Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TORBA SPORTOWA. GDZIE?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:19
    Chciałabym kupić sportową torbę na ramie, ale nie mam pojęcia gdzie. Może
    widziałyście gdzieś coś ciekawego. proszę o rady i z góry dziękuję. pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: nataszka Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:42
        hey, ja widziałam fajne torby w Pumie-sama nawet jedna kupiłam:) poszukaj w
        takich wlasnie sklepach: puma, reebok, adidas. nike:) wiem, czasem sa cholernie
        drogie-trezba szukac! i nie tylko w jednym sklepie! ja mam tez fajna sportowa z
        Diversa:) pozdrawiam:)
        • Gość: Max Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:03
          hey. No własnie oglądałam ostatnio fajną czarną pumę, ale może jeszcze coś
          wyszukam. dzięki 8-)
      • Gość: Jasna Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:13
        Poszukaj na Allegro, ja ostatnio znalazłam rewelacyjną torbę na ramię za grosze
        (60 zł).
        Moja koleżanka kupiła też coś fajnego w Reserved.
        • r.richelieu Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? 18.11.04, 00:24
          Gość portalu: Jasna napisał(a):

> Poszukaj na Allegro, ja ostatnio znalazłam rewelacyjną torbę na ramię za
          grosze
          >
          > (60 zł).

pacz, a już miałam nadzieję na grosze, a tu aż całe 60 dych. Przypominam o
          denominacji, była w `94
          • Gość: Max Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:49
            Słyszałam też że całkiem całkiem są ostatnio w trollu, muszę jutro lecieć
            obejżeć! pozdrawiam
      • Gość: katarin@ Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:16
        na allegro nie ma dużego wyboru takich toreb, ale widziałam fajna czarna pumę
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka