Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaka torebka?

18.03.05, 20:33
    Jaka torebka będzie pasować do takich butów? Zastanawiam się nad ich kupnem,
    ale po dłuższym zastanowieniu doszłąm do wniosku, że żadna z moich torebek
    nie będzie do nich pasowała... Macie jakieś propozycje?
    img07.allegro.pl/photos/oryginal/44/4419/441995/44199561
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: jaka torebka? 18.03.05, 21:01
        Halo, jest tu ktoś? :D
        • lunalovelight Re: jaka torebka? 18.03.05, 21:05
          jest. leze wlasnie powalona grypa i szukalam na sieci torebki z mojej wizji, ale
          za cholere nie ma... ja bym wybrala torebke materialowa [odcien turkusu, jak na
          butach] ze skorzanym wykonczeniem [ciemna skora], raczej mala, na ramie albo do
          reki, z bizuteryjnymi, etnicznymi 'dodatkami'.
          • bez_mapy Re: jaka torebka? 18.03.05, 21:08
            Z tym turkusem, myślę, że masz rację, tylko gdzie dostać taką torebkę? W
            sklepach takich nie widziałam?
            • lunalovelight Re: jaka torebka? 18.03.05, 21:10
              ja niestety tez nie :/. nasz kraj cudowny nie obfituje w nadmiar sklepow z
              fajnymi torebkami, nad czym boleje... a mam podobne sandaly na szpilce, z takimi
              etnicznymi 'historiami' wlasnie i chyba zostanie mi zamowienie torebki w sieci.
              • bez_mapy Re: jaka torebka? 18.03.05, 21:29
                Jak znajdziesz taką w sieci, to daj znać (wklej jakiegoś linka).
      • Gość: ell Re: jaka torebka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 21:02
        Buty są ciekawe. Torebkę dobrałabym "lekką", na pewno nieskórzaną. Być może z
        takmi koralikami jak te na obuwiu.

Albo

Torebka delkatna, w jednym kolorze, ubranie jednolite, we wzorków i wtedy uwage
        będą przyciagały buty.

Trzeba pokombinować.
        Ja bym wybrała jakąś delkatną torebkę, bez tzw. udziwnień.

Pozdrawiam,
        • bez_mapy Re: jaka torebka? 18.03.05, 21:06
          Ale jeśli nie skóra, to co? Może zamsz? I co masz na myśli, mówiąc "lekka"
          torebka - gabaryty?
      • gosia_t Re: jaka torebka? 19.03.05, 08:50
        Torebek w takim kolorze ci u nas dostatek, a mowie o Norwegii. Chcesz to ci
        moge zdjecia tych torebek zrobic.
      • tralalumpek Re: jaka torebka? 19.03.05, 09:18
        wpadla mi ostatnio w rece torebka/worek z plutna zagl w polaczeniu z bzazowa
        skora, gdybym chciala ja dopasowac do tych butow to "koralikow ci u was
        dostatek", wystarczy troche fantazji i masz pasujaca torebke z koralikami
      • Gość: j.lo Re: jaka torebka? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 11:02
        bedzie pasowac reklamowka jednorazowa z jednego z supermarketow, np . z
        biedronki, ta zolciutka, hihihihihihihi
      • Gość: gosiaqus Re: jaka torebka? IP: 82.160.7.* 19.03.05, 20:46
        moim skromnym zdaniem... :) pasowałaby taka w stylu retro, malutka wyszyta
        szkiełkami i koralikami, najlepiej turkusowymi, albo nawet wystarczy taka
        brązowa, ta wlasnie niby retro :) tylko monza by przypiąc turkusowa broszkę- ja
        tak zrobilam z jedną wlasnie torebką, do ktorej dalo się taki gadżet przyczepic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka