Gość: mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:42 hm? co sądzicie o rzeczach z Diverse ? wg mnie mają bardzo fajne t-shirty i topy, okulary i bluzy. Pozdrawiam fanów Diverse :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: A DIVERSE ??? IP: *.nycap.res.rr.com 14.03.05, 00:05 Mnie bardzo podobaja sie te rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: A DIVERSE ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 15.03.05, 19:04 Co do okularów to może i są ładne, ale wątpię czy mają odpowiednie filtry. Poza tym produkty są średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry white Re: A DIVERSE ??? IP: *.udn.pl 15.03.05, 19:09 Diverse,nic tam nie moge znalezc .Ciuchy diversa kojaza mi sie z rzeczami off the lip lub reportera ,a te wlasnie firmy kojaza mi sie z chamami uzbrojonymi z biale rekawiczki,gwizdki i "dropsy"/ Odpowiedz Link Zgłoś
kate_16 Re: A DIVERSE ??? 15.03.05, 22:38 Gość portalu: barry white napisał(a): > Diverse,nic tam nie moge znalezc .Ciuchy diversa kojaza mi sie z rzeczami off > the lip lub reportera ,a te wlasnie firmy kojaza mi sie z chamami uzbrojonymi z biale rekawiczki,gwizdki i "dropsy"/ reporter i diverse kojarzy ci sie z gwizdkami i dropsami? mi zupelnie nie. mam troche ciuchow reportera a zapewniam cie,ze bialch rekawiczek nie zakladam... jesli chodzi o damska mode to np pretty girl...ale nie reprter! __ www.forum.afryka.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: A DIVERSE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:18 Ja uwielbiam diversa. Mają super butki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA ReHMMM............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:29 diverse... diverse... jak dla mnie to za tanie te szmaty. zupelna beznadzieja. Co na to jakas zagorzala fanka tych szmat np. taka bezgustna <MAGDA>??? odpisz jesli masz odwage.czy nie wolisz innych firm??? lepszych? tylko te totalne, lumpeksowe gowna? NIENAWIDZE WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NADOBNA:) Odpowiedz Link Zgłoś