Gość: oliwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:17 moglybyscie sie wypowiedziec nt tych 2 marek? wszystko co wam przyjdzie do glowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Carry, New Yorker IP: *.chello.pl 24.03.05, 17:18 nawet niezle ciuchy maja, choc czasem z cenami przesadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvellous Re: Carry, New Yorker IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:47 W Carry szmatki niezłe, raczej dobre jakościowo, ale takie zwykłe. New Yorker uwielbiam, zwłaszcza że mają tam chyba wszystkie kolory tęczy. Co do jakości tutaj mam pewne obawy, ale często sa duże promocje i wtedy opłaca się kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: Carry, New Yorker IP: *.org 24.03.05, 18:05 Carry jest dziwnym sklepem,trudno znaleźć tam coś naprawdę przykuwającego uwagę.No i ceny niewspółmierne do wzornictwa. New Yorker-mam sentyment do tego sklepu,ale tylko z jednego względu-kasjerka się pomyliła i zamiast 160 zł za spódniczkę,nabiła mi ok. 25 zł :)Duży wybór,taki sklep-bazar,nie podoba mi się bałagan i walające się w przymierzalniach ciuchy.Nie jest źle,ale wolę inne sklepy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Carry, New Yorker IP: 82.160.7.* 24.03.05, 20:43 Duży wybór,taki > sklep-bazar,nie podoba mi się bałagan i walające się w przymierzalniach > ciuchy.Nie jest źle,ale wolę inne sklepy ;) o tak, wkurza mnie to, jak znajdę jakiś fajny ciuszek, że jest ubrudzony, albo już naderwany, ale generalnie spoko ubranka, zwłaszcza z Amisu, w bardzo przystępnych cenach. a carry- moja mama kupuje tam, ubranka w miarę porządne, ale "spokojne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: Carry, New Yorker IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 20:46 NewYorker mial fajna kolekcje meska na jesien, ale to co obecnie wchodzi jakos srednio mi sie podoba... ceny przystepne, obsluga - jej prawie nie widac, ciuchow zostawianych w kabinach nie uswiadczylem... obecnie chyba przerzuce sie na House'a... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Carry, New Yorker 24.03.05, 22:44 W carry nawet jak są przeceny -70% i BARDZO chcę coś kupic-to nigdy mi się nie udaje;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Carry, New Yorker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:19 a swetry z carry sa trwale ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Carry, New Yorker 25.03.05, 18:28 Carry : Rzadko kiedy zaglądam, zbyt klasyczne rzeczy. New Yorker : Swego czasu mój ulubiony sklep. Jednak zaobserowałam, że ostatnio strasznie zszedł na psy IMO. Bluzy zrobione są z podejrzanych materiałów ( w dotyku jak kawałek plastiku!), a t-shirty z jakieś zwykłej szmaty. Nic ciekawego w sumie...Tylko żakiety Amisu są niezłe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś