Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:54 w czym do klubu na koncert jazzowy. Jestem gruba i niemloda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baret Re: klub IP: *.chello.pl 14.03.05, 11:45 ubierz sie na sportowo ale tak bys czuła sie w tym wygodnie. > Jestem gruba i niemloda. I co z tego? Rozmiar i wiek nie ma znaczenia. Zauważ - Ewa Bem, Krystyna Prońko, Lora Szafran nie należą do kobiet szczupłych. I nie mają 20 lat. Czym sie przejmujesz? Klub jazzowy to nie wybieg dla modelek. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: klub 14.03.05, 11:47 ubierz sie na czarna:))) golf, dzinsy, marynarka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: klub IP: *.chello.pl 14.03.05, 12:16 No, dokładnie! A marynarka najlepiej sztruksowa albo aksamitna, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: klub 14.03.05, 12:22 to zalezy od reszty. ja bym stawiala na aksamitna. mzoe to tego jakies kolorowe dodatki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes_magnes Re: klub IP: 195.205.160.* 14.03.05, 12:41 Trochę nie na temat - idziesz do Tygmontu może dzisiaj? Co do stroju to już widziałam świetne pomysły i jeśli tam idziesz, to pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: klub 14.03.05, 12:53 znasz dowcip z czego sklada sie wokalistka jazzowa?z glosu i podla rezonansowego;)))czarne spodnie z aksamitna marynarka beda super,ach jak ja bym poszla na dobry jazzowy koncert!zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś