Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Płaszczyk wiosenny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:09
    Czy widział gdzies ktoś ładne płaszczyki na wiosnę? Cena do 300 zł.
    Przymierzałam różne trencze,a le źle wygladam przwiązana w pasie. Chciałabym
    coś klasycznego, z kołnierzykiem, bawełnianego. W H&M był fajny, ale ze
    sztucznego materiału. Będę wdzieczna za podpowiedź, bo obeszłam juz chyba
    wszystko, a przynajmniej takie mam wrażenie:)
    Obserwuj wątek
      • eowyn Re: Płaszczyk wiosenny 24.02.05, 22:35
        ja rowniez szukam,jutro przejde sie po sklepach i dam Ci znac co i jak w
        sklepach w materii plaszczykowo-wiosennej;) Przynajmniej jak to sie w Poznaniu
        ma:)
        Pozdrawiam:)
      • Gość: mane1 Re: Płaszczyk wiosenny IP: 213.92.80.* 25.02.05, 09:58
        kupilam bardzo ladny (subiektywna ma ocena)plaszczyk, za 220zl, w Vero Modzie,
        taki trenczowy
        z karta Reifeissen Bank jest 5% upustu
        • Gość: baluska Re: Płaszczyk wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 12:18
          A mozesz cos wiecej napisać? z jakiego materiału, kolor i długosć?
      • Gość: mane1 Re: Płaszczyk wiosenny IP: 213.92.80.* 25.02.05, 17:21
        dlugosc do kolan, kolor bezowy, guziki plastikowe (z tego sie ciesze bo metalowe
        mi kiedys zardzewialy i plaszczyk poszedl w zapomnienie)
        • Gość: Paula Re: Płaszczyk wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:26
          Tez mam ten z Vero Moda - do kolan, czarny, ale martwi mnie informacja na metce-
          mozliwosc 5% skurczu.. to znaczy ze po praniu sie troche zbiegnie? czy lepiej
          oddac do czyszzcenia?
      • Gość: Slicznaania Re: Płaszczyk wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:29
        ja kupiłam niedawno prześliczny w marks&spencer w kolorze fioletowo-lawendowym
        do kolan. już się nie mogę wiosny doczekać :) no i bez tego wszechobecnego paska
        :) ale chyba już ich nie ma bo to przecena była...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka