Gość: Max IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 21:19 Chciałabym kupić sportową torbę na ramie, ale nie mam pojęcia gdzie. Może widziałyście gdzieś coś ciekawego. proszę o rady i z góry dziękuję. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataszka Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 17.11.04, 21:42 hey, ja widziałam fajne torby w Pumie-sama nawet jedna kupiłam:) poszukaj w takich wlasnie sklepach: puma, reebok, adidas. nike:) wiem, czasem sa cholernie drogie-trezba szukac! i nie tylko w jednym sklepie! ja mam tez fajna sportowa z Diversa:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 22:03 hey. No własnie oglądałam ostatnio fajną czarną pumę, ale może jeszcze coś wyszukam. dzięki 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasna Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:13 Poszukaj na Allegro, ja ostatnio znalazłam rewelacyjną torbę na ramię za grosze (60 zł). Moja koleżanka kupiła też coś fajnego w Reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? 18.11.04, 00:24 Gość portalu: Jasna napisał(a): > Poszukaj na Allegro, ja ostatnio znalazłam rewelacyjną torbę na ramię za grosze > > (60 zł). pacz, a już miałam nadzieję na grosze, a tu aż całe 60 dych. Przypominam o denominacji, była w `94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:49 Słyszałam też że całkiem całkiem są ostatnio w trollu, muszę jutro lecieć obejżeć! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarin@ Re: TORBA SPORTOWA. GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:16 na allegro nie ma dużego wyboru takich toreb, ale widziałam fajna czarna pumę Odpowiedz Link Zgłoś