Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy za male buty da sie rozchodzic (rozciagnac)?

IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 12.01.05, 23:04
    prosze o odpowiedz!!!jak mozna to zrobic??????
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: czy za male buty da sie rozchodzic (rozciagna 13.01.05, 02:31
        wielu szewcow twierdzi ze tak, ale ja mowie ze nie - dalam sie pare razy wrobic
        w za ciasne buty, szewc je jakos tam rozbijal, po czym i tak byly za ciasne.
        Rozchodzic je mozna minimalnie - jakis milimetr czy dwa, ale zostana niewygodne.
        W kazdym razie tak bylo w moim przypadku, i dlatego od wielu lat kupuje tylko
        buty w moim rozmiarze.
        • Gość: Annie_Laurie_Starr Re: czy za male buty da sie rozchodzic (rozciagna IP: *.ilabs.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:38
          W zbyt ciasnych butach mozna sie nabawic zanokcicy - jestem tego przykladem.
          Poszlam kiedys (12 lat temu) na wycieczke w gory w trepach pozyczonych od
          koleznaki. Potem byla izba przyjec.
      • zuzaba Re: czy za male buty da sie rozchodzic (rozciagna 13.01.05, 15:12
        Jesienią kupowałam butki w But-S. Były za ciasne w palcach, sprzedająca
        powiedziała, że się rozejdą i miała rację. Ale na długość raczej się nie
        rozejdą.
        • kraxa nabawisz sie roznych problemów 13.01.05, 16:28
          deformacje stopy- halluksy, przykurcz paliczków, potem jedynem wyjsciem jest
          operacja. poza tym but powinien byc nawet lekko za duzy, w za malym stopa sie
          wylewa na boki i wyglonda to oblesnie
          • a19a24 Re: nabawisz sie roznych problemów 14.01.05, 10:30
            Próbowałam pianek rozciągających skórę i przyznam, że nie da rady. Całydzień
            chodziłam w butach i dwóch parach skarpetek po domu i nic... lepiej dluzej
            poszukać, ale mieć pewność że to właściwe buty!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka