Gość: maluch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:32 czy orientujecie się, ile kosztują męskie dżinsy Kleina? chyba czeka mnie taki wydatek (inne firmy nie szyją poszukiwanego modelu) i trochę się boję ceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: cena dżinsów od Kleina 27.12.04, 11:24 ceny ksztaluja sie od ok. 400 do 800 duzy wybor dzinsow tej marki i nie tylko maja w NIESKLEPIE na marszalkowskiej w budynku BUDIMEXU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: cena dżinsów od Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:28 dzięki. ceny rzeczywiście powalające :( Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: cena dżinsów od Kleina 27.12.04, 12:21 tak sie zastanawiam i wydaje mi sie ze powinni miec juz (lub niebawem) wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: cena dżinsów od Kleina 27.12.04, 12:47 w austrii srednio ok 100€ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: cena dżinsów od Kleina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:47 perspektywa wydania takiej kasy na spodnie naprawdę mnie powala :( podpowiedzcie, proszę, może wiecie, jaka inna firma (nieco tańsza) szyje męskie czarne bojówki - nie skejtowskie z krokiem w kolanach i mnóstwem zamków, tylko dla normalnego, dorosłego faceta - proste nogawki, dwie kieszenie na bokach, żadnych zamków, pasków, pomarańczowych przeszyć - takie "klasyczne" bojówki (pewnie dla niektórych klasyczne bojówki to sprzeczność, ale chodzi mi o normalne spodnie z kieszeniami) będę naprawdę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś