Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Terranova-obecnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:57
    bylam dzisiaj w Terranovie - są tam przeceny (wszystko jest od 19,90 do
    bodajże 69,90) ale generalnie tam NIC porzadnego sie nie znajdzie- szajsowate
    bluzeczki, dziwkarskie spodnie ...jakies dwie panienki(ok.14-15lat)
    zachwycaly sie kurteczka (jedna z nich ja kupila), bylam ciekawa o jaka
    chodzi - no i zaraz wychodzi ta jedna z "tym istnym cudem" - krotka nerkówką
    jakąś czarną z zoltymi paskami czy co to bylo ...
    Obserwuj wątek
      • aniabe13 Re: Terranova-obecnie 10.02.05, 19:01
        Wydaje mi się że Terranova stawia na klienki w przedziale wiekowym 10-16 lat.
        Taka jeszcze nie patrzy z czego i jak coś jest uszyte, nie nosi niczego dłużej
        niż sezon. I to wzornictwo...
      • Gość: kiss - eczek :)* Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:01
        ja tez czesto chodze do terranowy...i mysle podobnie tam nic nie ma....a co do
        krotkich kurtek to sama mam taką....ale bez zadnych paskow ....calą bialą i
        mnie sie bardzo podoba,,,pozdrawiam...
      • Gość: Klara Re: Terranova-obecnie IP: *.crowley.pl 10.02.05, 19:37
        ehhhh...a pamiętam te czasy Terranovy, kiedy się cieszyłam, że taki sklep u nas
        otworzono. Był tam taki tam wybór eleganckich żakietów, koszulowych bluzek,
        spodni z kantem, eleganckich i fikuśnych sweterków, zupełnie innych od tych w
        polskich sklepach, i to w małych rozmiarach. No i te super przeceny! A teraz...
        tam rzeczywiście nie ma nic z rzeczy elegancko-ekstrawaganckich. Może od samego
        początku te rzeczy nie były gatunkowo I klasy, ale przynajmniej wzornictwo było
        ciekawe... chociaż sweter kupiony za dobrych czasów Terranovy mam do dziś i
        bynajmniej nie w postaci szmaty do podłogi...
        • Gość: eliza Re: Terranova-obecnie IP: *.ct.com.pl 11.02.05, 09:15
          Tak pamiętam te czasy, kiedyś terranova była jedną z moich ulubionych firm i
          tak jak mówisz może nie były to ciuchy pierwszej klasy ale na pewno trwałe i po
          prostu fajne jeśli chodzio wzornictwo. Teraz z każdą kolekcją jest tylko gorzej.
        • bezsenna Re: Terranova-obecnie 20.02.05, 16:32
          Ja równiez wspominam te kolekcje, gdzie byly tak ekstrawaganckie i po 1 sztuce,
          ze cieszylam sie,ze nie musze wyjezdzac gdzies za granice i mam na miejscu fajne
          ciuchy.Teraz juz NIC tam nie kupuje- tandeta i masowa- szkooda:((
      • vic_vic Re: Terranova-obecnie 10.02.05, 20:04
        No własnie, jak to możliwe, że tam same szmatławe badziewie, że już nie wspomnę
        o dadatkach. Wstąpiłam tam dziś po drodze do kiosku i myślałam, że korzystając
        z przecen kupię choćby jakiś golf na zimne wieczory w domu. Wyszłam czym
        prędzej. Nie wiem jak w innych sklepach Terranovy, ale w "moim" wystarczy
        popatrzeć i posłuchać pracujących tam panienek żeby wiedzieć jaki poziom ten
        sklep reprezentuje.
        • vic_vic Re: Terranova-obecnie 10.02.05, 20:21
          apropos kiosku (mam na myśli quiosque oczywiście)również spore obniżki (70%).
          Jeśli ktoś lubi ich ciuchy to polecam tam wpaść.
          • Gość: ania Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:36
            kiosku, ale mowisz o tymw Poznaniu?
            • vic_vic Re: Terranova-obecnie 10.02.05, 22:38
              nie, w Gliwicach, ale podejrzewam, że we wszystkich podobne obniżki.
              • Gość: k Re: Terranova-obecnie IP: 213.216.87.* 14.02.05, 16:27
                w kiosku w sumie też już nie ma co wybrac:/
                • Gość: k Re: Terranova-obecnie IP: 213.216.87.* 14.02.05, 16:28
                  w gliwicach oczywiscie;p
      • Gość: asia Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:49
        w Terranovie sa faje jedynie te bluzeczki z krotkim rekawem z napisem Terranova
        oczywiscie nie latam w nich na uczelnie, ale po domu
        mięciutkie, w dobrym stanie
        • Gość: ilecka Re: Terranova-obecnie IP: *.cust.tele2.it 12.02.05, 17:41
          oczywiscie nie latam w nich na uczelnie, ale po domu

a co, na uczelnie by cie nie wpuscili?
          bez sensu
          • Gość: asia Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:06
            wpuscili, nie o to chodzi
            nie lubie paradowac w ciuchach z napisem firmy, niezaleznie jaka by to byla
            firma
            • Gość: jolka Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:01
              a ja uwazam ze te bluzki sa brzydkie zwykle przecietne
      • ewelita Re: Terranova-obecnie 14.02.05, 21:52
        Kicz, kicz, podobnie jak Orsay. Nic ciekawego, z malutkimi wyjatkami.
        • Gość: roksanka Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 15:36
          an te wyjatki to dla przykladu co ?
        • Gość: asia Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:36
          racja, w Terranovie sam syf
      • Gość: Karola Re: Terranova-obecnie IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 19.02.05, 17:32
        Mam kilka rzeczy z Terranovy aczkolwiek ogolnie nie przepadam za tym sklepem
        gdyz mam wiele zastrzezen co do tandetnej jakosci tych ubran, wzornictwo tez
        raczej kiczowate. Czasem na przecenach mozna trafic na cos nadajacego sie do
        ubrania stad kilka ciuchow Terranovy w mojej szafie. Dodam ze nawet czesto w
        nim bywam bo mam po drodze i przechodzac zagladam. Dzisiaj akurat przymierzalam
        sztruksy za 39 PLN ktore pierwotnie kosztowaly 109. W zyciu bym za nie tyle nie
        dala! Kroj niby ok bo klasyczny bez zadnych kiczowatych udziwnien ale za to
        jakosc materialu pozostawia wiele do zyczenia...Przymierzajac mniejsza pare
        lekko pociagnelam za szlufke ktora wyrwala sie razem z materialem do ktorego
        byla przyszyta przy schylaniu zas "wyrwal sie" guzik...
        No...to tyle na temat zakupow w Terranovie
      • gocha221 Re: Terranova-obecnie 19.02.05, 18:34
        ja tez pamiętam dobre czasy T. Sliczne sweterki, zakiety, spodnie. Ale to
        jeszcze w czasach liceum, czyli uuuu:-)))
        ostatnio tem weszłam i kupiłam spodnie dresowe za 30zl. calkiem fajne, na
        aerobic idealne:-)
        ale nic do wyjscia na ulice tam nie było:-)
      • Gość: grecz Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 16:07
        e e..nie zgadzam się..terranova nieprosukuje ubrań tylko dla dziewczyn w wieku
        niepełnoletnie naście lat..ja mam22 i lubie jeansy tej firmy..oczywiście nie
        wszystkie bo niektóre sa rzeczywiście takie fiu-bździu...no ale nie
        generalizujecie :)
      • kasiunia62 Re: Terranova-obecnie 02.03.05, 19:38
        Byłam dziś- nic mi się nie podobało!!! Absolutnie!
        • Gość: mimi Re: Terranova-obecnie IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 21:56
          Dobre czasy terannovy juz za nami ale moze wina nie lezy w sklepie leczw
          fakcie ,ze jestesmy dojrzalsze i gusta sie zmieniaja.Mnie ten sklep nie
          przeszkadza niech nastki tez sie czyms naciesza.Ja osobiscie tez mam sporo
          zakupow sprzed x czasu bo obecnie zlamanego grosza nie dalabym za ciuchypo tych
          normalnych cenach ale wyprzedaze maja konkretne:)
          • loopka Re: Terranova-obecnie 02.03.05, 22:30
            konkretne:) poratowali mnie plaszczem za 59zl(z ok 300)no i fason zupelnie inny
            niz 90% tego, co w innych sklepach.nie spodziewalam sie. weszlam w akcie
            desperacji(podarl mi sie plaszcz), by kupic jakas kurtke...a tu taka
            niespodzianka. milo z ich strony
            • Gość: Uka Re: Terranova-obecnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:54
              Mam biala kurtke,co prawda ,nerkowka,-ale idzie wiosna no i uleglam pokusie
              wyprzedazy 39zlp.Swietnie sie chodzi.Zgadzam sie ze duzo ubran jest zlej
              jakosci i niezle trzeba sie nakopac aby wynalezc cos fajnego.
      • Gość: plikplik Re: Terranova-obecnie IP: *.businessman.com.pl 03.03.05, 13:41
        a zauważyłyscie ze od pewnego czasu obok ciuchów terranowy można tam znaleźć
        ciuchy innej firmy, która wstawia swoje rzeczy do tych sklepów?
        • Gość: gosc Re: Terranova-obecnie IP: *.ath.cx / 83.238.172.* 03.03.05, 17:15
          Masz raceje. Oprocz ciuchow Terranovy mozna tam znalesc ubrania innej wloskiej
          firmy - Rinacimento.
          • Gość: plikplik Re: Terranova-obecnie IP: *.businessman.com.pl 04.03.05, 10:57
            No właśnie, ja często kupuje bluzki tej firmy w terranowie własnie - i uważam
            ze można wybrać coś fajnego za przystępną cenę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka