Gość: Mężczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:45 Czy któraś z miłych Pań poradzi mi jaki kupić płaszcz wiosenny (okrycie). Jestem dojrzałym mężczyzną, noszę się klasycznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarodziejka1 Re: Płaszcz wiosenny 17.03.05, 13:57 Proponuję wizytę w Peek&Cloppenburg (Galeria Mokotów lub Arkadia). Mają świetne płaszcze. Kupiłam mojemu M płaszcz firmy Bugatti. W prawdzie ma pikowaną podpinkę, którą na cieplejsze, wiosenne dni można odpiąć. Płaszcz jest koloru oliwkowego, z grubej bawełny i ma kołnierzyk ze sztruksu w cieniutkie prążki koloru ciemnej oliwki. Fason reglan, jednorzędówka, zapięcie przykryte, długość do kolan. Były też w innych kolorach. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mężczyzna Re: Płaszcz wiosenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:57 dzięki Czarodziejko, czy jeteś pewna, że płaszczyk jest na "topie"? Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Płaszcz wiosenny 18.03.05, 09:11 Jak najbardziej :) Minęły już czasy na długie trenche z pagonami itp. dla mężczyzn. Obecnie nosi się płaszcz "dyplomatka" typu reglan. A poza tym w Peeku są najlepsze, topowe marki. Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: Płaszcz wiosenny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 09:25 Podsyłam Ci też link do strony Bugatii :) www.herrenausstatter.de/bugatti/jacken_frame.html?me=bug_menu Ten płaszcz jest trochę podobny do tego, który kupiliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Płaszcz wiosenny 19.03.05, 14:55 ten model ktory opisalas jest szyty przez bugatti juz od wielu lat, w tej samej nie zmienionej ani kolorystyce ani formie pierwsze takie modele weszly jakies 6, 7 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Płaszcz wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:39 W hm widziałam czarne i beżowe, proste do kolan. Cena baaaardzo przystępna i płaszcz swietny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Re: Płaszcz wiosenny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 12:42 dzięki za pomoc. A który z płaszczy na stronie bugatti'ego? gdzie to jest "hm"? Z firmy bugatti jestem zadowolony. Mam ich płaszcz zimowy, co prawda długi więc tej zimy ponoć nie na topie, ale flausz pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Płaszcz wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:19 H&M to popularna marka, w każdym centrum handlowym, w wawie na marszałkowskiej w dawnych domach centrum Odpowiedz Link Zgłoś