Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Płaszcz wiosenny

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 13:45
    Czy któraś z miłych Pań poradzi mi jaki kupić płaszcz wiosenny (okrycie).
    Jestem dojrzałym mężczyzną, noszę się klasycznie
    Obserwuj wątek
      • czarodziejka1 Re: Płaszcz wiosenny 17.03.05, 13:57
        Proponuję wizytę w Peek&Cloppenburg (Galeria Mokotów lub Arkadia). Mają świetne
        płaszcze. Kupiłam mojemu M płaszcz firmy Bugatti. W prawdzie ma pikowaną
        podpinkę, którą na cieplejsze, wiosenne dni można odpiąć. Płaszcz jest koloru
        oliwkowego, z grubej bawełny i ma kołnierzyk ze sztruksu w cieniutkie prążki
        koloru ciemnej oliwki. Fason reglan, jednorzędówka, zapięcie przykryte, długość
        do kolan. Były też w innych kolorach. Serdecznie pozdrawiam :)
        • Gość: Mężczyzna Re: Płaszcz wiosenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:57
          dzięki Czarodziejko,
          czy jeteś pewna, że płaszczyk jest na "topie"?
          • czarodziejka1 Re: Płaszcz wiosenny 18.03.05, 09:11
            Jak najbardziej :) Minęły już czasy na długie trenche z pagonami itp. dla
            mężczyzn. Obecnie nosi się płaszcz "dyplomatka" typu reglan. A poza tym w Peeku
            są najlepsze, topowe marki. Serdecznie pozdrawiam :)
            • Gość: czarodziejka1 Re: Płaszcz wiosenny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.03.05, 09:25
              Podsyłam Ci też link do strony Bugatii :)
              www.herrenausstatter.de/bugatti/jacken_frame.html?me=bug_menu
              Ten płaszcz jest trochę podobny do tego, który kupiliśmy :)
            • tralalumpek Re: Płaszcz wiosenny 19.03.05, 14:55
              ten model ktory opisalas jest szyty przez bugatti juz od wielu lat, w tej samej
              nie zmienionej ani kolorystyce ani formie
              pierwsze takie modele weszly jakies 6, 7 lat temu
      • Gość: aaa Re: Płaszcz wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:39
        W hm widziałam czarne i beżowe, proste do kolan. Cena baaaardzo przystępna i
        płaszcz swietny.
        • Gość: mężczyzna Re: Płaszcz wiosenny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 12:42
          dzięki za pomoc. A który z płaszczy na stronie bugatti'ego?
          gdzie to jest "hm"?
          Z firmy bugatti jestem zadowolony. Mam ich płaszcz zimowy, co prawda długi więc
          tej zimy ponoć nie na topie, ale flausz pierwsza klasa
          • Gość: aaa Re: Płaszcz wiosenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:19
            H&M to popularna marka, w każdym centrum handlowym, w wawie na marszałkowskiej w
            dawnych domach centrum
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka