Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

A DIVERSE ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:42
    hm? co sądzicie o rzeczach z Diverse ? wg mnie mają bardzo fajne t-shirty i
    topy, okulary i bluzy. Pozdrawiam fanów Diverse :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nika Re: A DIVERSE ??? IP: *.nycap.res.rr.com 14.03.05, 00:05
        Mnie bardzo podobaja sie te rzeczy!
        • Gość: Monica Re: A DIVERSE ??? IP: *.wlb.vectranet.pl 15.03.05, 19:04
          Co do okularów to może i są ładne, ale wątpię czy mają odpowiednie filtry. Poza
          tym produkty są średnia.
          • Gość: barry white Re: A DIVERSE ??? IP: *.udn.pl 15.03.05, 19:09
            Diverse,nic tam nie moge znalezc .Ciuchy diversa kojaza mi sie z rzeczami off
            the lip lub reportera ,a te wlasnie firmy kojaza mi sie z chamami uzbrojonymi z
            biale rekawiczki,gwizdki i "dropsy"/
            • kate_16 Re: A DIVERSE ??? 15.03.05, 22:38
              Gość portalu: barry white napisał(a):

> Diverse,nic tam nie moge znalezc .Ciuchy diversa kojaza mi sie z rzeczami off
              > the lip lub reportera ,a te wlasnie firmy kojaza mi sie z chamami uzbrojonymi
              z biale rekawiczki,gwizdki i "dropsy"/

reporter i diverse kojarzy ci sie z gwizdkami i dropsami? mi zupelnie nie. mam
              troche ciuchow reportera a zapewniam cie,ze bialch rekawiczek nie zakladam...
              jesli chodzi o damska mode to np pretty girl...ale nie reprter!

__
              www.forum.afryka.prv.pl
      • Gość: <MAGDA> Re: A DIVERSE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:18
        Ja uwielbiam diversa. Mają super butki:)
      • Gość: NADOBNA ReHMMM............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:29
        diverse... diverse... jak dla mnie to za tanie te szmaty. zupelna beznadzieja.
        Co na to jakas zagorzala fanka tych szmat np. taka bezgustna <MAGDA>??? odpisz
        jesli masz odwage.czy nie wolisz innych firm??? lepszych? tylko te totalne,
        lumpeksowe gowna? NIENAWIDZE WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NADOBNA:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka