczy, z której
        byłabym niezadowolona. Często zaglądam i udaje mi się zawsze coś wyszperać.
        Ceny jak na jakość uważam za przyzwoite. Podejrzewam, że muszą tam mieć jakieś
        drogie buble, ale na szczęście nie trafiłam jak do tej pory.
      • dominika8 Re: Promod 30.09.04, 09:04
        to mój ulubiony sklep, ale jedyną rzeczą, która mi tam nie odpowiada ( krój) to
        spodnie, takie garniturowe. Mam od nich sporo rzeczy, są dobrej jakości. nawet
        kiedyś buty u nich kupiłam.
        Trzeba tylko pamiętać, że to numeracja francuska, i nie popaść w panikę, jak ja
        kiedyś, że tak strasznie utyłam ( normalnie noszę 38, a tam 40).
        Jak są wyprzedaże, to porządne, tylko trzeba się śpieszyć, bo z każdym dniem
        ubywa rzeczy.
        Panie są miłe, jak nie ma danego rozmiaru akurat w tym sklepie, potrafią
        obdzwonić inne i zarezerwować dla Ciebie.
      • Gość: marta Re: Promod IP: 193.111.166.* 30.09.04, 11:12
        To dobry sklep, wpsiujący się idealnie w mój gust. Mam sporo rzeczy - np.
        taką "gorsetową" sukienkę wieczorową, niesamowicie seksowna i elegancka za
        razem, która podoba się wszytkim. Mam tez jakies koszulki, bluzeczki itp.
        Co do spodni, to na moja figure one akurat idealnie pasują i nawet kupiłam
        sobie kolejna parę taka samą jak przed rokiem, bo poprzednia żniszczyłam
        żelazkiem (ale to moja wina, nie jakości).
        Jełśi chodzi o wykończenie i materiały to są przyzwoite.
        Dość wczesnie zaczynaja wyprzedaże i mozna prawdziwe cudeńka upolowac przy
        odrobinie cierpliwości i szczęścia.
        To jest jedna z moich ulubionych marek.
        Aha - zapomniałabym: maja naprawdę ciekawe dodatki.:)
        • Gość: go Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:43
          lubię, lubię - większość ubrań do pracy tam kupuję. są uniwersalne, powiedziałabym :)
          jak już ktoś wspomniał wykończenie przyzwoite
      • papryczka_ag Re: Promod 30.09.04, 11:44
        Podoba mi się, że można w jednym sklepie kupic ubrania na wiele okazji. Poza
        tym są łatwe w łączeniu - też na różne okazje.
        W PROMODZIE najbardziej lubię spodnie - jest to jeden z nielicznych sklepów,
        gdzie zawsze idealnie na mnie pasują.
        • zawijawsreberka Re: Promod 30.09.04, 12:20
          Ja też lubię Promod, móje ostatnie zakupy to czarna spódniczka i czarna kurtka
          • Gość: Magda Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 15:26
            UYwielbiam PROMOD - ciekawe rzeczy, takie z pomysłem, które w innych sklepach
            pojawiają się kilka miesięcy,a nawet sezon później. niestety jakość spodni
            muszę potwierdzić - mam dwie pary, które nosiłam krócej niż miesiąc, a kupując
            je uważałam za moje najlepsze ubranie, niestety niemiłosiernie się rozciągnęły :
            (
        • Gość: go Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 12:42
          W PROMODZIE najbardziej lubię spodnie - jest to jeden z nielicznych sklepów,
          > gdzie zawsze idealnie na mnie pasują.

na mnie też, w przeciwieństwie do Zary, gdzie bardzo rzadko kupuję spodnie :)
          • Gość: migotka Re: Promod IP: 217.17.35.* 30.09.04, 16:18
            Promod to moj ulubiony sklep.
            szczególnie lubie od nich spodnie.
            minus promodu: FATALNA JAKOSC wielu spodni.
            wiem co mowie, bo mam kilkanascie par (od ala-dzinsowych- po eleganckie) i
            prawie kazde z nich bardzo szybko sie zniszczyły (np. zeszmaciały po praniu,
            nawet recznym, rozeszły sie na szwie, wystrzepiły na dole, wytarły przy
            kostkach, sprały itd).
            Nie mam takich zastrzezen jesli chodzi o bluki- mam takie, w których chodze juz
            bardzo długo, często piorę i materiał bez zarzutu.
            pozdrawiam
          • papryczka_ag Re: Promod 02.10.04, 17:57
            W ZARZE spodnie są tak fatalnie uszyte, że już od dawna nie mierzę.
      • Gość: inezja Re: Promod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 16:12
        mam tylko jedną rzecz z promodu,lniane spodnie,jestem z nich bardzo
        zadowolona,choc musialam je skracac,przez co zaplacilam 20 zl drozej a np.w lee
        cooper przerobki sa za darmo:)
        Na ogol nie bywam jednak w tym sklepie,bo jak dla mnie za drogo:)
      • Gość: gravka Re: Promod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 18:08
        właśnie wróciłam z tego sklepu z nowym nabytkiem- super żakiecik sztruksowy w
        kolorze bladym różowym.mam mnóstow rzeczy z tego sklepu od spodni po
        spódniczki. są w świetnym gatunku. warte ceny (dla mnie troche za drogo, ale
        wolę dać więcej i nosić kilka lat dłużej)mam rzeczy z tego sklepu, które mimo 5
        lat noszenia dalej są w bdb stanie
        • Gość: dziewczyna Re: Promod w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:03
          Gdzie jest (jesli jest ) Promod w Poznaniu?
          • Gość: a Re: Promod w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 03.10.04, 21:25
            stary browar
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka